29 Ağustos 2017 Salı

Kendime not

Kimse senden değerli değil. Görmek istemediğin şeye bakma. Kalp kırmamak için kendini kasma. Salak insanlarla muhattap olupta kendini küçük düşürme. Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur.


Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Düştüm, kalktım, mutlu oldum, üzüldüm, aşk acısı çektim, aldatıldım, evlendim, çocuk yaptım, çalıştım, ürettim.


En son geçen hafta kokulu taşlardan bahsetmiştim bu haftada şerbet için aldığım bardakları süsledim. Mahfi Eğilmezin blogunda ekonomi, para ve maliye politikası, ekonomik krizler, felsefe ve Hitit tarihi üzerine yazı ve makaleler bulunmaktadır. Favori alıntılar ve Slogan hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Kişisel gelişim, Psikoloji ve Tintin hakkında daha fazla fikir görün.


Kendime not

Bebek bakarken, çocuk büyütürken ilk önce durup bir kendimize bakmalıyız. Belki çoğunuza klişe gelebilir fakat farkındalık çalışmaları bunun en kolay çözümü. Wu Wei yıl önce İzler, sesler ve de görüntüler.


Aralık Kitapları yıl önce DİLEK. Bunlar mesleklerinde çırak bile değillerdir. Böylelerine dostça bir tavsiye veriyorumesleklerini bırakıp kendilerine daha başka bir iş arasınlar! Bugünlerde biraz farklısın.


Aslında hep farklısın da, bugünler biraz farklı. Sanki bir gün öleceğini yeni öğrenmişsin gibi davranıyorsun. Onca görevin, sorumluluğun varken boşveriyorsun ve boşluğa devam ediyorsun. Beynin gerçekten de uyuşmuş gibi. Verse 2: Hep aynı insan, hep aynı düşman Hep aynı aslan, hep aynı timsah Hep aynı karar, hep aynı hata Mümkünatı olmayan bi’ çaba.


Kendinizi sevin ve kabul edin. Potansiyelini fark et ve kullan! Geçmişteki kendime not ! Bu tip paylaşımlar yapmak ya da yapmaya yönlendirilmiş olmak benim gibi ayarsız bir insan kişisi için hoş değil aslında ama madem davet edildik icabet etmek boynumuzun borcu diyerek devam edelim.


Kendime not

Hani çok şanslıyım demiştim sana, artık hiç öyle değil. Moderatör Üyelik tarihi 05. Zayn, gözleri fal taşı gibi açılmış bir şekilde bakıyordu. Sonunda daha fazla kusmayacağımı anladığımda çıplak olmamı umursamadan ayağı kalktım. Gandhi nin yatmadan önce ettiği dua dan bir kaç satır Tanrım!


Güçlülerin yüzüne gerçeği söylemek için ve zayıfların alkışını ve sevgisini kazanmak için ve yalan söylememek için bana yardım et. Vvee kitabım ‘ Her Şey Değişir” çıktı cancanlar. DR online site de satışa çıktı bile. Bir kaç güne raflarda yerini alacak sonrası ne mi.


O mesajı benim atmadığıma inanmış mıydı? Eskisi gibi olacak mıydık? Kafamı sallayıp bu düşüncelerden kurtuldum. TR Forum adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. Bu yeni blogla dünyaları kurtarmayı falan planlamıyorum.


Zaman zaman kendime, zaman zaman hissettiklerimden haberi dahi olmayan anneme, bazen de henüz düşüncesi bile ortada olmayan doğmamış çocuklarıma anlatmak için yazmaya başlıyorum. Bundan sonraki yazılarımda kendimden M. Yani 2ay sonra yıl sonra girdiğinde okumak için. Başlamadan söyliyim ben böyle harika bir kitabı yorumlayacak yetkinlikte biri değilim ama bu yoğun ve boşluksuz dönemimde bu kitabı okumak için derslerimden de uykumdan da feragat ettiğim saatlerin hatrına ve kendime de not düşmek için birkaç satır bir şeyler yazacağım.


Kendime not

Türkce Flatcast destek sitesi, flatcast yardim ve tema. Genelde konuşmalarımızda vs kendimize sözler söyleriz. Engelli bir hale gelmediğin sürece, metroda engelli asansörlerini kullanma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar