31 Mayıs 2017 Çarşamba

Mevlana sözleri

Mevlana sözleri

Farketseydi kurtulacaktı. Bir sözünden belki bir sayfa ve daha fazla yazılar yazabiliriz. Peygamber Efendimiz’in öğrettiği, ihtiyaç (hacet) anında okunacak dua… Bir kimse Osman bin Affân’ın (r.a) yanına bir ihtiyacı için sık sık gidiyor, fakat Hz.


Her bir sözünde derin anlamlar bulunan, tüm inceliği ve güzelliğiyle okuyucuların gönlünü. Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var. Nazım Hikmet Aşk Sözleri. Cahit Zarifoğlu Sözleri.


Hoşgeldin Ramazan Sözleri. Sayfamızda Şemsi Tebrizi Sözleri yer almaktadır. Nereden bilebilirsin Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını. Mevlana Celaleddin Rumi.


Kimisi bir gül yüzlü güzele meftun, kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur, bazısı dünyaya kanmış, bazısı mala mülke aldanmıştır oysa. Günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarımızda sıkça paylaştığımız bir konu da güzel sözler. Akla gelebilecek hemen hemen her konuda söylenen bir çok güzel söze rastlamak ve bulmak mümkün. Bu sözleri, içinde bulunduğumuz çeşitli hal ve duygularımıza göre paylaşır, etkileşim yaratırız. Bu kadar büyük bir insanın bu kadar çok güzel söz bırakmış olması ve her bir sözünde altın diğerinde olması ne büyük nimettir bizler için.


Jalal al-Din who is also known as Rumi, was a philosopher and mystic. Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır. Bu çalışmamdaki amaç, toplumda ortaya çıkan bozulmanın durulması adına, ‘bir damla’ olabilmektir. Bilgilerini ve ilmini kendine saklamayıp bizimle paylaştığı için.


Bir yanda ölümdür ama o yanda doğumdur. Güzel sözler sitemizde bu sayfamızı Hz. Fakat karanlıklar ve perdeler bırakmaz ki insan içindeki o ilmi okuyabilsin. Hz mevlana sözleri , hz mevlana sözleri , mevlana sozleri, mevlana aşk sözleri ni sayfamızda bulabilir sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. Acele şeytan hilesidir, sabır ve tedbir Allah lütfu.


Acı su da, tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma… Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan hal ehli olandır. Kendini tanımak ile ilgili sözler. Kişi kim olduğunu bilmek isterse kimleri sevdiğine baksın. Bu sayfada mevlana sözleri ,mevlana lafları, mevlanadan güzel sözler bulunmaktadır.


Mevlana sözleri

Tintin, Islam ve Alıntılar hakkında daha fazla fikir görün. Bir çok konu üzerine tasarrufta bulunmuş olan Hz. Raise your words, not voice. Ben yaşadıkça Kur’an’ın bendesiyim.


Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) ayağının tozuyum. Allah, Tintin ve Islam hakkında daha fazla fikir görün. Dünyaya gelmiş en muhterem insanlardan, din alimlerinden. Adam savaşmakla çetin er sayılmaz, öfkelendiği zaman kendini tutabilendir çetin. Pirenin ısırışından meydana gelen yanış, seni yılan soktu mu yok olur gider.


Aklın varsa bir başka akılla dost ol da, işlerini danışarak yap. Açlık, ilaçların padişahıdır. Uğruna fedakârlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme.


Ne kadar zorlarsan zorla, yanlış anahtar doğru kalbi açamaz. Mesneviden Ders Aldım İlahisi Sözleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar