22 Mayıs 2017 Pazartesi

Driver bulma siteleri

Artık siteleri dolaşmanıza gerek yok. Aradığınız tüm sürücüler bu sitede mevcut. Türkçe arayüzü de var ama biraz karakter sorunu var.


Tabi bu sürücülerinizi bulmanıza engel değil. Oldukça basit program arayüzünde sistem taramasından sonra sürücüler. Dediğim gibi bir sıralama dizisinin yenisi ile karşınızdayız. Genel olarak driver problemleri yaşayan arkadaşlarımız oldukça yoğunlukta.


Bundan dolayı bulabildiğim kadar driver sitelerini araştırdım ve ekledim. Sizlerde burada olmayıp bildiğiniz siteleri buraya ekleyin. Ama driver cdleri yoktu. Arkadaşlar yakın zamanda açtığım driver indirme sitesini sizlere tanıtmak istiyorum. Diğer driver siteleri gibi reklamların arasında kaybolmuş indirme linkleri yok.


Anakart driverları, webcam driverları, modem driverları, ethernet kartı driverları,ekran kartı driverları, yazıcı ve tarayıcı driverları, ses kartı driverları. Bazı durumlarda driver programı ihtiyacı doğabiliyor. Sürücü Bulma ve İndirme Programı. Bilgisayarınızda bir internet bağlantısı yoksa yonga setini başka bir bilgisayardan indirin.


Bir CD veya USB depolama aygıtına kaydedin ve ardından bilgisayarınıza aktarın. Yonga setleri ve indirme öğelerini bulma konusunda yardım almak için bu belgedeki Yazılım veya donanım üreticisinden güncellemeleri alma bölümüne bakın. Eğer bilgisayarınızda kurulmamış bir driver varsa bu driverı bulmak için zaman harcamayın. Programın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde bilgisayarınızda bulunan tüm donanım ürünleri hakkında bilgilere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.


Driver bulma siteleri

Soru veya Problem için facebook. Mikrofonda arıza oldugu için Ses biraz kısık. Sitemizdeki içeriğin kullanımından doğabilecek herhangi bir zarardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz. Yandex is a global developer of the search engine and popular internet services of the same name.


Bunun önüne geçmek için üretilen birçok sürücü bulma, yani driver bulma programı mevcuttur. Kimileri ücretli kimileri ücretsiz. Bazılarının da işe yaradığı da söylenemez.


Driver bulma siteleri

Birçok driver bulma programı kendi sürücü veri tabanları üzerinden sürücülerinizin aygıt donanım bilgilerine göre arama yaparak en uygun sürücüyü bulmaya çalışır. Step 1: Click the Scan Now button above, and system will take seconds to verify system requirements. Step 3: Click Scan Now button to scan your computer. Driver Bulucu Program Kullanmak. Kategorilere göre düzenlenmiş güncel driver indirme sitesi.


Bu aramalarda genellikle ilk sıralarda resmi siteleri çıkacaktır. Resmi siteden indirmiş olduğunuz driver dosyaları çok daha iyi sonuçlar verecektir. Please enter your comment!


Manuel olarak yapmak istemediğiniz tüm donanımsal araçlarınızı driver güncelleme programları otomatik olarak yapacaktır. GÜZEL BİR DRIVER BULMA PROGRAMI. Ancak burada genellikle driver download siteleri bu işi ücretli bir hale sokmaktadır ve sizden belirli ücretler karşılığından driver finder driver bulucu programları ile driverlerinizi size göstermektedir ancak indirme işlemine kalkıştığınızda sizden ücretler talep etmektedir. Yapıştırdığınız değerin ardından driver, downloa indir, sürücü, yazılım ve benzeri anahtar kelimeler ekleyerek aramayı daraltabilir ve istediğinizi bulmayı kolaylaştırabilirsiniz.


Hazırlayan: Mehmet Melik Arslan. Bu yazılımımızda sadece eksik driver bulma olarak değil var olan güncellemelerini yapmak içinde size yardımcı oluyor. Güncellemeler daha stabil çalışma için eksik driverlar kadar önemli.


Elimde tane dvr kart var bunların driver bulmaz lazım driver cdleri elimde yok, dvr kartlara baktıhımda marka model hiç bişey göremiyorum, dvr kartların driverını nasıl bulabilirim. Bilgisayar firmalarının sitelerine girip tek tek elle aramakta hem vakit kaybı hem de doğru sürücüyü bulmak biraz insanı uğraştıran bir durumdur. Orjinal sitesinden indirmeme yardım edebilecek tarzda bir program olursa sevinirim. Veya programlar aracılığı ile varsa bildiğiniz, orjinal siteleri ve doğru sürücüleri bulma yöntemleriniz, paylaşırsanız sevinirim. Bilgisayar donanım üreticilerinin mutlaka kendilerine ait internet siteleri vardır ve güncel sürücüleride öncelik ile bu tür siteler yayınlar.


Kişilik testi: Nasıl bir karaktere sahipsiniz? En uygun uçak bileti ne zaman alınır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar