25 Nisan 2017 Salı

Altındağ belediye başkanı adayı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Balcı’nın ismi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edildi. Mart ayında yapılması planlanan Ankara belediye seçimlerinde aday adayları açıklanmaya başlandı. Kimler aday adayı oldu, ya da halkın gönlünden geçen aday adayları kimler gibi orular şimdiden sorulmaya.


Karnesini getirene bir seans paten kaymak ücretsiz. AK Parti heyeti ve Saadet. Yaşanan bu gelişmenin ardından vatandaşlar internette Asım Balcı kimdir, ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı.


Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Mahalle mahalle eğlence. Yenimahalle zabıtası bayram denetiminde. Mamak Zabıtası Bayram Denetiminde. Niğde Kamuoyunda Aday Adaylığı Merakla Beklenen Onay A. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler.


Yedek Subay olarak askerlik görevini. Fakültesi - İşletme Bölümünden mezun oldum. Caner Can, Ak Parti Ankara Milletvekili Prof. Emrullah İşler, Ak Parti Ankara Milletvekili Prof. Delege olmak için birbirine çelme takan söz konusu kadrolar, belediye meclisi üye sayısı kadar dahi (kişi) aday adayı olamamışlardır!


Ankara’nın İlçe Belediye Başkan adaylarının isimleri belli oldu. Beyaz Gazete Ana Sayfa Beyaz Gazete Video. Sincan Belediye Başkanı adayı Osman Gökçek olacak.


Türeli Tekstil Örme Sanayi ve Tic. Başkan Tiryaki, Bu demek değildir ki diğer mahallelerimizi ihmal ediyoruz. Adayı olmak içim istifa etti. Dönemde Kayseri Milletvekili seçildi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, görevine hızlı başladı.


Mardin Belediye Başkanı Seçim Anketi. Belediye içi yapılanma çalışmalarını tamamlayan Ertuğrul Başkan, hizmetin vatandaşa en iyi şekilde ulaşması için gerekli tüm tedbirleri aldı. Ankara’da AKP’nin açıkladığı ilçe belediye başkanı adayları. Beşiktaş ve Silivri ilçelerinde MHP’yi destekleme kararı almıştı.


Altındağ belediye başkanı adayı

Bu ilçenin adayı da AKP’nin cumartesi günü yapılan aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Anasından sanki “belediye başkanı” olarak doğmuş. Yahu bu nasıl iş, bir AKP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş’a bak, bir de Veysel Tiryaki’ye. Biri kin ve nefret kusuyor, diğeri topluma umut aşılıyor. This video is unavailable.


Konya Belediye Başkanı adayı: Uğur İbrahim Altay. Altındağ Belediye Başkan adayı. Sıra Meclis Üyeliği, Encümen Üyeliği ve Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.


Altındağ belediye başkanı adayı

Arefe (yarın) günü kargolar açık mı? SBAK Genel Müdürü Bahaddin Yetkin’in sosyal medya paylaşımları ve AKP’den milletvekili aday adayı olmasına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Belediye başkanı seçildiğinde söz verdikleri her projeyi gerçekleştireceklerini vurgulayan Özhaseki.


Peki Veysel Tiryaki kimdir ? Devlet başkanı ortaya çıktı. Yapılan genel kurula vakıf mütevelli heyetinin yanı sıra, Belediye Başkanımız H. Arife Polat Düzgün, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney. Esnafın huzuru, refahı, mutluluğu işlerinin yolunda gitmesi bizim için çok önemli.


Yalçıntaş siyaset ve iş yaşamında tanınan birisi olarak dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar