22 Ağustos 2017 Salı

Yol arkadaşım full

Yol Arkadaşım İzle filmi bizlere yine ince komedi dolu bir serüven vaad ediyor. Büyükak imzasını taşıyan hikayenin yeni versiyonunuda kendisi üstleniyor. Onur, yaşadığı bütün talihsizliklerin ardından hayata tutunmayı.


Yol arkadaşım full

Onur isimli karakterimiz, hayatının en kritik dönemlerinden birini yaşamakta ve ilaç mümessili olarak görev yapmaktadır. Kurban Bayramı için yapmış olduğu plan hayatının büyük bir bölümünü etkilemiş. Onur, çok küçük yaşlardan beri hayali olan fakat babasından dolayı bu hayalini bir türlü gerçekleştiremediği müzisyen olma hayalini gerçekleştirmek ister.


Onur hem iş hem de ev arkadaşıdır. Onurun sesini sürekli olarak beğenmiştir. Onur da aslında şarkıcı olmak istemektedir.


Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyaka’nın boş rollerini oynadığı bu film, iki genç adamın yol macerasını konu ediyor. Filmin’den aldığı puan. Yüksek Kalite ) Fragman Tek Parça Ok. Ru Tek Parça RapidVideo Tek Parça Vidmoly Tek Parça GDrive Tek Parça İzle OpenLoad Tek Parça İzle Tune Tek Parça İzle Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek.


Ve bu turne ikiliye aşk, macera ve aksiliklerle dolu yeni bir yolculuk olucaktır… Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı bu yerli komedi türünde sevilen ikiliye Olgun Toker ve Ezgi Eyüboğlu eşlik ediyor. Bu olaylar çevresinde kaybettiği işini de tekrar kazanmak için uğraşmaktadır. Bahar (Aslı Bekiroğlu), Onur için bu yolculuğu unutulmaz kılacaktır. Onur, çirkef sevgilisinin ailesiyle tanışacak ve işleri ilerletecekler de.


Yol arkadaşım full

Onur eski işine dönmeye karar verince, Şeref Onur’a bol sürprizli bir turne ayarlar. Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Anthony Ying Recommended for you. Son bir sene içerisinde dostlukları artan ikili, hem aynı iş yerinde çalışmaya hemde aynı evde. Her ne kadar birbirlerine karşı zıt özelliklere sahip olsalar da iki karakterin, sorunları aşağı yukarı benzerdir.


Film Bedran Güzel’in yönetmenliğini yaptığı bir film. Kendisini tanımıyor olmanız gayet tabi normal fakat daha önceki işlerinin BKM ile olduğunu ve bu açıdan tecrübeli olduğunu filmi izlerken anlıyorsunuz. Bu sayede ortaya güneşli bir yolculuk, bol kahkaha ve eğlenceli bir macera çıkıyor!


Yerli komedilerin son yıllarda kazandığı hız ortada. Bölüm Tek Parça Full HD izle. Bu kadar aikici ve her sahnesinde insani mutlu eden bir filim olmus. Fragmanı çıktığı andan itibaren büyük bir beklenti içine giren film karşınıza geliyor. Onur işinde bir süredir sıkıntı ve sorunlu dönem geçirmektedir.


Kurban bayramına yakın bir süre kalmışken başarılı olabilmesi çok zor görevler üstlenir. Yol Arkadasim izle, Yol Arkadasim full izle, Şeref ve Onur çocukluk yıllarından bu yana çok sıkı birer dost haline gelmiş ve örnek alınacak kişiliğe sahip olsalar da bazen çok saçma kararlar verdikleri için akılları yokmuş gibi davranırlar. Filmlere aynı zamanda telefondan da ulaşabilirsiniz!


Yol arkadaşım full

Evlerinide birleştiren ikilinin dertleri bir türlü bitmemektedir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Serinin ilk filminde yaptıkları beraber yolculuktan sonra ikili birlikte yaşamaya karar verirler. TL olarak açıklanmıştır.


Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref. Ayvalık’a yaptıkları yolculukta arkadaş olan ve binbir badirenin arkasından “yol dostlığı” teriminin hakkını veren Şeref ve haysiyet ikilisi, son yılda daha da kenetlenmiştir. Yol arkadaşım filmi ile karşımıza geliyor. Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla.


Onur ve şeref artık aynı evde yaşamaya başlamışlardır. Onurda eski işini tekrar düşünmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar