27 Ekim 2016 Perşembe

Ankaraya yakın ormanlık alanlar

Zamanla daha farklı alternatifleri de gezerek öğreneceğiniz kamp alanlarından en güzel tanesini sizler için derlemeye çalıştık. Yanıtla Beğen (12) Şikayet Et Engelle. Milli Park alanında ayı, çakal, yaban domuzu gibi hayvanlar ve 35’in üzerinde kuş cinsi yer alıyor. Açık Alanlar ve Dinlence Orman.


Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. Ankaraya yakın guzel bir piknik alan.


Karagöl: Çubuk ilçesine yakın bu göl, derin bir krater gölüdür, çevreşi geniş bir ormanla kaplı gölün etrafında piknik alanları ile bir restoran bulunmakta. Göle düşmüş yemyeşil ormanın gölgesi ile Karagöl görülmeye değer bir manzaraya sahiptir. Piknik ve doğa yürüyüşü yapmak, fotoğraf çekmek için uygun bir bölgedir.


Yağmurların azalmaya başladığı, havanın ısınmaya. Başkentliler, yükselen hava sıcaklıklarıyla birlikte hafta sonları Mogan Park, Göksu Park, Harikalar Diyarı ve Mavi Göl gibi rekreasyon alanlarında piknik yaparak stres atıyor. Aktepe de bulunan bir kale harabesi ve Karadana Köyünde Oyulu Kaya Mezarı Hitit kalıntılarıdır.


Barajı: Baraj çevresindeki ormanlık alan içinde gazinolar, piknik yerleri, yürüyüş alanları ve kır kahveleri bulunuyor. Motor gezileri içinde elverişli olan baraja belediye otobüsü ile gitmek mümkün. Serüveniniz bol, yiyeceğiniz bereketli olsun dostlar. Ormanlık bölgelerde av hayvanlarına rastlamak mümkündür.


Tepelerde yaz aylarında bile kara rastlanır. Doğa İçinde konumlanmış olan tesisin çevresinde geniş ormanlık alanlar sizin her sabah mükemmel bir güne uyanmanızı sağlayacak. Yuvacık, İstanbul ‘a yakın, ulaşımı kolay bir tatil kaçamağı adresidir. DÜŞ YOLCUSU AT ÇİFTLİĞİ (Köy Kahvaltılı ) - KAZAN TUR TARİHİNDEN GÜN ÖNCESİNE KADAR YAPILAN KESİN KAYITLARDA İNDİRİM UYGULANIR AĞUSTOS – EYLÜL – EKİM – EKİM – EKİM – KASIM – KASIM Saat 08. Emekli sandığı önünden (Güvenpark üstü) hareket.


Gerekli molaların ve araç içi ikramların ardından Kazan Düşyolcusu Mesire. Beynam ormanları Bala ilçesi sınırları içinde yer almaktadır. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesinde 476’sı tür, 6’sı alttür, 6’sı varyete almak üzere toplam 488.


Kızılcahamam ilçesinin etrafını sarmış sık ormanlık alanları vardır. Geniş bir arazi olduğu için uygun olan her yerinde çadır kampı yapmak mümkündür. Adımı, e-posta adresimi ve web sitemi bir sonraki yorum için.


Nüfus bakımından İstanbul’dan, yüzölçümü bakımından da Konya’dan sonra ikincidir. Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Aksaray ve Eskişehir arasında yer alır. Deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin uğrak yeri olan bu beldelerde, otellerin verdikleri hizmetlerin kapsamının genişletilmesi ve mekanların büyütülmesi ile ortaya çıkan tatil köyleri de bu anlamda pek çok tatilcinin halen tercih ettiği bir. Göl çevresinde görülmeye değer yaylalar ve doğal alanlar mevcuttur.


Balıkhisar Köyüne km uzaklıkta, M. Karagöl merkezli konaklayan gezginler yakın çevredeki. Eski Tunç Çağına ve sonrasına ait. Doğal güzelliklerinin yanı sıra, kalesi, müzesi ve Cenova şatosuyla tarihi bir tur da. Ada’nın güneyinde yer alan kamp alanında çam ağaçları bulunmakta, deniz ise kamp alanına sadece 2metre. Kamp alanı Mayıs ayıdan Ekim ayına kadar açık.


Alanda karavan ve çadır kampı yapılabiliyor. En yakın havaalanı ise km uzaklıktaki Çanakkale Havaalanı. Anadolu Bölgesi ’nin kuzeybatısındadır. Doğusunda Kırşehir ve Kırıkkale, batısında Bilecik-Eskişehir, kuzeyinde Çankırı, kuzeybatısında Bolu, güneyinde Konya ve Aksaray illeri yer almaktadır. Bolu Belediyesi ve CHP Bolu İl Başkanlığı’na siyah çelenk bırakılmasının ardından yüzlerce kişinin katılımıyla başlayan yürüyüşün, Haziran’da tamamlanması bekleniyor.


Hava karardan ayrılmak zorundasınız güvenli değil cokkk sessiz ürkütücü adam kesseler kimse duymaz güvenlik artırılmalı giriş ücretli ama ne ücret adamlardan urkuyorsunuz gece kalınır mi diye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar