21 Ekim 2016 Cuma

Ankara başkent olmuş çünkü

Anadolu’ya teslim olmuş” demekti. Bu özellik kente yansıtılamazsa. Geçmiş netameli,ufku karanlık! Türkiyeyi idare edip yönetenler,büyük başlar,büyük beyinler burada olduğu için Başkent.


Ankara başkent olmuş çünkü

Batı yönündeki akın karşısında, bir baraj olma. Bununla beraber bu kent başkent olmuş, çağdaşlaşmanın başlayarak yeni bir kent imgesinin oluşması sağlanmıştır. Türk devletlerinin başkentlerinin yer aldığı bir kamu spotu hazırladı TTK Başkanı Prof. Atatürk, Nutkunda da belirttiği gibi Heyet-i Temsiliye nin batı illerine, İstanbul a yakın olmasını istiyordu. Batı illerimizin bir kısmı Yunanlılar tarafından işgal edilmişti.


Genel durumu idare eden sorumluların en önemli hedefe ve en yakın tehlikeye, ondan zarar görmeyecek. Sakatlıktan döndü Avrupa şampiyonu oldu Milli güreşçi İbrahim Çiftçi, geçirdiği ağır sakatlık sonrası kısa süreli çalışmayla hazırlandığı Avrupa Yaş Altı. Ama değişiksin işte #128515; yani bana öyle geliyo. Ankara nın Başkent Oluşu.


Kocaeli de basın mensupları ile bir araya gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Terör olayları nedeniyle Yüksekova, Nusaybin, Cizre güvensiz bölgeler haline geldi. Ama dün gördük ki başkent de güvensizmiş dedi. Yabancı işgal kuvvetlerinin İstanbul`dan ayrılması, gündeme hükümet merkezi sorununu getirdi. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Arda ŞENTÜRK – Milletvekili Danışmanı. Türkiye’ye geldiğinde bu işi yapan kimse olmadığı için hep aranan kişi o olmuş. Zaten unutmaları pek de mümkün değildi, çünkü Kız. Yapılamayan diyorum keza örnekleri çok. Cahil kalan halk, hastalığına, derdine devayı maaselef hurafede aramış ve onun pençesinde ölüp gitmiştir.


Ankara başkent olmuş çünkü

Aşağıda vereceğimiz ve halk arasında çok. Her marka araçların her türlü fren ihtiyaçlarını hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde yapmaktadır. Ayrıca firma muayeneden geçmeyen araçların her türlü bakımlarını yaparak, muayene istasyonlarında kullanılan Maha Fren Test Cihazları kullanmaktadır. Günümüzde de başkent olmaya devam etmektedir.


Türkiye’nin kalbi olarak bilinmekte ve tam olarak merkezi bir noktada yer almaktadır. Bu da kaderin ayrı bir cilvesi! Motor Fabrikasının kaldırılması yerinde olmuş. Durakların kaldırılması 1-dakika yolu kısaltır. Kayaş hattını yeniden açabilirler.


Bir derginin yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’nin yaşamak için en iyi kenti İstanbul olarak belirlendi. Başkent Üniversitesi, Stratejik Araştırmalar Merkezi Doç. Kıbrıs’ın geleceği belirlenmiş, çizilmiş hududu. Kuzeyde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurulmuş, güneyde de Rumların kurduğu bir Cumhuriyet oluşmuş.


O dönemde, Angora’nın görece modern alışveriş mekanları, çarşıları olan Tahtakale ve Karaoğlan Çarşılarını İstasyona bu cadde bağlamaktaydı. Ama kaçınılmaz olmuş ise ve Prof. Salih Gülşen’ nin hastasıysanız, Allah’ ın sevgili kulusunuz demektir, gönlünüz rahat olsun. Salih Doktorumla tanışmadan önce sol elim ve ayağımı.


Süreç artık başlamıştır. Düяя-i Yєкtα Bunu beğendi. Ayrıca Kastamonu bu yıl Türk Dünyası Kültür Başkenti oldu ve fuarda bunun yansımasını göreceksiniz.


Acil servise geleli dk olmuş hemşire hanım mübaşir edasıyla parmağını önce şıklatıyor sonrada geç işareti yaparak hasta yakınları bekleme odasına diye bağırıyor. Ancak o muhteşem ( güzel ) sesleri terbiye edilmeden, kıraat ve makam dersleri verilmeden görevlendirilmişler çünkü araya torpil girmiş, hatta hemşericilik girmiş. Bir Ülke her zaman başkentiyle anılır. Tüm a milli ve ümit milli futbol maçları bu yeni yapılacak yüzbin kişilik stadyumda oynansın. Tuna, Rant esaslı bir imar durumu olmayacak.


Ankara başkent olmuş çünkü

Etrafında dubleks binalar var. Ulaştırma yollarının uçlarında ve sonlarında başkent olmaz. Burası bir köy değil ki en çok afişi olan veya en yükek telden bağıran partiye oy verelim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar