24 Nisan 2017 Pazartesi

Hava durumu izmir tire

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış Süresi. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir.


Hava durumu günlük İzmir Tire. En güncel hava durumu raporları. TİRE güncel hava durumu ve Ağustos ayı günlük ve saatlik hava tahminleri. TİRE sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı.


En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor. Nem miktarı ve hissedilen sıcaklık 34°C. Sitemiz Türkiye’nin güncel hava durumu tahminlerini eksiksiz bir biçimde sunmaktadır. Gün doğumu ve gün batımı saatleri. Bölgesel iklim bilgileri.


Tire için bölgesel hava durumu. Mobil uygulamada hava durumu. Tire, İzmir - İstanbul hava durumu. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri.


Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Salı günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 33. Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle.


Hava durumu izmir tire

Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Türkiye ve her ilinin günlük hava durumu tahmin raporu. Kalbiniz gibi havanızında sıcak olması dileğiyle. Get AccuWeather alerts right in your browser!


Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Meteoroloji hava durumu tahminlerinde son günün tahminleri saatlik olarak raporlanır. En düşük hava sıcaklığı gece olan hava derecesini göstermektedir, en yüksek hava sıcaklığı ise gün içindeki en yüksek tahmini olabilecek hava sıcaklığı derecesidir. Belirgin kısa, iyi tanımlanmış dalga.


Hava durumu izmir tire

Combs, devrilme, bazen küçük Whitecaps oluşan camsı bir köpük oluşturur. Yarın sıcaklık daha da artacak ve cumartesi gününe kadar böyle devam edecek. Sapma, sıcaklık grafiği içerisinde renklendirilmiştir. Son dakika İzmir tire hava durumu haberleri, yerel haber portalı. Gezebildiğinkadar, sizlere yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizde yol gösterici olması için kurulmuştur.


Binlerce seyahat seçeneklerine ilişkin, gezeceğiniz yerlere ait tarihi ve kültürel yerler, konaklama, yemek, ulaşım gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda bilgilendirici yazılar ve resimler paylaşarak, bilgilenmenizi sağlamaktadır. Büyükkale Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır.


Bugün hava nasıl olacak? Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışlardan sonra hava durumu merak ediliyor. Temmuz gününe dair hava durumu detayları. Street view ile boyutlu turlayın.


Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz. Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 308. Lt benzin tüketeceksiniz.


Dikkat sıcaklıklar düşüyor! Meteoroloji vatandaşları, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusundan ikazda bulundu. Peki İzmir ve Ege’de bugün hava nasıl olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar