21 Ekim 2016 Cuma

Altındağ belediye başkanı adayları

Altındağ belediye başkanı adayları

Yerel Seçimlerinde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Altındağ Meclis Üyesi Ümmü Gülsüm ÜMÜTLÜ. Türk siyasetçi ve eski bürokrattır. Galeriler Videolar Anketler. TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI.


Listede Keçiören’de ise ülkücü kökenli eski belediye başkanı Turgut Altınok ismi yer alıyor. AKP’nin belediye başkan adayları. Başkanlığında görev yaptım. AK Parti ilçe belediye başkan adayları son dakika belli oldu mu? Asım Balcı ile gerçekleştirdi.


Aktaş Mahallesi, Bentderesi Cad. AK Parti belediye başkan adayları sızdı işte kesin denilen isimler. CHP belediye başkan adayları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor.


Altındağ belediye başkanı adayları

Mevcut başkan ilçeye kaydırıldı. Nallıhan belediye başkanı. Pursaklar Ayhan Yılmaz- 25. Ulusoy, belediye binasında personelini adamlarına. Cemal Sertkaya ile ilgili daha fazla bilgi için Cemal Sertkaya Haberleri sayfamızı ziyaret.


Tamamı ilçe ve beldeleri kapsayan 1aday da kamuoyuna duyuruldu. Adayların açıklanmasıyla herkesi merak sardı. Geçtiğimiz pazar günü teşkilat temayülü yapılan partide artık kimin hangi ilçeden aday olacağı konuşuyor. Belediye başkan adayları ile ilgili. Ankara ilçe belediye başkan adayları.


Son dakika AK Parti adayları. Uzun süredir büyük merak konusu olan ve sabırsızlıkla açıklanması beklenen adayların kimler olduğu internette araştırılıyor. Erdoğan’ın açıkladığı isimler arasında kadın aday bulunuyor.


Mehmet Özhaseki’ye Canlı Yayında Soruldu: Gökçek’le Aranızda Sorun mu Var? Pentagon’dan Türkiye ile ilgili önemli açıklama. Yerli yabancı turist akın etti! Yİ Parti burada da CHP adayını destekleyecek.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Açıklayacağımız ilçenin 3’ü MHP’den. MUKADDES BİR DAVANIN PEŞİNDEYİZ! AK Parti 40’a yakın belediye başkan adayının ismini kesinleştirdi. Bugün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti.


Mahalli İdareler Seçimi aday tanıtım toplantısı ile isimler duyuruluyor. Dünyanın neresinde seçim üst üste kaybedip hala koltuğuna yapışan anamuhalefet başkanı bulabilirsiniz. Erdoğan, konuşmasının ardından belediye başkan adaylarını açıkladı.


Nusaybin: Semire Nergiz -Ferhat Kut. Dakika dakika adayları sizlerle paylaşıyoruz. MHP’nin Adayı Desteklenecek. Mamaklılar eğlence ve keyfi bir arada yaşıyor.


Sosyal Medyada dolaşan bu liste daha çok seçim çevrelerinde öne çıkan isimler tarafından derlenmiş gibi. ODTÜ Mimarlık Bölümü akademisyenlerinden Prof. Haluk Pamir, Serdar Akinal ve Levent Kara ile birlikte restore edilen Hamamönü.


Vatandaşlar yerel seçimlerde partilerin göstereceği adayların kimler olacağını merak ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar