31 Ekim 2016 Pazartesi

Rahmi koç müzesi nerede

Rahmi koç müzesi nerede

RAHMİ KOÇ MÜZESİ NEREDE? Eminönü’nden kalkan 4 47E,47Ç ve 47N hatları da. Oysa müze kendi adına müzeye özgün ürünler üretse ve pazarlasa kolayca reklamını da yapabilir.


Koç Müzesi nerede ve nasıl gidilir? Müze için Haliç Köprüsü’ne yakın, merkezi bir konumun seçilmiş olması ulaşımı bir hayli kolaylaştırıyor. Bu otobüslerin anlık olarak nerede olduğunu öğrenmek istiyorsan Otobüs Nerede bölümünü kullanabilirsin. Safranhan’ın yeniden doğuşuna tanıklık etmeye hazır mısınız?


Hafta sonları müze 1-saat daha geç kapanmakta. Bunlar sadece müze giriş ücreti. Haliç kıyısında bulunan müze endüstriyel tarihin önde gelen örneklerini sergilemektedir. Ayrıca müze binası tarihi öneme sahiptir. Ankara Kalesi’nin ana giriş kapısının tam karşısında faaliyet gösteren kültürel tesis ile Anadolu Medeniyetleri Müzesi arasında sadece metrelik mesafe bulunuyor.


Müzeye metrobüs ile geliyorsanız Halıcıoğlu durağında inebilirsiniz. Yani Ankara’nın en merkezi noktası olan Ulus meydanına çok yakındır. Eğer öğrenciyseniz liraya müzeye girmeniz mümkündür. Rahmi Koç Sanayi Müzesi Açılış Saatleri. Müze kartı olanlar bedavadan giriş yapabilirler.


Koç müzesi İstanbul nerede, giriş ücreti, nasıl gidilir, koleksiyonları hakkında rehber bilgisi. Ankara’da, İstanbul’da ve Balıkesir’de müzeler vardır. Haliç`in kıyısında, endüstriyel arkeolojinin önde gelen örneklerinden olan muhteşem binalar içinde y istanbul. Kimine göre uzak kimine göre yakın gelebilen bu müzeye en kolay, metrobüse kadar devam ediyoruz, metrobüste Halıcıoğlu durağında indikten sonra, sahile doğru ilerlediğinizde dakika sonra müze karşınıza çıkacaktır.


Zeytinyağı Fabrikası bile var desem ne dersiniz? Beyoğlu ilçesine bağlıdır. Ama doğrusunu söylemek gerekirse, tüm sıcağa rağmen gezi mükemmeldi! IETT otobüs duragi,metrobüs duragi, tramway duragi, metro duragi, toplu tasima nasil gidilir?


Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 9metredir. Altındağ ilçesine bağlıdır. Buraya Şişli Alibeyköy minibüs hattı, nolu Eminönü ve nolu Hasköy İett otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yerine metro veya minibüs kullanılarak yakın bir bölgede inebilir ve sonrasında yürüyerek yada taksiyle ulaşım. Hasköy’de bulunan müzenin önünden geçen 4 47E, 47Ç, 47N Eminönü otobüsleri ile 54HT, 54HŞ Hasköy otobüsleri ve 36T Taksim otobüsü ile Kırmızı Minare durağında inerek ulaşabilirsiniz.


Rahmi koç müzesi nerede

Ayvalık adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Antika arabaları inceledik ve ilgi çekici koleksiyonları yerinde gördük. Biz bu müzeyi çok sevdik ve en kısa sürede daha detaylı gezmek için. Ankara şehir portalı olarak sizlere Ankara Etkinlik duyuruları ve Ankara Şehir Fırsatları sunuyoruz.


Ankara Firma Rehberi ile aradığınıza kolay ulaşın. Haliç sahilinde, Hasköy Caddesi üzerinde bulunan müzeye bebek ve çocuklar için kolaylıklar. Ziyaret gün ve saatleri, ulaşım seçenekleri, giriş ücretleri. Koç ailesi ülkemize birden fazla müze kazandıran büyük ailelerden biridir.


Rahmi koç müzesi nerede

Ankara gibi illerimizde Koç ailesine ait müzeler her gün binlerce ziyaretçi ağırlıyorlar. Eminim siz de düğün fotoğraflarınız çekilirken büyük zevk alacaksınız. Müzenin taş duvarları, antika arabaları, eski lokomotifler, vintage fotoğraflar için harika kareler. Gezi Kutusu yine en detaylı ve güncel cevapları içeriyor.


Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı. Haliç’in kuzeyinde Hasköy’de bulunan müze, bin metre kare alanda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar