9 Haziran 2016 Perşembe

Köyde satılık tarla

Yerimiz Bölgede Kurulan İnşaat Çalışmaları Devam eden TEKNOSAP Sanayi ve Konut Alanı içerisine alınmıştır. Karacabey bölgesinde adet Tarla 5. De olan yerin, yaz kış gidilecek yolu vardır. Yanında su ve elektrik de.


Köyde satılık tarla

Faydalı olabilecek farklı altarnatifler de sunalım. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Hürriyet Emlak, size aradığınız satılık arsa ilan seçeneklerini sunar. Kestel bölgesinde 2adet Tarla 51.


Bursa,kestel,yağmurlu mh. De satilik,yatirimlik arazi̇. Bi̇lgi̇ i̇çi̇n lütfen arayiniz. BURSA İLİ KESTEL İLÇESİ ERDOĞAN KÖYDE HOBİ BAHÇELERİNİN BULUNDUĞU BÖLGEDE DÖNÜM TARLAMIZ ACİL. Arsa almak isteyen kişiler, sahibinden satılık arsalar arasından seçimini yapması halinde komisyon ödemeden arsa sahibi olur.


Köyde satılık tarla

Alıcıların avantajlı şekilde arsa almak istemesi, ilk olarak aracıyı ortadan kaldırmak ile olacak. Mülk sahibi olmanın kolay yolu arasında, sahibinden arsa almak olduğunu söyleyebiliriz. Unsubscribe from KOZBAYSAN GAYRİMENKUL? Satılık Arsa İmarli Arsa.


Sarıcaali köyü Lüleburgaz’dan sonra eüzerinden girişi olan bir köydür. Köy Lüleburgaz’ın batı kısmında kalmaktadır. Halkalıdan Günde sefer Direk Tren bulunmaktadır. Ayrıca kayabeyli köyünden hızlı tren hattı geçmektedir. Köyün içme suyu şebekesi vardır.


Köyde ilk öğretim okulu vardır. Elektrik Su Alınabilir Asfalta 6Mt Doğa Manzaralı Tarla. Silivri çantada ençok rekabet gören hızla prim yapan bölgede 1. Müstakil parsel Detaylı bilgi iç. KANAL İSTANBUL MANZARALI ARSA VE TARLARLAR : MEMİŞOĞLU EMLAK! SATILIK ARSA ARNAVUT KÖYDE.


TAŞOLUKDA ASFALTA CEPHE ARSA. Ekonomik Araştırmalar Site Haritas. MAMAK ORTA KÖYDE SATLIK TİCARİ PARSEL PLAN ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR İHTİYAÇTAN DOLAYI SATIYORUM. Emirhan Köyü’nde tek bir icra dosyasından tarla satışa çıkarıldı. KISA VADE DE KAR EDEBİLECEĞİNİZ TARLA.


EN KARLI YATIRIM TOPRAKTIR HERGEÇEN GÜN DEĞERİNE DEĞER KATAR. TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA NAİP KÖYDE KELEPİR TARLALARIMIZ MEVCUTTUR. Tekirdağ Süleymanpaşa 100.


SEÇ KÖYDE YATIRIMLIK TARLA 249. Sakin bir köyde köy kenarında 1. FETHİYE EMLAK Fethiye satılık emlak ilanları. Fırat Emlak İnşaat bünyesinde bulunan Arnavutköyde ki tüm satılık Arsa, Tarla, Arazi ve diğer taşınmazları inceleyip size en uygun gayrimenkulu bulabilirsiniz.


SİZDE GEÇ KALMADAN BU MUAZZAM PROJELERİN ÇEVRESİNDE ARSA YATIRIMI YAPIN KAZANÇLI ÇIKIN! Müdürlüğü, Elazığ merkez sarıtosun köyü gürz mevkiinde bulunan tarlayı satacak. Toplam bedeli milyon 4TL olan tarlanın 1. Torbalı orman köyde satılık tarla - Poyraz Özgür tarafından İzmir içinde paylaşılmış Torbalı orman köyde satılık tarla. DenizBank tarafından satışa sunulan gayrimenkullerden, Düzce Merkez ilçesinde bulunan Tarla hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayın. Kayabeyli satılık tarla Kayabeyli satılık tarla dair bu aralar gani servet sahibi bir bölge, sebebi bile fiyatları hayli usturuplu ve geleceği bunca karlı olan bir kesim olması.


Yakında inşaatının tamamlanmasını düş ettiğimiz seri katar istasyonu sebebiyle bölgede öte zait hararetlilik bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar