30 Mayıs 2017 Salı

Büyük eş anlamlısı

Büyüğün eş anlamlısını yazınız kısaca. DERS KİTABI CEVAPLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN! Bu kelimelerin tamamı -aynı manaya gelmektedir.


Büyük eş anlamlısı

Günlük hayatta sık kullandığımız ifade sözcüklerinden biridir. Cümle içinde kullanılışına göre iri, çok, üstün, yetişkin, önemli kelimeleri büyük yerine kullanılabilir. Mynet Cevaplar Görüşleriniz.


Eş anlamlı kelime arama motoru. Bu yüzden kara günler yerine siyah günler demek de anlamsız olacağından bu cümledeki kara kelimesinin eş anlamlısı “kötü” kelimesidir. Türkçedeki bazı eş anlamlı kelimelerin listesi alfabetik olarak aşağıda sıralanmıştır. Büyük ve Küçük Ünlü Uyumu;. Eğer eş anlamlı kelimeler tablosunu word dosyası.


Eş Anlamlısı - İri Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. EŞ ANLAMLI KELİMELER TABLOSU: Sözcük. Boyut bakımından biri diğerinden daha iri olması büyük olarak ifade edilir. Yapı ve özellik bakımından farklılık kazanmaktadır.


Türkiyenin en büyük eş anlamlısı sitesi. Genel bilgi Kelime - Anlam. Aka kelimesinin eş anlamlısı nedir? Aleni kelimesinin eş anlamlısı nedir? Ara kelimesinin eş anlamlısı nedir?


Büyük eş anlamlısı

Ayakkabı kelimesinin eş anlamlısı nedir? B Bağışlamak –affetmek Bağnaz kelimesinin eş anlamlısı nedir? Bakış kelimesinin eş anlamlısı nedir? Arama sonucunda herhangi bir kelimenin eş ve yakın anlamlısını bulamazsanız çok büyük bir ihtimalle o kelimenin eş anlamlısı yoktur. Buna rağmen bize yorum yazarak editörlerimizden kelimenin eş anlamlısını araştırmalarını isteyebilirsiniz.


Konusundan Bahsedeceğiz. Boyutları, benzerlerinden daha fazla olan (somut nesne), makro, küçük karşıtı. Kıta: büyük kara parçası. Eş sesli kelimeler nedir?


Yazılışları farklı ama anlamları aynı olan sözcüklere denir. Yanıt kelimesinin eş anlamlısı nedir? Yasa = Kanun Patika kelimesinin eş anlamlısı nedir? Patika = Keçi Yolu Kişilik kelimesinin eş anlamlısı nedir? Zaman eş anlamlısı nedir?


Türk Dil Kurumu sözlüğüne baktığımız zaman sözcük şu şekilde tanımlanmıştır: Bir oluşun ya da işin öncesi ve sonrasıyla birlikte şu anın süresi. Hızlı bir şekilde cevap yazar mısınız? Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Abla Anlamı 4: Erkeklerin kız veya kadınlara seslenirken söyledikleri söz.


Eş Anlamı = Deva - Çare - Onma Cümle: Allah büyük onma versin. Yaz kelimesinin eş anlamlısı. Cevap sitesi olarak sizlere, aklınıza gelebilecek her türlü soruya doğru bir kaynak sunumu gerçekleştirmek için BÜYÜK ve yüce bir hedef belirledik. Biri aş dediğinde akla gelmesi gereken yemek kelimesi olmalıdır. Kızılay’dan aş evlerine büyük yardım paketi yola çıktı.


Sesteş sözcükler olarak bildiğimiz eş sesli kelimeler, sözcükte anlam konu anlatımı içerisinde özellikle 5. Dünyanın en kötü olaylarından olan, masum insanların ölmesine, çocukların anne ve babasız kalmalarına neden olan savaşlar, yaşanması en istenmeyen durumlardan biridir. Savaş kelimesi gibi, on binlerce kelimenin anlamını öğrenmek için anlamlisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar