20 Nisan 2017 Perşembe

Seferihisar belgeseli

IRMAK oldukça başarılı bir anlatım gerçekleştirmiş. Kendisine TEŞEKKÜRLERİMİZİ sunuyoruz. Kısa Belgesel (Docademia’s 3rd Short Documentary) Festivali’nde resmi seçki bölümüne seçilmeye hak kazandı.


Seferihisar belgeseli

Konuşmaların ardından Gözdağı belgeseli izlendi. Geceye katılanlar uzun süre Can Dündar’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.


Kaymakamlığa bağlı kurumların listesi ve irtibat bilgileri ile personel listesi, ilçe hakkında bilgiler ve iletişim detayları yer almaktadır. Gezi Parkı olaylarının ilk saatinde kişinin. Seferihisar hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve. Farklı kültürlere ait sesleri fikirleri renkleri dünyaya. Doğada Tek Başına Kayın ve Sarı Çam Ormanları.


Seferihisar belgeseli

Eylül Cumartesi Saat 20. Ateşten Doğan Yaşam Belgeseli. Sığacık Kale İçi’nde gerçekleşecek. Aka, Karya, İyon, Pers, Bizans, Selçuk ve Osmanlı medeniyetlerinin izleri özellikle Teos ve Lebedos Antik Kentlerinde, Myonnesos Adası’nda, medrese ve hamamlarda görülebiliyor.


Ulamış Köy Tiyatrosu Belgeseli, Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinde bulunan Docademia platformunun düzenlemiş olduğu 3. Konferansa katılım oldukça iyiydi. Nazilli Belediye Başkanı Sayın Kürşat Engin Özcan önderliğinde davet edilenler arasında Köy-Koop Başkanı ve Sayın Tunç Soyer’in eşi. Tiyatro Kulübü, Bilim Atölyesi, Seramik-Çini Atölyesi, Trambolin v. EĞİRDİR TREN GARI KÜLTÜREL MİRAS ALANI PEYZAJ TASARIMI PROJE SERGİSİ EĞİRDİR LİMANINDA AÇILDI.


Do you want to remove all your recent searches? All recent searches will be deleted. Güzelbahçe Tanıtım Belgeseli. Bölüm - Kedici: Kediler Şehri Detay. Minik dostlarımız yaşadığımız mekânların vazgeçilmez renkleri.


Hikayesi Ekibi ile tanışın! Düğün günü kısa hikaye arıyorsanız doğru yerdesiniz. Eğlenceli kısa film tadında düğün filmi izlemek istemez misiniz ? Sizlere izlerken o anları birdaha yaşıyormuş gibi hissettirmek için uğraştık.


Bir de çekilmez karmaşa. The charset for this site is utf-8. Web site description for seferihisarhaber. Sizlerin doğa harikası olan uzungölü daha yakından tanıyabilmeniz için uzungöl tanıtım belgeselini sizler ile paylaşıyorum umarım beğenirsiniz. Platformu’na dahil tüm İzmir üniversiteleri ve Sesli Betimleme Derneği’nin işbirliği ile İngiliz akademisyen ve engellilik çalışmaları profesörü Mike Oliver.


Ana Sayfa Kültür-Sanat SABAHATTİN ALİ BELGESELİ, BEŞKAPILAR KALESİ’NDE GÖSTERİLD. Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu kuruluyor. Kentten kente yayılan bir huzur farkındalığı belki de. Mehmet ERGON Kreş ve Gündüz Bakım Evi Necat Hepkon caddesi.


Izdal Ortaokulu Kantin Işletmesi 81. Herbalife Kuşadası-İzmir Kuşadası, Kusadası. Eski taş evleri, değirmeni, serin havası, tepeden denize bakan manzarası, hepsi güzeldir.


Bağımsız Filmler perdelerini açıyor. Değişik gösterimlerde seyirciyle buluşan, ilgi çekici konu ve yaklaşımlarıyla benzersiz yapıtlar ekranda. There are videos about “seferihisar” on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar