29 Mayıs 2017 Pazartesi

Izmir semt telefon kodları

Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Semt, köy ve mahallesine ait kodları bulmak için lütfen ilçenin üzerine tıklayınız. Belli semtlerde belli telefon kodları olduğuna dikkat etmişsinizdir. Telefon Kodu ve İlçe Kodları.


Bunları toplu olarak biryerden bulmak mümkün müdür, bilen var mı? KARABAGLAR ilçesine bağli Posta Kodları, Cadde ve Sokak Endeksini kullanarak veya aşağıdaki listede sunulan semt mahalle veya köy isimlerine tıklayarak bulabilirsiniz. Semt Trafik Plaka Harf Kodları, Dağılımı Sponsorlu Bağlantılar.


Buca DAA-DZZ 48-İzmir-Bornova HAA-HZZ 49-İzmir-Bayındır JAA-JZZ. ZMİR KARABAĞLAR - Köy ve Mahalle. Turkcell Bedava İnternet Vodafone Bedava İnternet android uygulama vodafone Android Turk Telekom Bedava İnternet.


Plaka, İzmir Plaka Kodları, İzmir Plaka Kodu Nedir? Mahalle Semt Cadde Plaka kodları İzmir, İzmir Plaka Kodu Ne, İzmir Plaka Kodu Sorgulama, İzmir İlçe Mahalle Semt Cadde Sokak Plaka Kodları, Tüm İzmir Plaka Kodları Listesi. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir. Ankara telefon kodu yukarıdadır.


Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır. Karşıyaka Poliklinikler.


Lİ BÖLGE EĞİTİM HASTANESİ - SEMT POLİKLİNİĞİ 2. BORNOVA ilçesine bağli Posta Kodları, Cadde ve Sokak Endeksini kullanarak veya aşağıdaki listede sunulan semt mahalle veya köy isimlerine tıklayarak bulabilirsiniz. Adana posta kodu Antalya posta kodu. Olası yanlış ve doğru olmayan bilgilerden dolayı, her türlü. Posta kodları, posta kodu, posta numarası, posta kodu nedir gibi yanıtlar alacaksınız. Not: Sitemiz PTT resmi sitesi değildir.


Bayraklı Soğukkuyu Soğukkuyu Mah Posta Kodu, kargo şubeleri, iller arası mesafe ve güzergah bilgileri, banka şubeleri, hastane, öğretmenevi, misafirhane, otobüs firmaları, üniversiteler, büyükelçilikler gibi pek çok yerin adres, telefon, konum ve iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz. Posta kodunu bulmak için sırasıyla il-ilçe-semt seçerek aradığınız adrese ait posta kodunu bulabilirsiniz. Anahtar Kelimeler: İzmir postakodu, İzmir posta kodu, postako postakodları, ptt posta kodu. Türk Telekom müşterisi olsun veya olmasın, dileyen herkes bu hizmetimizden yararlanabilir. TL) olarak faydalanabilirsiniz.


TT Rehber hizmetimizden ttrehber. Optimum websitesine hoş geldiniz. Sitemiz üzerinden İzmir ve AVM ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Alt kısımda merkezde bulunan eczaneler listelenmiştir.


Akıncılar Mahallesi, Efeler Mahallesi, Fırat Mahallesi, Göksu Mahallesi semtleri civarında. Ana sayfa Bölge Ege İzmir SELDA TERZİ SEMT FIRIN. Ilimizde Bulunan Selda Terzi̇ Semt Firin İletişim Bilgileri. Adı: SELDA TERZİ SEMT FIRIN.


Etiketler: Firincilik Ve Unlu Mamuller İmalati Ve Ticareti, izmir, izmir. Birlik Mahallesi, Koşukavak Mahallesi, Merkez Mahallesi, Serintepe Mahallesi semtleri civarında. Bireysel Emeklilik Sistemi. Osmangazi Viessmann kombi ve klima teknik servis firmamız siz değerli Osmangazi halkına klima, kombi, petek temizleme gibi ürünlerde en güvenilir teknik - tamir servis hizmetini sunmaktadır.


Siz müşterimiz hızlı ve kaliteli bir şekilde servis almak istiyor ve günlerce servis beklemek istemiyorsanız, bunun yanında Viessmann marka klima, kombi, buzdolabı, çamaşır makinesi. Bornova Bornova Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphane Semt Halk Kütüphanesi İnönü M. Posta kodu arama ve illerin, ilçelerin, mahallelerin posta kodlarından aradığını anında bulma servisi. Bilinmeyen numaraları, soyadı, isim, il ve semt seçeneklerini yazarak öğrenebilirsiniz.


SEMT (ECZ. AYŞEGÜL ŞENÖZ) ECZANESİ - İstanbul. Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti. Semt dağıtıcılarından, Posta işyerlerinden,. Vatandaşlarımız, “119” telefon numarasını çevirmek suretiyle, istedikleri adresin posta kodunu.


Hastane ve Semt Polikliniklerimiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar