31 Ağustos 2017 Perşembe

Ok google deyin

Ok google deyin

Voice Match ile erişim ayarını açın. Sesli komutlar vasıtasıyla süreölçeri başlatabilir, birimleri ve tarihleri birbirine çevirebilir ve fazlasını yapabilirsiniz. Güvenli ses tanımı gibi özellikler henüz ülkemiz için hazır değildir. KitKat kullanıcılarına birçok yenilik getirdi. Ancak bazen çeşitli nedenlerle bu komut Android telefonunuzda düzgün çalışmayabilir.


Parmağınızı bile kıpırdatmadan arama yapabilirsiniz. Soğuk ama güneşli, iyi bir kazak, kot. Asistanınızla konuşarak veya yazarak iletişim kurabilirsi.


Yeni eklenti sayesinde bilgisayarınızı Xbox One veya Moto X. Telefonunuzla konuşmanın garip olduğunu düşünüyorsanız, komutlarınızı Asistan‘a yazılı olarak da verebilirsiniz. X mina Reddit StumbleUpon 0. Arama özelliğini daha etkin kullanın. A-Z’ye sıralanan uygulama listesinden en sık kullanılan uygulamaları en üste taşıyın. Büyük simgeler ile daha kolay arama yapın. Ondan sonra Microsoft Cortana ile harekete geçti.


Ok google deyin

Selin benim kız arkadaşım. Ardından kişilerinizin takma adını söyleyin. Veya kısa mesaj gönderme, yol tarifi alma ya da şarkı çalma gibi telefonunuza ne yapacağını söyleyin. Ses Tanıma ile kilidi açın özelliğinin açık olduğundan emin olun.


Bir soru sorun veya bir komut söyleyin. Jelly Bean) veya sonraki sürümlerin yüklü olduğu tüm cihazlarda kullanılabilir. Temel bilgilerle başlayın Ne ararsanız arayın öncelikle basit bir.


Fakat o kadar çok şeyle parmağını istediğin yere kaldırabilirsin? Eklentiyi indirdikten ve mikrofonunuza erişimine izin verdikten sonra “OK Glass” diyerek artık ellerinizi kullanmadan her türlü aramayı yapabileceksiniz. Henüz yaygın olarak ota yoluyla. Attached butonuna dokunduktan sonra işlemin gerçekleştiğini gösteren Attached mesajına OK dedikten sonra uygulamayı kapatın. Bu nedenle Kartvizitlerinizin telefon numaralarını saklayın, bunları ilk önce porta bağladığınızdan emin olun.


Temasın sağlanabilmesi için. Yapacağımız işlem oldukça basit. Videoyu oynat dediğiniz zaman videoya sağ tıklayarak video kaydet diyebilirsiniz. Bu az kaydetme işlemi az önce bahsettiğim en düşük kalitede indirir.


Eğer yüksek kalitede indirmek istiyorsanız. Video adresini kopyala deyin ve bağlantıyı kopyalayın. Hayatın türlü zorluklarına, engellerine karşı göğüs gerebilmek ve direnebilmek için vücudunuzun sağlık konusunda eksiğinin olmaması gerekir. Sağlıklı Bir Hayata Merhaba Deyin Bunun diğer ifade şekli herhangi bir sağlık sorununuzun olmaması sizi zorluklarla baş ederken daha güçlü kılacak demektir.


O halde yapılması gereken ne doğru hamle sağlık alanında varsa. Bixby Düğmesine Elveda Deyin. Açılan kutucukta “OK” düğmesine dokunun. Done” simgesine dokunun. Pzr 15:tarihinde arzu eker arzu.


Bize bayramda geçmiş olsun deyin. Bu aşamada son bir işlem daha gerekiyor: Yerel yedekten geri yükleme. Sağdaki çarka tıklayıp Ayarlar’a girin. Buradan Uygulamaları Yönet deyin. Mehmet Aydın, hapse girmemek için kaçtığının altını çizdi.


Ses kaydında yasal bir şirket olduklarını belirten Aydın, bugüne kadar 2milyon TL. Açıkçası bilgilerimizin saklandığı, çok da büyük bir sır sayılmaz. Add kısmını seçtikten sonra diller çıkacak burada “Turkish” seçeneğini bulup “OK” deyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar