24 Ağustos 2017 Perşembe

Aşık olamıyorum erkek

Bu iki his ,aşık olmakta zorlanan bir kadında genelde birlikte görülür. Kendini yetersiz hisseden erkek veya kadın,sürekli olarak ,ilişki yaşadığı insana layık olmadığını düşünür. Yetersizlik hisleri suçluluk duygusunu körükler ve sonuç olarak,bu hislerle yaşayan bir kız veya kadın.


Yaşınız genç öncelikle isteklerinizi ve beklentilerinizi belirlemeniz gerekiyor. En büyük yanılgıları da bunun adına aşk demeleri bunu aşk sanmalarıdır. En az aşık olamıyorum diyenler bu kişilerden çıkar, onlar sorsanız sırıl sıklam aşıktırlar ama yanılgıları ile yüzleşmek ve farkındalık hiç de onlara göre bir şey olmadığından olsa gerek bu kendini kandırmaca yaşantısı bir ömür sürer. Kafanda erkeklere karşı bir ön yargı oluşmuş olabilir. Geçmişini ve bu şekilde düşünmeni sağlayacak yaşanmışlıklarını bilmiyorum, o yüzden.


Kıza aşıksan ve kızın senden ayrılacağını anladığın zaman attığın taklaları birdaha hayatında atamazsın. Hayatın mahfolur tarifi imkansız acılar yaşarsın aman bulaşma o işlere. Neden aşık olamıyorum sorusunun yanıtlarını bazı insanlar kendilerine sorarlar. TR Radyo dinleyicileri bunu yaşayamamaktan dolayı üzülürler. Peki radyo dinlerken size, aşık olmak için yapılması gerekenlerden söz edeceğimizi söylesek, bu sizin hoşunuza.


Bir türlü hayatınızın aşkı karşınıza çıkmıyor mu? Merhaba arkadaşlar söyle bir problemim var yaklaşık yıldır aşık olamıyorum yani şöyle aşık olamıyorum çok güzel bi kadın görüyorum ilk 1-saat aşk gibi bisey sanıyorum sonra puff o his yok oluyor başta güzel bişeydi ama her geçen gün daha da farklı bi his oluyor. Kolay aşık olamadığını, zamanla aşık olacağını, aşkın çok ciddi bir şey olduğunu ve acele etmek istemediğini söylüyor. Peki, bir erkek neden kolay aşık olamaz, kolay aşık olamıyorum da ne demek?


Siz hemen aşık olmuşken, onun zamana yayarak aşık olması normal mi? Arkadaşlar artık aşık olmak istiyorum. Bu korumacı erkek tavrı her erkekte daha farklı biçimde ortaya çıkmaktadır.


Kimi erkeklerde fiziksel olarak sevgiliyi evine kadar takip etme söz konusu iken kimi maddi bakımdan sevdikleri kadının güvende olmasını yani kimseye muhtaç olmamasını istemektedir. Erkeğinizin size aşık olup olmadığını anlamak için bu maddelere göz atabilirsiniz. Gelecek planlarına sizi de dahil eder. Lüks objeler için para harcamak istemez ama konu siz ve özel bir gününüz olunca, hiç bir masraftan kaçınmaz. Akşam yemeğinin ardından hemen televizyonun karşısına geçmez.


Tabii dokunmaktan kastım oranı buranı ellemeye çalışması, bacaklarını okşaması falan değil. Bu aşık olan bir erkeğin dokunma tarzı değildir. Sevgiliniz ya da eşinizin size hala aşık olup olmadığını öğrenmek mi istiyorsunuz? O zaman bu habere bir göz a. Aşık Erkek Bunları Yapıyor! Akıl sır erdiremediğimiz erkek davranışları.


Haydi itiraf edelim hepimiz erkeklerin beyinlerinden geçenl. Evlenilecek erkek nasıl olmalı? Yaptığım ilişki danışmanlığı seanslarında zaman zaman dile getirdiğim bir cümle vardır;’’Kadının bedenini elde edince,ruhunu da ele geçirdiğini düşünen çok erkek var. Oysa,kadın en özelindeki erkeğe bile ruhunu nadiren teslim eder. Erkek ya da kadın fark etmiyor birinden hoşlanıyorsanız onu etkileyerek kendinize aşık edebilirsiniz.


Hiç aşık olamıyorum” diyen insanların sorunu ne? Sınırlar açıkken de ihlal edileceğim korkusunu yaşamayacak kadar kendinize güvenmeniz ve inanmanız gerekir. Birini Kendinize Nasıl Âşık Edebilirsiniz.


Aşk, herkesin hayatında en az bir kez yaşayacağını umduğumuz güzel bir duygudur. Bunu kontrol edemeyeceğinizi söyl. Kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?


Hı işte tam ondan dolayı aşık olmadım olamıyorum havuç elma kesmez :)). Sanatı, Aşk, Özlü Sözler, Allah. Akrep erkeği nasıl aşık edilir? Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar