13 Haziran 2016 Pazartesi

Rüyada para bulmak imam nablusi

Nablusi Yorumu, rüyada para bulmak, kazanılan her nasip için şükretmeye, doğru yoldan ayrılmamaya, nasibi helal yollarla kazanarak kimseye muhtaç olmadan hayatınızı kazanmaya yorumlanır. Kişinin kazanacağı kendi çabasıyla sahip olacağı bir eve yada arabaya yorumlanır. Bu kişinin maddi anlamda güce ulaşacağına ve borçlarından kurtulup düze çıkacağına tabir edilir. Bazende rüya tabircileri rüyada para görmeyi dostlarla biraraya gelmek olarak yorumlamıştır.


Bozuk para rüyası hayra delalet etmediği gibi kişi için gelecek olan kötülüklere tabir edilir. Boş cüzdan bulmak kişinin istediği şeyi elde etmesine dolu cüzdan bulmak güzel uzun ömürlü bir hayata delalettir. Rüyada para görmek, riyakarlık anlamını taşır.


RÜYADA KAĞIT PARA GÖRMEK İMAM NABLUSİ rüyada kâğıt para görmek, rüya sahibinin hayatında bazı sorunlar yaşayacağına, ancak bir süre sonra bu sorunları halled. Nablusi (r.a) demiştir ki “kim rüyasında topraktan altın çıkarırsa çalışkan ve azmi sayesinde iyi yerlere gelir ve kazandığı para ile bolca hayır yapar. Bazı yorumculara göre bu rüya zor kazanılan ve kıymet bilinmesi gereken işe dalalet eder.


Altın para, dedikodu, söylentidir. Bir yerde altınların yığılı. Kişinin kendi çabasıyla elde edeceği hayırlı işlere ve bol kazanca rivayettir. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük başarılar kazanıp büyük bir üne kavuştuktan sonra çok kolay bir şekilde para sahibi olacağına işaret edilir. Altını külçe ettiğini gören kimse şer ve helaka uğrar.


Genel olarak rüyada para görmek bu şekillerde yorumlanmıştır. Eğer kağıt parayı bulduğunda üzülürse, durum tam tersinedir. Cüzdan bulmak maddi veya manevi açıdan kazanç. Eğer onunla beraber şerre yorumlanan bir şey görülürse iflas eder.


Bekar birinin rüyasında bilezik görmesi yakın zamanda evlenmeye işaret eder. Bilezik bulmak size miras yoluyla biraz para veya bir miktar arazi kalacağına işarettir. Bir bileziği sahibine geri verdiğinizi görmek, yakında başınızdan. Rüyasında ekmek gören kişi çok kısa bir süre sonra muradına erecek, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacak demektir. Ekmek kabuğu kesmek çözümü çok zor bir sorunu çözümlemek demektir.


Yine İmam Nablusi Hazretleri bozuk para görmek ile ilgili rüyaların sevgi ve muhabbetin emaresi olduğuna da dikkatleri çekmiş, yani kişinin sevgi ve muhabbet yükü altında kalacağına, daha doğrusu kendisini beslenen sevgi ve muhabbeti tam manası ile karşı tarafa yansıtamayacağına da vurgu yapmıştır. Balık Ticareti Yapmak Rüyanızda taze balıklar satmak yasal para, bilgi, sır, iftiraların veya hilelerin açığa çıkması gibi anlamlara gelmektedir. Bu kadın hoş görünümlü, boylu poslu, bakımlı ve çekici bir kadın olarak yorumlanır. Kaplumbağa devlet kurumundaki en yetkili, en tepedeki kişiye de delalet eder.


Rüya sahibinin şansının açılmasına delalet eder. Bir olaydan kaçtığını görmek, rüya sahibinin sorunlarla karşılaşmasına ve bu sorunlardan kurtulacağına işaret eder. Nablusi Rüya Tabirleri hakkında bilmesekolmaz tarafından yazılan gönderiler. Abdulgani Nablusi’ye göre: rüyada büyük bir dağ görmek, yüksek bir mevkiye, tedbire, oyu isabetli kimseye, hatırlı bir büyüğe, babaya, büyük bir tüccara, dağın tepesi yuvarlak ve yassı ise, zengin fakat katı yürekli bir kadına. Sabunla bir şey yıkamak dertlerden kurtulmaktır.


Ayrıca rüya sahibinin iş yerinde insanların gözünden düşmesine yorumlanır. Peki, farklı şekillerde görülen altının rüyadaki anlamı nedir? Anne tarafından gelecek hayra, öğüt dinlemeye ve bir konuda istişare yapmaya delalet eder. UYARI: Bir Yorum Yapın Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Rüyasında ayetel kürsinin okunduğunu gören kişi kendisini hayırlı günlerin beklediğini ve eğer bir sıkıntısı varsa da bunların hallolacağını bilmelidir.


Unutmayınız ki rüya ile amel edilmez. Sevgili okurlar, rüyada saç dökülmesi az görülen rüyalardan biridir ve bu rüyayı gören insanlara Allah tarafından mesajlar ve ilâhî uyarılar verildiği dile getirilir. Biz de bu yazımızda size madde madde, rüyada saç dökülmesinin ne anlama geldiği hakkında en doğru açıklamaları yapıp sözünü ettiğimiz ilahi. Sezona özel taksit fırsatlarını kaçırma. Bir Şey Bulmak 1Bisiklet 1Bisküvi 1Bisturi 1Bit 1Bit Pazarı 1Bit.


Evli ise hayırlı evlat ile rivayet edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar