31 Mayıs 2017 Çarşamba

35 Sokak 3+1

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Bahçede elektrikli açılır kapanır. Sokak’ta bahçeli konut sahibi olmanın tam zamanı!


35 Sokak 3+1

Türkiye’nin en iyi markalı konut projesi 35. EXEN KARŞIYAKA iletişim bilgileri, danışman profili ve tüm emlak ilanlarına ulaşmak için tıklayın! Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler hem peşin ödeme hem de banka kredisi ile ödeme yapabiliyorlar.


Izmir sokak evleri satılık için tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin. Sokak, Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. Sokak, link vasıtasıyla erişilen sitenin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.


Kentpark Evleri, ailenizle birlikte sizi çok özel bir hayata çağırıyor. Sokak Akşam AŞ tarafından inşa ediliyor. Sokak, solar enerji sistemi sayesinde tam bir çevre dostu. Metrekare büyüklüklerinin m² ile 2m² arasında değişiklikgösterdiği 35.


Sokak’ın ikinci etabı 2konuttan oluşuyor. Bahçeli, müstakil evleri, tek bir sokak üzerinde düşünerek, sosyal yönden zengin bir hayat yaratmayı amaçladık ve dörtte üçü yeşil alanlardan oluşan 35. SOKAK sanal turu, telefon, adres ve iletişim bilgileri. Bahçe Dublexleri Otoparktan bağlantılı olan bu tipler sokakla bağlantılarını merdiven ve asansörlü açık avlular ile sağlarlar. Ulekent’te inşa edilen 35.


Beraber hayatin tadini ikarablecenz bu karli yatirimi semenzde ulukent dou emlak olarak yaninizda. Sokak, geleneksel bir Ege kasabası gibi batıya bakan yamaçlara serilmiştir. Arazinin hareketli coğrafi yapısının da yardımıyla, ev tipi çeşitli farklılıklarla. Menemen bölgesinde adet Villa 9. Akşan Yapı İnşaat projesi 35. Birinci etabında özlenilen geleneksel komşuluk ilişkileriyle yaşamın başladığı 35.


TL’den başlayan taksitlerle bahçelikonut sahibi olabilirsiniz. Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyada evsahibi. Kuzey cepheli ve açık doğa manzarası. Her daim işimizi geliştirerek, yeni eğitimler ve yeni tecrübelerle sizlere daha iyi hizmet için buradayız.


35 Sokak 3+1

Farklı mimarisi, konumu, insan hayatına verdiği değer ve çevresel faktörleri içinde barındıran özellikleriyle 35. The charset for this site is utf-8. Daire büyüklükleri ise ile 2metrekare arasında değişiyor. EXEN GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


Konak’tan konut sahibi olmak isteyenler kredi imkanından faydalanabiliyor. NÖNÜ MAHALLESİ SOKAK YAKINI KİRALIK DAİRE. Projede ev sahiplerinin giderlerini azaltacak ekolojik.


Adres ve ulaşım bilgileri. Yeşilin tüm güzelliğinin ve temiz havanın tadının doyasıya çıkarılması için de her dairede balkon bulunuyor. UĞUR KILIÇ EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Bahçeli evleri, km boyunca uzanan tek bir sokak üzerinde sıralanan 35.


Gürültüden uzak, bahçeli ev hayatı yaşayacağınız 35. AHİN EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Yapı Kredi Yüzyıl Mahallesi Şubesi, İstanbul ilinde Esenler ilçesinde faaliyet göstermektedir.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar