23 Mayıs 2017 Salı

N11 üyelik iptali

Merhabalar, Adım Yılmaz Yanık, yaklaşık olarak bir hafta önce sitenize üye oldum ve oğluma kitap aldım. NÜyelik İptali Nasıl Yapılır? Belirli kuralları ihlal ettiğiniz taktirde üyeliğiniz askıya alınabilir ya da iptal edilebilir. Alış verişleri yaparak uygun fiyatlara aldığınız bu e-ticaret sitesini bir gün kapatmayı düşünürseniz, üyelik iptali için aşağıdaki adımları takip ederek adım adım hesabı kapatabilirsiniz.


N11 üyelik iptali

Konuyla ilgili merak ettiğiniz herhangi bir şey olursa, aşağıdaki yorum formunu kullanarak bize ulaşabilirsiniz. NSebepsiz Üyelik İptali Yaptı! Nplatformundan gelen maile göre bir müşteri olarak üyeliğim iptal edilmiş.


Se… Haziran Aydın 367. Hesabınızı silmeden önce aşağıdaki durumların olup. Kullanıcılar Nhesap silme işlemlerinde açılan sayfasının en sağındaki menüye odaklanmalıdır. Bu alanın alt kışında bilgilerim başlığı altında “Üyelik İptali” seçeneği yer almaktadır.


Sonrasında ise açılan sayfadaki “Üyeliğimi İptal Et” butonuna basılmalıdır. Kırmızı işaretle belirtilen alanların doldurulması zorunludur. Aktif olarak kullandığınız ve hemen kontrol edebileceğiniz bir e-posta adresi girin. Formu doldurduktan sonra Üye Ol butonuna basın. Ancak yeni üyelikteki tüm süreçlerin yeniden yapılması gerekir.


Daha önceki üyeliğe ait üyelik bilgileri, kuponların geri dönüşümü yoktur. Hesabım menüsündeki Üyelik İptali sayfasından silebilirsiniz. Doğuş Planet tarafından kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. Bireyler site sayesinde interneti aracı haline getirerek online şekilde alışveriş yapabilmektedir. Etiket Arşivi: nüyelik iptali nasıl yapılır.


N11 üyelik iptali

Kapatılma sebebine gelince Fotoğraf Kağıdı satışı yaptığımız sitemizde 1adet. Ardından sağ üst tarafta bulunan Hesabım kısmına gelin. Aynı tc telefon bilgileriniz farklı hesapta var ise siliniz. Blokenin kaldırılmasını tek hesabınızın oldugunu söyleyiniz açılır.


Nkapatma olarak etiketlenmiş içerikler: Nhesabı silme;. Kafama takılan tek bir şey var. Hesabımızı sildiğimiz zaman sipariş geçmişimiz, kişisel verilerimiz bunların hepsi siliniyor mu?


Cevaplarsanız sevinirim yazınız çok yardımcı oldu. Nüyeliğimi iptal etmek istiyorum. Bununla birlikte üyelik sözleşmesini okudum kutucuğunu onaylamanız, üyelik işleminin gerçekleşmesi adına son adımdır. Bilgilerim – Üyelik İptali sayfamızdan üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.


Yayında olan ilanlarınızın tamamı yayından kalkacaktır. Doping kullandığınız ilanınız varsa ücret iadesi yapılamayacaktır. Xfly Oyuncu Koltukları fiyatı Mobilya kategorisinde.


Sipariş bazlı üretim-tedarik yapıldığından sipariş iptali yapılamamaktadır. Tarafımızca ya da tedarikçi firma nedeniyle kaynaklanabilecek özel durumlarda üyelik ve sipariş. Mağaza Girişi’ne tıklayarak, üyelik bilgilerini doldurabilir ve sonrasında da mağazanızı açabilirsiniz.


Tıkladıktan sonra karşınıza gelen uyarıya “Evet” butonuna basıp işlemi tamamlayınız. Not: Üyelik iptal edildikten sonra siteye tekrar kaydolunabilir. Konu kısmına da “Üyelik iptali ve Hesabımın Silinmesi Hakkında” yazın.


Sepeti destek ekibi kısa süre içerisinde talebinize cevap verecek ve hesabınızı silecektir. Sistem Sorunları ile karşılaşıyorum başlığı altında Üyelik iptalimi gerçekleştiremiyorum seçeneğine tıklayın. Açılan formda herhangi bir kategori ve sipariş seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar