20 Ekim 2016 Perşembe

Ankara yolunda trafik kazası dün gece

Ankara yolunda trafik kazası dün gece

Diyarbakır-Bingöl kara yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden biri, hastanede yapılan müdahaleyle hayata döndürüldü. Toplam 9trafik kazasi ankara haberi bulunmuştur. Anne ve Oğlu Feci Hayatını.


Trafik Kazaları haberleri, son dakika trafik kazaları haber ve gelişmeleri burada. Trafik Kazası haberleri ve güncel Trafik Kazası gelişmeleri için tıklayın! Kazanın ise aşırı hız nedeniyle gerçekleştiği id. Bağlum yol ayrımı yakınında sürücüsün kimliği henüz belirlenemeyen kamyona arkadan çarptı. Trafik kazası haberleri ve güncel Trafik kazası gelişmeleri için tıklayın!


Spot Piyasada Doğal Gaz Fiyatları Spot doğal gaz piyasasında dün bin metreküp doğal gazın referans fiyatı bin 4lira kuruş. Pınarkent yakınlarında dün gece meydana gelen trafik kazasında kişi hayatını kaybetti. Denizli trafik kazası Ümit Güngör. Akyurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kişi yaralandı. Emeğin en yüce değer olduğunu belirten Yaşar, “Onuru ile çalışan, ekmek parasını alın teri ile kazanan, her türlü haksızlık ve sömürüye karşı.


Ankara yolunda trafik kazası dün gece

Ankara yolunda feci kaza: ölü. Giresunun Hacı Hüseyin Mahallesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında bir çocuk hayatını kaybetti. LB 9Plakalı araç Topaklı mevkiine geldiğinde, araç. Dün gece saatlerinde uzun tır kuyrukları olaşan karayolunda, yol temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucunda trafik normale döndü. Gece yolda kalan bazı tırlar ise.


Kaza Haberleri için tıklayınız. Karpuzlu dönüşü yaşanan kaza sonrası Aydın’daki. Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 01.


Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Feci kazaya hatalı sollama yapan bir belediye kamyonun neden olduğu iddia. Elazığ’da meydana gelen trafik kazasın kişi yaralandı.


Demet Akalın: Alanyaspor sezon sonu gece yaparsa gelirim. Tavas-Karacasu yolunda meydana geldi. Tavas yönünden Karacasu istikametine giden Adem A. Cenaze yolunda korkunç kaza! Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama nedeniyle trafiği yavaşlattı. Dün gece 23:sularında Ulu Cami yakınında bir marketin önünde oturan Eşyar REŞİT adlı Suriyeli vatandaşa frenleri tutmayan şahin marka otomobil çarptı.


Otomobil sürücü herhangi bir yara almazken Sur. Beşiktaş dün gece bir DESTAN yazdı. Bayraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında TIR ile otomobilin çarpışmasını sonucu kişi hayatını kaybetti. Muhammed Bozdağ Bu gece bir Mirac yıldönümüne daha tanıklık ediyoruz.


Kaza, dün gece saatlerinde Eflani ilçesine bağlı Kutluören köy yolunda meydana geldi. Görgü tanıklarının aktardıklarına göre virajda kontrolsüzce savrulan araç tarlaya savrularak takla attı. Kemal Açan’ın cenazesi dün çarşı camiinde ikindi.


Trabzon’da dün gece meydana gelen trafik kazasında kişi hayatını kaybetti. Manisa-İzmir yolunda zincirleme kaza! Bölgede trafik kazalarının en yoğun yaşandığını güzergâh haline gelen Tire – Selçuk karayolu, can almaya devam ediyor.


Dün gece Tire – Selçuk yolunda yaşanan feci trafik kazasında kuzen oldukları öğrenilen Sercan Özcan(28) ve Soner Savran (25) isimli iki genç yaşamını yitirdi. Bilal Gürbüz, çevreyolunda trafik kazası, dün gece kaza, istasyon virajında kaza,. Eski Belediye başkanı trafik kazası geçirdi. Antalyanın Finike ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında kişi hayatını kaybetti.


Ankara yolunda trafik kazası dün gece

BİNGÖL - Bingöl-Elazığ karayolunda dün gece yarısı feci bir trafik kazası yaşandı. Bilaloğlu Köyü mevkiinde meydana gelen kazada kişi hayatını kaybetti, 3`ü ağır kişi yaralandı. Gazimağusa yolunda ölümlü kaza! Gıda zehirlenmesi belirtileri gösteren kişiler araç seyir halindeyken ihbarda bulundu. Zehirlendik, otoyoldayız” ihbarı üzerine sağlık ekipleri harekete geçti.


Alanya Dimçayı yolunda meydana gelen kazada bir araç, TIR’ın dorsesine çarptı. Kazada, 1’i ağır kişi yaralandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar