27 Nisan 2017 Perşembe

Telepati yapmak günah mı diyanet

Ali Erbaş, Kurban Bayramı mesajında milletimizin ve tüm Müslümanların bayramını tebrik ederek, “Acıların, hüzün ve gözyaşının kuşattığı dünyamızda dil, ırk, renk, kültür, ülke ve coğrafya farkı gözetmeden bayramın neşesini insanlık ailesinin her ferdine ulaştırmaya. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Astral Seyahat dinimizce günah mıdır? Ben de merak etmiştim ve diyanet işleri bakanlığına bu soruyu yönelttim. Gelen cevap beni açıkçası tatmin etti ve bu cevabı sizinle de paylaşmak istedim.


Resim Yapmak Haram veya Günahmıdır? Paraya Doymuş Elitlerin Playboy Kızlarından Sıkılmaları Akabinde Hem Günah İşleme Zevkini Tatmak Hem De Acı Çektirmekten Cinsel Zevk Almak İçin Gözlerini Çocuklara Dikmeleri Ve Bunu Her Yerde Yarı Gizli İfşa Etmekten Sıkılıp Medya’da Ve Bilim Dünyasında Bunu Normalleştirme. Her iki yaptığın zina ve haramdır. Evlenmek başka zina yapmak başka bir konudur. Eski günahlarından tövbe et ve kimseye anlatmak zorunda değilsin.


Sana tavsiyem hemen bu kişiden de uzak durmalısın. Eğer ciddi samimi ve evlenmek istiyorsa hemen bir adım atsın. Yoksa bu ilişkiler sana hem bu dünyada hemde ahirette asla huzur vermez. Cinler uykuda insanın içerisine girebilir mi?


Cinler, korku ve gerilim filmlerinin vazgeçilmez konuları arasına girdi. Cinlerle ilgili yapılan filmlerin büyük bölümünün konularını, gerçek yaşanmış hikayelerden alması beynimizdeki gerçeklik duygusuna vurgu yapmak için kullanılmaktadır. Dini sorularınızı yöneltebilirsiniz. Merhabalar Muhtemelen bu sorunun cevabını yüzlerce kez görmüşsünüzdür. Ama resmi bir ağızdan duymak daha rahatlatıcı oluyor.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2. Onunla konusmaya mı çalışmalıyıım yoksa bir hocaya mı görünmeliyiim ? Günah batağına batmış insan hiç bir işleme kalkışamaz. Yaptığı ilim ve tedavi uygulamasındada muhakkak bir açık verir. Genel sorular yanıtlar 2. Namazla ilgili sorular, yanıtlar 3. Başörtüsü ile ilgili sorular, yanıtlar 4. I – Ne Kadar Günah, O Kadar Tövbe: Kulun Günah İşlemiş De Olsa Tövbe İle Rabbine Rücu Ettiği Bu Hal, Hadislerden Öğrendiğimize Göre, Cenâb-ı Hakk’ı Hoşnut Etmektedir.


Vefk Örnekleri, koruyucu vefk örnekleri, vefk tablosu, vefk nasıl yapılır, vefk tılsımı kaç günde etkisini gösterir, vefk nasıl yapılır video, vefk hazırlama. Allahtan başkasından istenmez – Özel kullar – Melekler – Sahte peygamber Reshad Khaliffe ve müridi Edip Yüksel. Kuşkusuz her şeyi yapan ve yaptıran Allah’tır. Arapça asıllı olan bu kelime, Türkçe`ye geçerken manâ değişikliğine uğramış ve ayn göz kelimesi karşılığında kullanılmaya başlanmıştır.


Nitekim Araplar, göz değmesi için isabetül-ayn tabirini kullanırlar (İbn Manzûr, Lisânül-Arab, Na.za.ra madd.). Günah karşısında insan önce irkilir, sonra ya vazgeçer ya da günaha dalar. Allah Teâlâ’nın “(Nefse) isyankârlığını ilham etmesidir. Merhameti sonsuz Rabbimiz günah işleyecek olana son bir ihtarda bulunarak İsyana giriyorsun, dikkat et. Sonradan yapılan sadece bir kopyalama işidir, toplama değil.


Peygamber’den sonra toplandığını söylemek küfürdür. Tuvalette abdest almak günah mıdır? Sezaryen yöntemi ile doğum yapmak guslü gerektirir mi? Mesela insanın uzaktaki bir insanla telepati yoluyla haberleşmesi, birbirinden uzak olan kişilerin bu vasıta ile iletişim kurmaları, sırrını çözemediğimiz olaylardan biridir.


Tevatür haline gelen bunca haberlerin ve onun meydana. Yine İbnü’n-Nedîm dindar insanların Allah’a boyun eğmek, ibadetlere sarılmak ve riyâzet yapmak suretiyle ruhanîleri etkileri altına alabileceklerini kabul ederken sihirbazların, şeytanın oğlu (veya torunu) olduğuna ve su üzerindeki bir tahtta oturduğuna inandıkları Bîzâh’ın isteklerini yerine getirdiği şeklindeki. ERBAŞ’IN “ÂYETLERİ, İLGİLİ ALANLARIN UZMANLARIYLA TEFSİR ETMEK İSTİYORUZ” SÖZÜYLE İFADE ETTİĞİ PROJEYİ SAİD NURSî BİR ASIR ÖNCE GÜNDEME TAŞIMIŞ VE ÖRNEĞİNİ DE. YAŞAR NURİ ÖZTÜRK’e İslam dini ile ilgili sıkça sorulan sorular ve yanıtları (cevaplar) - 1. Namaz): OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN Yaşar Nuri Öztürk Sorular Yanıtlar 3. Böyle seyler zamanla cok ağır gelmeye başlıyor bu ağırlığı insan her zaman kaldıramıyor. Cok fazla beklenti din adına insan yapmak istiyor yapamıyor bazanda iyice gevsetiyor.


Yazdıklarınızı okuyunca basta acaba benim esim mı yazmış diye düşünmeyen kendimi alamadım dogrusu yarıdan sonra yok dedim o değildir. Hanım ona cidden niyet etmişti. Maksadı Yusuf’un iffetli ve namuslu biri olup olmadığını denemek veya şaka yapmak değildi.


Ona gönül vermiş ve bütün himmetiyle onunla olmaya azmetmişti. O da, (yani Yusuf da) ona meyletmiş gitmişti, fakat Rabbinin burhanını görmemiş olsaydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar