22 Ağustos 2017 Salı

Gümüldür denizi

Gümüldür denizi

Geniş sahili sakin ve sessiz. Gümüldür denizi genellikle hafif dalgalı bir deniz. Rüzgar alıyor ve akşam üstleri genellikle dalga artıyor. Fakat denize herhangi bir bulantı yada kirlenme olmamakta.


Gümüldür denizi

Zaten mavi bayraklı bir bölge. Gönül rahatlığı ile denize girebilir çocuk çoluk hep beraber yüzebilirsiniz. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.


Harika bir deniz manzarası sahip olan İpekkum plajı bunun yanı sıra muhteşem bir doğa görüntüsüne de sahip bir kentimizdir. Elvis efsanesi böyle eksik birkaç doların eseridir. Menderes ilçesi, İzmir’in güneyinde yüzölçümü 78km yüksekliği 1metre olan, toprakları verimli, km’lik sahil şeridinde birbirinden güzel kıyı, koy, turistik işletme ve tesisleri ile İzmir’in güzel ve potansiyeli yüksek turistik bir ilçesidir. Uzmanlar deniz sezonunda artan boğulma olayları nedeniyle uyardı. Kuzeyden güneye yüzlerce farklı plaja sahip olan kentte her türlü beklentiye uygun alternatif mevcut.


Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Sitemiz , hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Dikili de İzmir’in şirin yerlerinden birisidir, hatta belediye başkanı bir ara suyu mu ulaşımı mı ne bedava yapmıştı hakkında soruşturma açılmıştı, o derece sevecen insanların yaşadığı bir yerdir.


Midilli adası hemen karşısındadır. Beldenin denizi oldukça berrak ve temizdir. Plajın denizi çok derin olmamakla birlikte sığ bir yapıya sahip.


Bu sebepten dolayı çocuklu ailelerin sıklıkla tercih. Misafirlerimiz yanı başlarında bulunan mavi bayraklı plajlarda kristal suların keyfine varabilir veya kısa bir araba yolculuğu ile Kuşadası ve rüzgar sörfü plajlarıyla ünlü Alaçatı’ya gidebilirler. Gün boyu denize girerken sahilde plaj voleybolu oynayabileceğiniz ve aktiviteler ile hoşça vakit geçirebileceğiniz Harem Beach ve sessiz relaks bir ortamda güneşlenmek ve denizden faydalanmak isteyen misafirlerimiz için Aqua Beach ile hizmet vermektedir. Mavi bayraklı denizi ince ipek gibi kumu geniş yürüme alanlarına sahip sahili vardır. Ayrıca sahilde denizi ve güneşin tadını çıkarmanın yanı sıra.


Küçük bir doğa cenneti de diyebiliriz burası için. Pırıl pırıl denizi sualtı sporlarına ilgi duyanlar için birebir. Aynı zamanda yürüyüş yapmayı sevenler için çok temiz bir orman havası var, kesinlikle tavsiye ederim. Denize sıfır konumumuz ile birlikte misafirlerimize unutulmaz bir tatilin kapılarını açıyoruz. Toggle navigation Üye Ol Giriş Yap.


Esintinin hiç eksik olmadığı sahil kesimi dalış. Denizi oldukça berrak ve temizdir. Eğer halk plajı kalabalık ise buraya da gelebilirsiniz. Burası daha sakin ve güzel bir ortama sahip olacaktır. Tatilköyü tarzında konaklama.


Genelde burası yazlıkçılar tarafından kullanılıyor. Burada: pansiyonlar var, duş, tuvalet ve market te bulunuyor. Tam bir kafa dinleme yeri.


Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Club Cactus Paradise hakkında tatilcilerin yorum, öneri ve şikayetlerini Otelpuan’da incele. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Ilıca, ılık suyu ve zemini kumla kaplı denizi ile yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri oluyor. Seferihisar, Akkum Plajı.


Yeri ve denizi güzel sakin bir yer. GÜMÜLDÜR, Izmir, Turkey. Ambulans bile hazırda bekletiliyor. Huzurlu, ekonomik, yemyeşil güzel bir yer. Yiyecek içecek fiyatları uygun.


Müstakil odalardan oluşan harika bir tesis, denizi ve kumsalı mükemmel. Listede bulunan tüm plajların ortak özelliği ise kumsalının kum olmasıdır. Türkiye’nin en iyi turizm beldelerinden Marmaris Turunç’ta yeşilin maviyle, denizin kumsalla buluştuğu, çam ormanlarının içinde yer alan ve Avrupa’nın Mavi Bayrak Ödüllü plajına sahip İslami Otel Mavi Deniz’de alternatif tatilin tadını çıkarabilirsiniz.


This video is unavailable. Selam Antalya manavgat sorgundan sonra izmir gümüldür orman çadır kampına gittik. Ayrıca tarihi meraklı iseniz Klaros, Kolophon gibi antik kentleri de görülmeye değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar