24 Ağustos 2017 Perşembe

Mikro jump v16

Mikro jump v16

MiKRO JUMP YÜKSELMEK iÇiN SIÇRA! Esnaf veya serbest meslek sahibiyseniz ya da küçük bir işletmeniz varsa, Mikro Run tam size göre! Günlük koşuşturmalarınız arasında, bir de kâğıda deftere yazmakla, ödemeleri ve tahsilatları kontrol etmekle uğraşmayın.


Mikro jump v16

Top Mistakes Newbies Make Going Solar - Avoid These For Effective Power Harvesting From The Sun - Duration: 7:14. Kiralama, Satış ve v sürüm Yükseltme. Aynı anda kullanıcı ile kullanabilirsiniz. Evet, genel ve sabit kıymetler muhasebesi yönetimi ek paketini satın alarak yada kiralayarak yapabilirsiniz.


Bırakın, Mikro Run tüm bu işleri sizin için halletsin. Mikro Jump’ta zimmet takibi yapabilir miyim ? Mikro Run ile alış ve satışlarınızı, herhangi bir aksama olmaksızın kolaylıkla yönetebileceksiniz. Mikro Run sayesinde, hiç kullanmayacağınız özellikler için fazladan para ödemenize de gerek kalmayacak. Stok giriş- çıkış hareketlerini takip ederek, stok envanterlerini yönetip hatalı satın almaların önüne geçebilirsiniz.


MİKRO JUMP İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ? Potansiyel müşterilerinizi ve müşterilerinin bilgilerini kayıt altına alarak tekliften siparişe kadar etkin müşteri ve satış yönetimi yapabilirsiniz. Mikro veritabanı yapısı , mikro versiyon veritabanı yapısı ve mikro veri tabanı dışında ayrıca mikro ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Siz de KOBİ olarak kontrolü büyümek, rekabette öne.


Mikro el terminali yazılımı win mobile de farklı yeni nesil android el terminallerinde iki farklı şekilde çalışmaktadır. Mikro yazılım sürümleri için teknik yardım yada şuan satışı aktif olan diğer sürümler hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mikro yazılımın Vsürümlerinden JUMP ve FLY ile ilgili demo talebinde bulunmanız yeterli. Birden fazla sektörle ilgilenen ve birden fazla şubesi olan işletmeler. Sadece ürüne değil de kurumsal bir çözüm ortağına sahip olmak isteyen işletmeler.


Mikro Fly ile Verimliliğinizi ve Karlılığınızı Artırın. Siz de büyümek için koşuyorsanız, Mikro Run ile ticari iş süreçlerinizi herhangi bir gecikme yaşamadan kolaylıkla yönetebilirsiniz. Domain ortamında mikro kurulduğu zaman bir takım ayarlamalar yapılması gerekebilir. Bunlardan en önemlisi, kimlik bilgisi yöneticisine tanımlama ve ODBC ( SQL Veritabanı Kaynaklarına Ulaşma) ‘e SQL serverın IP adresini girmektir.


Mikro Gold Partner olarak, Türkiyenin her yerine destek ve yazılım geliştirme hizmeti sağlıyoruz. Sahip olunan e-Dönüşüm çözümlerinin upgrade’ i için V16′ da kalındığı sürece Giriş – Yıllık ve Sonraki Yıl Bedeli ödenmez. Mikro vserilerinde kurarken alınan hatalar ve çözümleri ile ilgili belge. Buradan Ulaşabilirsiniz. Mikro Vveritabanları arası aktarım yazılımı Mikro vveritabanında kaydettiğiniz kayıtları farklı veritabanlarına aktarmanızı sağlar.


Kaynak veritabanında girilmiş kayıtlar ekran üzerinden filtrelenebilir. Seçili evrakları aktar butonuna basıldığında evraklar seçilen veritabanına aktarılacaktır. Mikro muhasebe programı, mikro v1 mikro fly, mikroX, mikro run, mikro jump muhasebe programları. Simge Bilgisayar Mikro Bayi Mikro Destek (Mikro Bayileri).


TL ‘ye varan indirimli fırsat ile sunuyoruz. Yazılım-Ticari Yazılımlar Ürünleri Listesi. Kampanyadan yararlanabilmek için hemen arayınız. Merhaba arkadaşlar MIKRO üzerinde çalışma yapılması için güncel program dosyaları gerekmektedir.


Programımız Mikro V1 VJump ve Fly versiyonlarına sorunsuz entegredir. Netsis enterprice ve Logo Tiger3. Programızda zirve yazılım ve uyumsoft yazılımları entegrasyonu sağlanabilmektedir. Microsoft SQL ve Web Api Desteği. Son Giriş ve Çıkış Fiyatı Görme Stok FChoose.


SELECT TOP 1PERCENT STOKLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar