28 Nisan 2017 Cuma

Sana kıymet veren mi var

Sana kıymet veren mi var

Orhan Gencebay - Vazgec Gönlüm Şarkı Sözleri. Unut dertten zevk almayı. Sana kıymet veren mi var sana kıymet veren mi var.


Kapat çiIe kapısını girmesin o vefasızIar Dünya denen şu hanede eIbet seni biri anIar. Sen attın bu kör düğümü sen attın bu kör düğümü Çare sende bende değiI çare sende. DOSİLASOLFA)( sana kıymet veren mi var ) FASİLASİ SİLASOLLA SOLLAFASOL(sana kıymey veren mi var) SOLDOSİDO REMİFAREDO REMİFA REDOSİLASOL(unut dertten zevk almayı) SOLDOSİDO REMFAREDO REMİFA REDOSİLASOL(unut dertten zevk alamyı).


Tarayıcı Uyumluluğu Bazı eski tarayıcılar sitenizi hazırladığınızdan farklı gösterebilir. Bu sorunla karşılaşma nedeniniz sayfanızın başında DOCTYPE kullanmamanız olabilir. Bu nedenle uyumluluk için aşağıdaki kodu. Bilim, sanat ve kadına kıymet vermeyen uçamaz, tavuk olur yazısı ve Tülay DEMİR en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın. Senin için mücadele eden ve sana en çok kıymet veren için her şeyi göze alabilirsin.


Aslında senin yaşadığın değil yaşayamadığın aşkın efsane olmaya aday. Romantik olduğun kadar mantığın, kalbin kadar beynin de aşkına yön veriyor. Sevdin mi deliler gibi seviyorsun ama affetmek pek senin kitabında yazan bir şey değil! Yazarı dayan yüreğim olan. Sanat, her duyguyu içinde barındır, o yüzden sanatçılar diğer insanlara nazaran daha naiftirler.


Sevdim diyorsun gerçek mi bilmem Söz veriyorsun bunla yetinmem Geleceğe dönük hayallerimize Durun biraz dedim aklım takıldı Beni sevmeye mecbur değilsin Sen bir gerçeksin yalan değilsin Belki bir aşkla kalan değilsin Gururum coştu aklım takıldı Belki sana göre eski kafayım Bir aşkla yetinen anlayıştayım Belki isteyip te. Kıymet İle İlgili Sözler. Eğer bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil. Boşver be nasılsa her rüya güneşle sona eriyor. Bob Marley-Hiçbir şey asla göründüğü gibi değildir, bugün size hayat veren su yarın sizi boğabilir.


Geceleri üstümüz açılır da hasta oluruz diye korkanımız. Annelerimiz… Bize şefkatli olan eşsiz nimete “öf” bile dememek için nedenleri sıraladık. Bu sayfada kıymet ve değer bilmeyenlere sözler bulacaksınız.


Sevgiye hepimizin ihtiyacı var. Senin ilen şöyle olmalıydık :kusmuk: bu kadar da olmayaydık iyiydi sanki be Hayat bana küstü bende hayata ahanda öyle bı şey hayat bu ara yaşamaya değer. Sana hissettikleri şeyler çok farklı.


Bu dünyadaki herkesten daha önem verdiği bir insansın. Sâd öğüt veren Kuran’a and olsun ki, inkar edenler gurur ve ayrılık içindedirler. Arzu akraba dost arkadaş komşun hiç mi yok kardeşim her gün 1ya cami c. Allahım herkese bizi sevdir evimize hayırlı olan misafir arkadaş dostlar gelsin. Anne ve babanın sana iyi davranmaları için sabah akşam 2ya. Sana bu simayı veren ve o simada böyle bir sikke-i rahmeti ve bir hâtem-i ehadiyeti vaz’ eden Zat,.


Allah’ın insana verdiği kıymet ve şefkat, en bariz olarak insanın simasında parlıyor. Bu da hem Allah’ın birliğine, hem de şefkat sıfatına işaret eden bir mühür ve imza. Yalnız geldin Dünya’ya,hala yanlızsın. Derdini dert eden,dostların mı var?


Sana kıymet veren mi var

Dara düştüğünde,koşup eline. El atıpda tutan dostların mı. Yavuz Sultan Selim Han Mısır’ı zaptettiği zaman, Cuma namazını Ezher Camiinde kıldı.


Namazı kıldıran hatib için yüz altın bağışladı. Kız arkadaşınız mı kariyer mi? Kişilik Tarzından Hangisi Sana Uygun? Güzel Mi Olucaksın Yoksa Çirkin Mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar