19 Nisan 2017 Çarşamba

Ankara eymir gölü

Birçok kişinin bu gölü görmeyip de, değişik yorumlar ve yazılar yazmaya çalıştığı yerdir, bu göl. Araç olmadan göle ulaşmak biraz zor olsa da, görmeye değer bir yerdir. Spor Kulübü Kürek takımı çalışma yeridir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrenciler eymir gölünde çalışmaktadır.


Göle karşı kahvaltının ardından yürüyüş yapılır, bisiklete binilir, kayıkla gölde gezilir, acıkınca büfelerden birine uğranır ya da evden getirdiğiniz malzemelerle piknik masası kurulur. Denizden sofraya, taze balıklar. Göl kendine has bir fauna ve floraya sahiptir. Bu kez gölü ikinci kattan izlemek isteyenler için sobalı, sıcak kapalı alan sunan, havalar ısındığında ise gölün içindeymiş hissi uyandıran bahçesi ile gönüllere taht kuran ORFOZ.


Eymir Gölü nasıl gidilir? Gerekli izinlerin olmaması durumunda drone uçuşu yasaktır. Daha önce de bir kaç kez gittigim mekana bu hafta sonu yeniden gittim.


Ankara eymir gölü

Atmosfer gerçekten güzel, göl kenarindaki diger yerlere göre daha bakimli bir mekan. Ancak servis kalitesi, mekanin güzel atmosferine hiç yakismiyor. EYMİR GÖLÜ: Mogan gölünden ayrılıyoruz.


Siz de doğa ile iç içe bir keyif mi yaşamak istiyorsunuz? Sevdiklerinle birlikte güne başlamak, muhteşem atmosferde kahvaltı keyfini paylaşmak isteyenler için mükemmel bir seçenek olan Bahçeyayala seni ve sevdiklerini. Ne yazık ki yeni şehir düzeni içerisinde doğa ile ilişkimiz gitgide kopuyor, Oysa yapılan araştırmalar. Göl Ortadoğu Teknik Üniversitesi ormanı içerisinde bulunmakta ve halkın ziyaretine açık bir göl.


Burası aynı zamanda Odtü Spor Klubü Kürek Takımı çalışma alanıdır. Karagöl merkezli konaklayan gezginler yakın çevredeki Yıldırım Evci yaylasını ve buradaki gölü, Kışlacık Yaylası, Ayı Kayası, Aydost Dağı gibi doğal alanları gezip görme imkanına da kavuşmaktadır. Bisiklet satışı, bisiklet servisi, bisiklet kiralama, cafe ve restoran hizmetlerinin verildiği bir yerdir. Balık avlanabilen bir gölmü ? Eger balık avı yapılıyorsa ne tür balıklar tutulabiliryor? Yada aracı olmayan birine en yakın nereleri tarif edebilirsiniz.


Kahvaltı dışında yemek olarak balık, et ve tavuk kategorisinde çeşitler de bulunuyor. Ankara’da hafta sonu ne yapılır ki? Doğu kapısından girmek için İmrahor Vadisinde bulunan Mühte Köyü tarafından gelmeniz gerekiyor. Bazılarımız da dakikada bir hareket eden dolmuşları da kullandılar. Ziyaretçi değerlendirmelerini okuyun ve en keyifli mekanı seçin.


Ankara eymir gölü

Bundan dolayı ulaşım açısından herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. En son eymir haberleri anında burada. Bakan Kasapoğlu gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Gençlik ve Spor Bakanı Dr.


Kendine has florasıyla muhteşem bir doğal güzelliğe sahip. ODTÜ kürek takımı çalışma alanıdır. Takıma ait bir kayıkhanesi vardır. Kış aylarında donmuş haliyle güzel bir doğal ortam halini almaktadır. Gruplara Özel Kiralık Bisikletler : Size uygun bisikletinizi, onlarca kiralık bisikletimiz arasından tercih edin.


Hafta sonlarında biraz kalabalık olan gölde bisiklet kiralayabilirsiniz. Aralarında yaklaşık kilometre bulunan bu tabiat harikasına rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Aktif olarak hizmet veren restoran, düğün yapmak isteyenlere de kapılarını açıyor.


Cad ulaşım bilgisi için aşağıdaki önerileri takip edip yolculuk edebilirsiniz. Güncel hareket ve varış saatleri ile ayrıntılı ve kolay yol tarifi almak için aşağıdaki başlangıç noktalarından birisine tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar