25 Ekim 2016 Salı

Menemen 7 günlük hava durumu freemeteo

Menemen 7 günlük hava durumu freemeteo

En son hava durumu raporları. Menemen, gelecek haftanın hava durumu. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. IZMIR için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi.


Ağustos ayı günlük ve saatlik hava tahminleri. Hava durumu günlük İzmir. Perşembe günü devam edecek olan hafif yağışlı hava cuma günü yerini bulutlu ve yağışsız havaya bırakacak. Peki, illerdeki sıcaklık verileri neler olacak ve hava durumu tahminleri neler?


Odemis hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu. Gün doğumundan batımına kadarki zaman açık sarı gösterilir. Farklı yüksekliklerde Bulutlar: Az bulutludan (açık gri) çok bulutluya (koyu gri). Hissedilen sıcaklık, aynı saate tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır.


Menemen 7 günlük hava durumu freemeteo

Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz. Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir. Semt bazında hava durumunu izleyin. Meteoroloji fırtına ve yağış uyarısı yaptı!


Gündoğumu ve günbatımı saatleri. Observed at: °F mph. Mostly clear Feels Like: 91° Barometer: 29. Dewpoint: 64° Humidity: 43. Ağaçlarda zeytin neredeyse yok denecek kadar az.


Geçen haftaki iğrenç kuru soğuktan sonra bu sistem bizim için de tam süper oldu. Gündüz nemli ılık hava, akşam sağanak ve tatlı bir serinlik sanki aylardan mayıs haziran #128578; On dakikada 15-kilo yağış bıraktı ve tam bir şimşek şöleni oldu. Kar rotasını değiştiriyor, uyarılar sürüyor!


Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Blog - You-Eater Dosyası: Vedat Milor ve Nusr-Et’in Yedikleri Hurmaların Çığ Haline Dönüşüp 60fps’lerle Milleti Tırmalaması ’da açık sözlü konuşma şovlarının ve kutu açma videolarının biraz reyting kaybettiği şu dönemde, millet olarak tutan sektörlerin üzerine çullanma alışkanlığımız bu kez yeme-içme alanında kendini gösterdi. Blogda yazılan yazılarla doğrudan ilgisi bulunmayan her türlü görüş, açıklama, tahmin, öneri, soru ve eleştirinizi; benle ve diğer okurlarla tartışmak istediğiniz hava/iklim olaylarını bu sayfaya yorum olarak ekleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak yorum yazma kutusuna ulaşabilirsiniz. Birisine cevap yazmak istiyorsanız, lütfen cevabı vermek istediğiniz kişinin yorumunun.


Menemen 7 günlük hava durumu freemeteo

Get more done with the new Chrome. A more simple, secure, and faster web browser than ever, with’s smarts built-in.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar