21 Nisan 2017 Cuma

Gerçek arkadaşın kim testi

Gerçek arkadaşın kim testi

Bilmem Öffff Ne çok Soru Sordu Bu Böyle Dersin Ewet, Ewet Dersin. Hangi Ünlüye Benziyorsun? Harry Potter Bilgin Ne Kadar. Bu gerçek arkadaşlığın testidir.


Bir quiz oluşturun, arkadaşlarınızla paylaşın, cevap vermelerini sağlayın ve sonuçları görün. By entering we may publish on your behalf according to our. LOGIN AND SHARE Start without shareing. Bu App senin arkadaş listeni, gönderilerini ve beğenilerini analiz ederek gerçek. Türkçe patronus testini yap ve kim çıktını oğren Geleceğini Öğrenmek İstermisin?


Arkadaşın Seni Seviyor Mu? Yazın katılmak için çok eğlenceli bir kamp ayarladın. En yakın arkadaşın da seninle gelmek istiyor, ama evden izin koparamadı. Hayatındaki En Önemli Kişinin Kim Olduğunu Tahmin Ediyoruz!


Geçen ay sevgili Yıldız yapmıştı bu etkinliği, beni de ebelemişti. Bu arada eşin ve çocukların da testi çözmüş galiba. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Birini seviyosun hemde deliler gibi. Kendi aralarında başlattıkları bu oyunu blogdaki arkadaşlarına da uyarlamak istemiş Fatma Nur ve beni de mimlemiş. Herşey Dahil olarak size. Sunumda bir test de uyguladım.


Kadınlar için olan testi sizlerle pay. Lütfen cevabın hangi uzmanlık alanına ait oldğuğunu tahmin ederek soruyu cev. Gerçek arkadaşın kim :). O çok sevdiğin ünlülerden hangisi sence arkadaşın olmalı?


Biz seni hiç yormayalım söyleyelim. Bu odadaki kim bugüne kadarki en kötü insan olurdu? Yeniden doğmuş olsaydın, hangi yüz yılda doğmak isterdin?


Gerçek arkadaşın kim testi

Söylediğiniz veya yaptığınız bir şeyi silmek için zamanda geriye gidebilseydiniz, bu ne olurdu? Erkek arkadaşın veya kız arkadaşın seni hiç utandırdı mı? Birdenbire görünmez olsaydın ne yapardın? Aşk Testleri için NeoTempo! Read GERÇEK BİR KORECAN MISIN TEST ET from the story K - POP MAGAZİN by mine13cimbom (MİNE) with 7reads.


Kişilik ve Karakter Testleri Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız. Doğruluk mu cesaret mi Oyunu Bir pijama partisi, bir parti ya da sadece arkadaşlarınızla bir araya gelmek için olsun, gerçeği ya da cüretle oynamayı bırakmanız için iyi bir şans var! Eğer orijinal planlarda değilse, o zaman kesinlikle önermelisin çünkü herkes her zaman iyi bir zaman olduğunu biliyor!


Gerçek arkadaşın kim testi

Nasıl oynanır Kurallar basit! Kontrolü Yapmak Kim, Sen Kim? Dostum senin sorunun ne ha? Neden bu kadar öfkeli bir şekilde tepkiler veriyorsun?


Tamam, sinirli bir insan olabilirsin, ama her şeye de büyük tepkiler vermek zorunda değilsin. Unutma dünya senin etrafında dönmüyor ve her insan bu sinirini çekmek zorunda değil. Alkole en dayanıksız arkadaşın kim? Yeni bir testle sizinleyiz!


Bizler de bakalım dedikleri doğru muymuş görelim istedik ve soruluk bu testi hazırladık. Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Konu açamaz, mesaj yazamaz, eklenti indiremez, özel mesajlaşamaz.


Hep denir ya “kedi gibisin, keçi gibi inatçısın, fare gibi hızlısın” diye, işte bu yüzden onlarla benzeştiğimiz bir gerçektir. Hazırsan soruda sana hangi hayvana benziyorsun. En sadık arkadaşın kim? Who are your most loyal friends? Scout, izlediği bir maçta futbolcunun fiziksel, taktiksel ve mental analizini çıplak gözle yapabilen kişidir.


Futbolcunun gelişim potansiyelini ön görebilir ve yaptıkları analizlerle yeni bir yıldızı dünya futboluna kazandırabilirler. Kim halk oylaması için çalışma yapabilir, kim yapamaz! Böylece insan hakları ve demokrasi açısından ağır bir ihlal olan bu durumu mülki idarecilerin omuzlarına yüklediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar