6 Eylül 2017 Çarşamba

2018 Oyun havaları listesi

Görüntülü oyun havaları isimleri bu listede! Listenizi yapin favorilerinize ekleyin. Oyun Havaları iste size olmazsa olmaz oyun havalarimiz. Roman Havaları Listesi Dinle.


2018 Oyun havaları listesi

Ister yeni altyapilariyla isterseniz geleneksel cizgisinden sapmadan super oyun havalari burda. Hepsini yazamayacağımdan dolayı en çok istek alanları sıralamaya çalıştım. Yöresel oyun havalarına hiç girmedim :) Şimdiden iyi eğlenceler bol keyifli dakikalar dilerim. Oyun havaları müziğindeki kıvraklık ile Türk toplumunun vazgeçilmez bir parçasıdır.


Bölge halkları göç yoluyla karıştıkça, kültürler de karışmaya başlamıştır. Kına Gecesi sizin için önemliyse, hem üzülmek hem de oynamak gerek! Son dönemlere damgasını vuran ve kimsenin yerinde duramayıp oynamasını sağlayan en yeni oyun havaları listesi. Düğün hazırlıkları, stresli günler, hüzünlü dakikalar, aksilikler ve daha bir sürü sıkıntı anlamına geliyor.


2018 Oyun havaları listesi

Orhan Demir – Şizofren 03. Sanatcılar – Çekirge 03. Ankaralı İbocan – Bahçem Kurudu 04. Hayatı Tesbih Yapmışım 05. Harika bir düğün listesi olmuş emin olun organizasyoncuların bile işine.


Merve Özbey - Yaramızda Kalsın 02. Hareketli ritimleri ve eşsiz ezgileriyle hepimizi hareketlendirmektedir. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin oyun havalarına denk gelirsiniz. Eminizki listemizde daha önce hiç duymadığınız veya dinlemediğiniz oyun havaları olacaktır.


2018 Oyun havaları listesi

Bu listeyi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Konumuza puan vermeyi ve yorum bırakmayı unutmayınız. Sizlere yine çok güzel bir şarkı listesi ile dönüyoruz.


Pop, alaturka, RB, çiftetelli. Düğün organizasyonlarında en çok tercih edilen dans müzikleri ve oyun havaları listesini inceleyip, kendi düğününüz için bir şarkı listesi oluşturabilirsiniz. Mpindir müzik yükle şarkı listesi oluştur. Düğününüzün vazgeçilmezlerinden biri olan müzik ve sizi en iyi anlatan popüler şarkılar.


Düğünlerde genellikle aşina olduğumuz, çoğunlukla İç Anadolu Bölgesinde yaygın olan oyun havalarının sözleri sizlerle. Sadece online oyun kullanıcıları için değil çeşitli platformlar içinde en iyi nickler listesinden yararlanabilirsiniz. Animasyon Filmleri Listesi En iyi Bilim Kurgu Filmlerinden Seçmeler – Bilim Kurgu Filmleri Listesi En iyi Dram Filmlerinden Seçmeler – Dram Filmleri Listesi En iyi Komedi Filmlerinden Seçmeler. Muhteşem atmosfer, oyuncunun istemese. Geleneksel Türk düğünlerinin olmazsa olmazlarından biridir oyun havaları.


Müzik açılır, gelin-damat ve tüm konuklar piste çıkıp dans eder, eğlenirler! Bu yazımızda, eğlenceli bir düğün, unutulmaz dans gösterileri ve bol kahkaha için düğünlerde çalınan oyun havaları listesi hazırladık. Serkan Nişancı – Hıçkırık 02. Samet Burak Ay – Tribin Olurum 04. Faruk Bostan – Erik Dalı 03.


Nişan, Kına, Düğün Müzikleri albümünde yer alan şarkılar. Devamı İçin Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayınız. Gugu Horon - Onay Şahin 2. Kadırga Horonu - Dinçer 3. Vur Davula - Hülya Polat 4. Dik Oyna - Taner Eyüpoğlu.


Fiyatlarıyla Hızlı ve Sınırsız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar