26 Mayıs 2017 Cuma

Gerçek dost şiiri

Nuran Kara adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. GERÇEK DOST Menfaate dostluğunu satmayan , Sözlerine yalan riya katmayan , Görüşünce kaşlarını çatmayan , Gönül kapısını çalan, gerçek dost. Halim Akın adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.


Eline diline sahip olurken Verdiği sözüne sadık. Gerçek dost insanın zehrini alır. Bozuk para niyetinde cebinde gezdirenler de var. Lazım olan her yerde çıkarıp harcıyorlar. Yazı Kategorisi : Şiirler.


Bir aşk hikayeni yada bir tanışma hikayeni bizimle paylaşmak istermisin ? Hani, diyorum da, insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa…” Hani diyoruz ya bir dost olsa diye,içten güven duyan. Peki biz ne kadar içten olur ne kadar güven duyarız. Onun Can diye sarılmalarına karşı biz nasıl bir içtenlik gösteririz. Muammer Sungurtaş adlı şairin tüm popüler şiirlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Büyük dertler birbirinden Sıralanır, sıralanır Gönül her gün bir yerinden Yaralanır, yaralanır. Yüzleri var türlü biçim Belli değil gerçek dost kim Vefa diye şu yüreğim Paralanır, paralanır Başta bin türlü düşünce Hep karanlık gündüz gece Doğru söyliyen ömrünce Karalanır. RAMAZAN HOŞ şiiri bulunuyor. Göz ise ancak gerçek dostu görendir.


Sen verdikçe dost görünen çok olur. Sen kendine yetmeyi öğren tüm dünyanın malına gönlün tok olur. Fakir Baykurt Öykü Yarışmas. Muhammet Emin Sağır adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Henüz sosyal medya bu kadar yaygın değildi.


Gerçek dost şiiri

Mesajlar mail yoluyla paylaşılıyordu. Bu dönemde ben de, bir kaç günde bir bilinen şiirlerden birini mail yoluyla bütün adres listemdeki arkadaşlarıma “ günün şiiri” başlığı ile yolluyordum. Sonra bir gün dedim ki kendime. Gönderen kısmı belirtilmemiş şiir ve yazılar sitemizde alıntıdır.


Bir dostu olmalı insanın Zamansız kapısını çalabilmeli Nereden çıktı bu vakitte dememeli Güleç yüzle buyur etmeli. Daimi’yim her an arar gözlerim seni Özlerim seni Alır gönül. Erman Ulusoy adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Yıllardır elektronik postama gelen ayrıca okuduğum kitap, dergi, gazete vs.


Bazılarının yazarını not almayı unutmuşum, arada yanlış not ettiklerimde vardır. Yüreğim dost kalır sana! Arar bu can seni,ey dost! Bulur bu can seni,bil dost! Susamışsa dostun dili, Sular seller, yağmur gibi.


Akar bu can sana, ey dost! Yağar bu can sana,bil dost! En iyiler Hakkımızda İletişim. Alemde doğru dost yoktur Dedikleri gerçek imiş. Dost Yollarımız ayrılsada.


Gerçek dost şiiri

GERÇEK Şiiri Oku, AHMET MUHİP DIRANAS Şiirleri, Şiir, Şiirler, Aşk, Sevgi, Özlem Şiirleri, En Güzel Şiirler, Güzel Şiir, Türkçe Şiirler, Türk Ünlü. Duygular bölük bölük, his parça parça. Yüzü dost, özü düşmandan usandım. Dili mü’min, kalbi şeytandan usandım.


DOST Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın, Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın. Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın. Mavi bir gökyüzümüz olsun, kanatlarımız Dokunarak uçalım.


Doğan ile Antalya Engelliler Sanat Evinde. Benimle ağlar mısın hayata karşı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar