20 Ekim 2016 Perşembe

Hatay british shorthair

Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Kediler bizim neşe kaynağımız. Sitemizden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanlarına da ulaşabilirsiniz. Kedi Sahiplendirme İlanları yayınlanır.


PETBUL ile Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim! Uyarı: Evcil hayvan sahiplenirken mama, aşı, taşıma bedeli gibi gerekçelerle ücret talep eden kişilere itibar etmeyin. Bazen içine kapanık, sessiz olabilir. Kısa tüyleri fazla bakım gerektirmez haftada birkez taranması yeterlidir.


Satılık veya ücretsiz sahiplendirme ilanları için sitemizi gezin. Ağır yuvarlak bir yüz, geniş yanaklar, büyük ve iri gözler bu türün karakteristik özellikleridir. Harrison Weir tarafından, bir kedi yarışmasına katılarak, dünyaca tanınmış bir kedi cinsi olmuştur.


Hatay british shorthair

Wc eğitimi verilmiş olup kuru mama ile beslenmektedir. Karnesi ile teslim edilecektir. Satılık british shorthair yavru kedi ilanları fiyatları ve ücretsiz british shorthair sahiplenme ilanına ulaşmak için hemen sitemizi ziyaret. British shorthair kızımıza British damat arıyoruz - İzmir.


BRİTİSH SHORTHAİR KEDİ YAVRULARI İlan geçerlilik süresi doldu. Bu nedenle ilan yayından kaldırıldı. Detayı : YAVRULARIMIZ ANNE SÜTÜNDEN KURU MAMAYA GEÇMİŞ WC EĞİTİMLİDİR.


Hatay da ikamet ediyoruz. VE DIŞ PARAZİT UYGULAMALARI YAPTIRILMIŞTIR. ERKEK VE DİŞİ KARIŞIKTIR. Yavrumuzun kum eğitimi vardır, kuru mama yiyor. Ağız kısmını goremiyorum ama kafası dar o yuzden pek Biritsh shorthair e de benzetemedim.


Scotish fold ların kulakları kırık yatık olur. Zaten yeni sahiplendiğiniz bir can olduğu için mecbur veterinere gotureceksiniz ilk. Kargo ile gönderim teklif etmeyiniz. Pek çok web sitesi, dergiler ve TV programları bu kedinin çekici unsurlarını öne çıkarır: yuvarlak bir vücut şekli, tombul bir surat ve kocaman gözler gibi. British kızımızı çiftleştirmek için aynı cins erkek kedi arıyoruz.


KURUMSAL ÜYELİK Satılık ilanları vermek,güvenlik rozetlerini aktif edebilmek, ilanları vitrine eklemek ve birçok özel reklam avantajından yararlanmak için kurumsal üyelik formunu doldurun. Kedim british shorthair erkek yıl aylık daha önce hiç ciftlestirilmedi her an ciftlesmeye hazır. Her evcil hayvandan tanesi hayatı boyunca en az defa kaybolmaktadır.


Scottish fold dışı kedi arıyoruz. Kaybolan her evcil hayvandan tanesi asla bulunamamaktadır. Veterinerlerin de bulunduğu, tüm zamanların en kapsamlı ve en güvenilir kedi sahiplendirme platformudur.


Hatay british shorthair

Klip İndir,Video İndir,downloa,rock,rap,arabesk,ismail yk,fan clup,izlesene,tr Klip İndir,Video İndir,downloa,rock,rap,arabesk,ismail yk,fan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar