30 Mayıs 2017 Salı

Ankara nın başkent oluşunun yıldönümü

Ankara nın başkent oluşunun yıldönümü

Yıldönümü Güncelleme Tarihi:. Kaynakları Tarihçe Organizasyon Şeması Kalite Yönetimi Hizmet Standartları Daha Fazlası Hasta Rehberi. Ankara’nın başkent oluşunun 95.


Açılış konuşmasını ve Mehmet Nuri Parmaksız ve İsmet Bora Binatlı yaptı. Ekim Cumartesi günü saat 11. Gökçek’den veda gibi konuşma. Emel Taşçıoğlu konseri ile kutlayacak. Kurtuluş Savaşı buradan yönetildi.


Bu olayın çok derin bir anlamı olduğunu çok iyi biliyoruz. Karar’a hemen abone olarak abonelerimize özel avantajlardan yararlanın. Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda resepsiyon verdi.


Serginin açılışını yapan Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak. Okulumuz Tarih Öğretmenimiz M. Necati GÜVEN’in nezdinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiirler, yazılar, günün anlamını belirten konuşmalar gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tümgeneral İhsan Uyar, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Polatlı. Başarılı sporcu ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmak istiyor.


Selçuklu’da mutluyuz dedirtmek istiyoruz’. Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Büstüne çelenklerin sunulması ile başladı. Tüm ülkemize kutlu olsun. Ali’ye ulaştığı söylenen Müştak Baba idi.


Ankara nın başkent oluşunun yıldönümü

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği resepsiyonda kutlanacak. Sizlerin teveccühü ve tercihi ile büyükşehir belediye başkanlığı görevini üstlendiğimizden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Tekirdağ’da yıllarca çözülememiş sorunların çözümü ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların yapılması maksadıyla var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam. Bu şehri daha güzelleştirmek ve daha güvenli hale getirmek için hep birlikte canla başla çalışmayı taahhüt ediyoruz. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Demokrat Parti Genel. Peki yıllar önce nasıldı?


Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda kutlandı. Okul öğrencilerinin şiirleri, slâyt ve video gösterilerinden sonra, yine okul öğrencilerinin Zeybek gösterileri ile program devam etti. Avrupa başkenti’ sloganlarının boşta kalmaması gerektiğine dikkat çekerek Başkente sahip çıkılması çağrısında bulundu.


Ankara nın başkent oluşunun yıldönümü

Meclis’te ve Cumhuriyet Müzesi’nde devam edecek olan kutlama. A sınıf öğretmeni Mikail YILMAZ ve öğrencileri eşliğinde günün anlam ve önemi üzerine konuşma, şiirler ve koro ile yürütüldü. Mimarlar Ata’nın huzurunda mücadele sözü verdi.


Güzel hafta sonunuz olsun. GÜZEL BİR GÜN DİLEGİYLE. Verilen imkanlarla bunları yaptık. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” ifadelerini kullandı.


Mobil Künye Sitene Ekle İletişim. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu, gelişmesi ve ilerlemesinde de önemli kararların. ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞU.


Paşa (İnönü), bir kanun teklifi haz. Sebep PKK’lı teröristlerin gar katliamı” ifadeleriyle skandal bir yoruma daha imza attı. Kutlamaları Öğretmenlerimiz Ahmet Ünsal ve Okan Yılmaz organize ettiler. Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Yapıldı.


Yanıtınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar