20 Ekim 2016 Perşembe

Kapalı yüzme havuzu

Kulübümüz, pazartesi günü 10. TL, yaş üstü çocuklar için yüzme kurslarımız 2TL. Spor Bilimleri Fakültesi Yanı) Abone üyeliklerde üye kartı olmadan seansa giriş yapılamaz. Tesisimizin kullanımı günlük giriş ve üyelik şeklinde yapılmakta olup üyelerimiz fitness, havuz, sauna, fin hamamı, jakuzi, şok havuzu ve Türk hamamından aynı anda faydalanabilmektedir. Tesis içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.


Kapalı yüzme havuzu

MyClub serinliğinin keyfine varacaksınız. Aqua park, doğa park ve çocuk park özelliklerini barındıran havuzda yüzmenin ve güneşlenmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


Yetişkin, çocuk, her yaş grubu için yüzme kursları verilmektedir. Uzay çatı ile kaplı olan havuzlar bölümü kuru hava ile ısıtılmaktadır. Haftanın günü hizmet vermekte Cuma günü ise kapalı olup umumi temizliği yapılmaktadır. Havuzlardan faydalanmak için kimlik,bone ve urfa kart gerekmektedir. Bone kullanımı zorunlu olup giriş ücretleri urfa kart ile tahsil edilmektedir.


Havuzlarımızda her seans için en fazla aboneden oluşmaktadır,bayan yüzme havuzlarında 4. Life Style Health Club bünyesinde kapalı yüzme havuzu , çocuk havuzu, Spa Merkezi, Fitness Center bulunan Dedeman Bostancı stresli bir iş ortamından kaçış ya da yorgunluğunuzu gidermek için farklı yollar sunuyor. Bunların yanında masaj hizmeti veren otel, buhar odası, sauna ve Türk Hamamına da sahip. Aydınlık ve ferah bir ortama sahip olan yüzme havuzunda serbest programların yanı sıra belirli bir program dahilinde yüzme eğitimleri de veriliyor. Pazartesi günleri temizlik yapılması nedeniyle tesisimiz kapalıdır. Adres ve İrtibat: Atıcılar Mah.


Tesisimizde yüzme kurslarımız mevcuttur ve yaş ve cinsiyet grubuna göre ayrılmaktadır. Eskişehir’in modern spor merkezi Sablon Wellness Club bünyesinde yer alan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu spor salonunun üyelerinin yanı sıra spor salonu üyesi olmayanların yararlanabildiği programlar dahilinde hizmet veriyor. AVRUPA GENÇLER YÜZME AÇIK SU AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM ADAY KAMPI. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyonası Milli Takım Aday. Kapalı yüzme havuzlarının faydaları arasında birçok etken bulunmaktadır.


Kapalı yüzme havuzu

Bu etken ise sağlık açısından ortaya konmaktadır. Konaklamanızı unutulmaz bir deneyime dönüştüreceğimiz şık ve lüks otelimizde kendinizi evinizde hissedin. Burhan Felek Spor Kompleksi içinde iki adet yüzme havuzu mevcuttur. Bunlara kısaca ÜST HAVUZ ve ALT HAVUZ diyoruz. ST HAVUZ dediğimiz ve girişi ana cadde tarafından yapılan yarı olimpik yüzme havuzu bünyesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl.


Ağrı’nın merkezinde bulunan otelimiz lüks ve konforlu dizayn edilmiş odaları ile Ağrı’ya gelen misafirlerimiz için güzel bir alternatif. Otelimizin ne zaman isterseniz kullanabileceğiniz kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. HİJYEN Profesyonel temizlik ekipleri tarafından tüm spa ve ıslak zeminli alanlarımız özel temizlik malzemeleri ile sürekli olarak temizlenmektedir. Aylık Üyeliklerde Uşak Üniversitesi Öğrencileri TL, Personelleri 1TL ve Misafirleri 1TL ödeyerek havuzumuzu kullanabilirler. Tesisimiz pazartesi günleri genel temizlik dolayısıyla hizmete kapalıdır.


Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılmış olan kapalı yüzme havuzu , Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunmaktadır. Havuzumuzda bayan günleri mevcuttur. Firmamız yüzme havuzu yapımında proje aşamasından işe başlayarak zemin etüdü,statik proje,hafriyat,kalıp,demir,yekpare beton dökümü, bürüt betona izolasyon, seramik ve cam mozaik kaplama, tüm inşaat ve ince işler dışında sualtı aydınlatma işlemleriyle havuzunuzu teslim eder.


Boy 16m, En 6m, Derinlik 1cm. Yüzme havuzu Boy 25m, En 16m, Derinlik 2cm. Balıkesir’in yakıcı yaz sıcaklarında yüzmek, serinlemek ve yüzme kursu almak isteyenler için hem açık yüzme havuzu (aquapark) hem de kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olarak hizmet vermektedir.


Kapalı yüzme havuzu

Kahramanmaraş Belediyesinin yaptırmış olduğu kapalı yüzme havuzu, yaz-kış demeden yüzme sporu ile ilgilenen veya ilgilenmek isteyenler için hizmet vermeye devam etmektedir. Edirne şehir merkezinde bulunan otelimiz konumu ile hem iş hem aile seyahatlerine çıkan değerli misafirlerimiz için kolaylık sağlıyor. Havuz kullanımı seanslardan oluşmaktadır. Ulaşım konusunda oldukça kolaylık sağlayan otelimiz kapalı yüzme havuzu ile de rahatlamak ve dinlenmek isteyen misafirlerimiz için her zaman hizmetinizdedir. Arkadaşlarınızla beraber gideceğiniz, açık ya da kapalı havuz fırsatlarına sahip oteller ile alışılagelen yaşam tarzınızdan biraz ödün vererek nasıl mutlu olunacağını keşfetmiş olursunuz.


MUSTAFA AKBOĞA KAPALI YÜZME HAVUZU VE SPOR MERKEZİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar