29 Ağustos 2017 Salı

Define işaretleri

Kesin altın define hazine olan define işaretleri. Kaya mezarı, tümülüs, civcivli tavuk define işareti, koltuk hazine işareti, kabartma kaplumbağa, kaya mezar. Ermeni İşaretleri Çözüm Yolları.


Define işaretleri

Bunların büyük bir kısmının yanlış bilgi olduğuna emin olabilirsiniz. Tünel girişlerinde, mezara yakın yerlerde ve eşkiya gömüleri için kullanılan tuzaklarda vardır. Tuzaklar mezar yapımıyla beraber hazırlanmaya başlar ve çalışır hale getirilirler,bu.


Ama ben yazılarımda çözüme varmamış sadece tahmin olan bilgileri vermemeye. Kral mezarıdır, gücü ve namusu sembol-ize eder, özellikle antik yunanda tanrılar için savaştığına inanılır, bu nedenle tüm aslanlar kral mezarları yanlarına betimlenir, kralın tüm altınları ve mezarına giden yol başında aslan mutlaka vardır, mezar çeşidi ise kaya mezar yada oda mezar şeklindedir höyük ve tümülsülerde aslana rastlamak çok zordur varsa-da çok. Eğer güneşin etrafındaki ışıklar sıksa define güneşin çok olduğu alanlarda olabilir. Güneş ışınları seyrek olarak tasvir edilmişse define güneşi az alan çevrededir. Kesin hazine olan ermeni rum define işaretleri ! Altın define hazine olan define işaretleri.


Toprak altına gömülen altın, değerli para veya hazine gibi şeyleri bulmak anlamına gelen define pek çok insanın filmlerde gördüğü gibi zengin olmanın yollarından biridir. Uzun ömürlü ağaçlar nişan noktalarıdır. Sitemizde resimli işaretlerini çözmek için yorumunuza e posta adresinizi yayınlayarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. Fakat tüm kullanımlarında ortak bir yön onun tehlike ve dikkat mesajlarını içermesidir.


Ağaçların kendisiyle ilgili define arama yöntemleri vardır. A- Bölgeyi doğrulayan işaretler. B- Gömülerin bulunduğu belli bölümün bölge haritası durumunda olup,definenin işaretlerini gösteren bölge haritası diyebileceğimiz aynı kayada birkaç işaretten oluşan işaretlerimiz.


Define işaretleri

Define,Dedektör,Arkeolji Haber. Tarihi değeri olanlar genellikle müzelerimiz tarafından saklanır. AKREP: İ şaret çözümünde yapılan figüranın özelliklerini iyi tespit etmemiz gerekir. Akrebin özelliklerinden biri zehirli ve tehlikeli oluşudur. Bu nedenle bulacağımız definede ya tuzak var ya da gömünün üstüne zehir dökülmüştür.


Dedektör ve define işaretleri anlamları için lütfen ziyaret ediniz. Bu tür düzenekler Frig,Roma Bizans medeniyetlerine aittir. Her bir murç izi bir adımdır. Batı yönlerine doğru adımla ve değişik bir kaya bulmanız gerekir.


Yada bölgede mezarlık alanı vardır iyi bir yüzey araştırması yapılmalı. Allah’ım ben senden temiz rızık,faydalı ilim ve kabul edilmiş amel istiyorum. Kadın ziynet eşyasını simgeler.


Uçan Güvercinin uçtuğu yönde hemen önünde araştırma yap,istavroz varsa. Birinci Görüş : Üçgenin açıları birbirinden farklı olabilir. Açılar ölçülmeli farklı olan açı yönünde araştırma derinleştirilmeli.


Bir define avcısı işaretleri üç kategoriye ayırması gerekir. Güneş işareti eğer özenle yapılmış ise kral veya kraliçe gibi üst düzey kişilerin mezarlarını sembolize eder. Bu işaretler geçen zamanın ardından geri gelip alınabilmesi ve rahat bulunabilmesi açısından özellikle yapılmaktadır. Bırakılan bu işaretler sayesinde defineyi nereye gömüldüğünü. Hititlerde kadın ve erkek eşitliğinin, gücün, ayrıca mitolojide küller üstünde yeniden doğuşun sembolüdür.


DEFİNE İŞARETLERİ VE ANLAMLARI Aile Putu Topluca yapılan yemin işaretidir. Balina Kusmuğu Nedir Balina kusmuğu özellikle parfüm sektöründe kullanılan ve çok nadir bulunan bir maddedir. Her definecinin karşılaştığı işarettir yuvarlak oymalar, çoğu mezar işaretidir, aslında mezarını bulması çok kolaydır, tabi bu biraz tecrübe ister, işi öğrenen herkes karşılaştığı yuvarlak oymanın birinde mezarı mutlaka bulur. Resim ve figürler arasında veya tek başına çıplak kadın resmi ve bir yılanın kadının belinden başlayıp omuz başına çıkması veya hareket edip omuz başında başının olması bu bölgede çok önemli bir kral veya kraliçe mezarları olduğunu simgeler. Kabartma olması şarttır.


Delikli taşlar bazen define bazende mezar anlamı taşır, büyük kayaya yapılan delikler ile küçük taşlara yapılan delikler ile birbirine karıştırılmamalıdır, büyük kayaya yapılan delikler özellikle ermeni mezarlık alanlarında görülür, büyük delikten baktığınızda dikili taş vardır hemen önü mezardır. Bizde bilimden uzak, bilime ters ve hislere dayalı olarak yapılmakta olan kazılara karşı,ülkemizin tarihi dokusu tahrip edilmeden ve yok edilmeden,defineciliğin yasal yollarla , bilinçli yapılmasına ve defineci eğitim ve sorunlarına yönelik çalışmaları birinci derecede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar