18 Ekim 2016 Salı

Rüyada kağıt para bulmak ve almak

Rüya sahibinin büyük bir şans elde edeceği anlamına gelir. Kişi, bu şansı en iyi şekilde değerlendirecek, akıllı adımlar atıp, kendisi için yeni ve hayırlı girişimlerde bulunacak daha sonra da bunun keyfini ve rahatlığını yaşayacak demektir. Kişinin maddi anlamda gücünün artacağı ve sahip olduklarının tümünün makbul olacağı şeklinde tabir edilir. Yolu açık ve önü aydınlıktır kişiye şans getirecek olan bir rüyadır.


Bozuk para bulduğunu görmek, hayatınızın düzene gireceği anlamındadır. Rüyasında kağıt para gören finansal olarak bir dönüm noktasına girebileceğine işarettir. Eğer kişi rüyasında belli aralıklarla kağıt para görüyorsa, paraya ihtiyacı olduğu anlamına da gelmektedir. Kişinin kazanacağı kendi çabasıyla sahip olacağı bir eve yada arabaya yorumlanır.


Bu kişinin maddi anlamda güce ulaşacağına ve borçlarından kurtulup düze çıkacağına tabir edilir. Bir bankadan ya da şahıstan yüklü miktarda para alınması ise bunu yatıran için zarar etmek, rüya sahibi için kâr elde. Sevgili okurlar, bütün rüya tabirlerini en doğru şekilde aktarmaya çalıştığımız bu sitede, bu kez de “az görülen rüyalardan biri” olan “kağıt para”nın ne anlama geldiğini ifade etmeye çalışacağız. Size ilk olarak genel anlamda rüyada kağıt para görmek nedir, sorusunun cevabını aktaracağımız bu yazımızda aynı zamanda hayatınızın bundan sonraki yılları için son derece önemli olan ilâhî uyarıları da aktaracağız. Bir diğer anlam doğrultusunda bu rüya tabiri başarılı bir yükseliş yakalayacağınıza.


Rüyada kağıt para bulmak ve almak

Bu rüyayı görenlerin uzun süredir çektiği sıkıntıların son bulup rahata ermeye yorulur. Ne kadar fazla para görürseniz o kadar seçim şansınız var demektir. Bu rüya gerçek hayattaki paranızla paralel olmak zorunda değildir. Size kafanıza yatacak ve destekleyebileceğiniz bir iş fırsatıyla gelecek kişiyi geri çevirmek istemeyeceksinizdir.


Bu kişinin projesi pratikte kafanıza yatsa bile soru işaretleriniz olabilir. Yeni tabircilere göre bu rüya. Ayrıca, yaşanan sorunlardan sonra kişinin refah içinde yaşayacağına yorulur.


Bazen yalan ve riya ile mmücadele etmek anlamına da gelen kağıt para almakk, paranın miktarına göre de taabir olunur. Parayı alan rüya sahibi. Bu rüya, zenginliği, bolluk ve bereketi, maddi sıkıntısız bir ömrü simgeler.


Merhabalar Sevgili Hakan, Rüyada çok sayıda kağıt para görmek, bolluk, bereket ve refah anlamına gelir. Rüyada para çaldırıp geri almak, yapılan hatadan dönüleceğine ve durumun düzeltileceğine yorulur. Bu kişiler yakın zamanda ellerinde bulunan altın takıları ve gümüşleri bir kuyumcuya giderek bozduracaklardır.


Rüyada kağıt para bulmak ve almak

Bu da onların eline bir miktar toplu para geçmesine neden olacak ve bu paralar ile. Görülen kağıt paranın miktarı fazlaysa parasal anlamda büyük kayıp yaşanacağına ya da kişinin günlük hayatında cimri biri olduğuna işarettir. Rüyada kağıt para görmek, maddi olarak güçleneceğinize ve bol kazançlar elde edeceğinize delalet eder.


Rüyada eski eşinden kağıt para almak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, verimin beklenenin ve. Rüyada kâğıt para almak, hayatta çok istenen bir şeyin bir kişiden destek alınarak gerçekleştirileceğine alamet edilir. Rüyada cebinde para bulmak, gören kişinin talihinin bir anda açılacağına ve bugüne kadar yaşadığı şanssızlıkların sona ereceğine tabir edilir. Rüyada yerde para bulmak, kapalı olan şansınızın açılacağına, iş konusunda ve duygusal hayatınızda karşılaşacağınız bir takım olumlu gelişmelere delalet eder.


Yerde bulduğunuz para kağıt ise kısmetinizin artacağına, madeni para bulmak ise sıkıntılardan sona kavuşulacak rahatlığa işaret eder. Rüyada para almak, rüya sahibi için salih rüyalardan olup kişinin talep ve hayallerine ulaşmasına ve sıkıntılarından kurtulup rahata ermeye işaret eder. Bu iş teklifi ile kazandığı paranın iki katını teklif alacağına da işarettir. Ayrıca rüyada yerde tomarla kağıt para bulup almak kişinin en sıkıntılı anlarında etrafındaki sevdiklerinin yardımcı olacağına işarettir. Genel anlamı ile rüyada yerde tomarla kağıt para bulmak almak kişi için güzel şeylere delalet.


Rüyada birinden kağıt para aIdığınızı görmeniz, hoşunuza gitmeyecek bir söze ya da bir dedikodu maIzemesi oIacağınıza deIaIet etmektedir. Bazen yaIan ve riya iIe mücadeIe etmek anIamına da geIen kağıt para aImak, paranın miktarına göre de yorumIanmaktadır. Rüyada tanıdık birinden kağıt para almak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine,Devamını oku. Kağıt para bulmak kişinin alın teriyle kazanacağı kazancı gösterir.


Aynı zamanda bu rüya kişinin emeğiyle kazandığı para ile alacağı bir mala yorumlanır. Toplanan para insanlardan ise çoğunlukla bu rüya mal kaybına, zorluk ve darlığa, evde meydana gelecek değişikliklere delalettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar