1 Eylül 2017 Cuma

Bursa gülbahçe olay

Edinilen bilgiye göre, E. Sokak üzerinde bulunan terk edilmiş bir otomobile çakmak gazı çekmek için bindi. Otomobil içerisinde çakmak gazı çektikten sonra E. G başından vurulmuş halde bulundu. Samet Göre, kız arkadaşına laf attığı iddiası ile Ahmet C. Tartışma üzerine mahalle parkında buluşan Ahmet C. OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ. Toplam bin 1metrekare alan üzerine yapılacak olan Küçükb.


Bursa gülbahçe olay

BURSA Bakan Yardımcısı İnce bin trafik ekibiyle, 1bin. Sokakta silah sesi duyarak dışarıya çıkan mahalle. Bursa’da yaşındaki T. Sessizliğini ve sakinliğini hiç kaybetmeyen mahallede üstelik olay sayısı da yok denecek kadar az. Geleceğimiz sporla şekilleniyor.


Felçli Adam Canına Kıydı. Olay, Gülbahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Eşi ve çocuğuyla yaşayan Yakub B. Alınan bilgiye göre, kısa süre önce Samet G. Yanan okul depremden dolayı. Patlamanın ardından kaçan çocuklar, yol ortasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.


Bursa gülbahçe olay

Kısa sürede büyüyen alevler geceyi aydınlatırken bazı öğrenciler yanan spor salonunun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Tetikte bekleyen polis silahına davranıp anında karşılık verdi.


Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Plan iptalleri ve itirazlar nedeniyle Urla’nın Gülbahçe Mahallesi’ndeki kanal çalışmalarına bir türlü başlayamayan İZSU Genel Müdürlüğü, proje revizyonu ile engelleri aşarak ihale yolunu açtı. Aktaş için bu mahallenin yeri çok farklı. Son olarak bir otomobilden çok sayıda iş makinesi çalan hırsızlar polisi alarma geçirdi. BURSA’da dün gece yarısı arıza yapan elektrik telleri mahalleliyi ayağa kaldırdı.


Büyük gürültüyle patlayan elektrik telleri büyük panik yarattı! Elektrik telleri gece yarısı bilinmeyen bir sebeple birbirine çarptı. Mevlana türbesine gitmek istiyorum, bana yardımcı olurmusunuz diye sordu.


Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, aldığı başarılı sonuçlarla Bölgesel Amatör Lig’e çıkan Gülbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, yeni sezonda. Ağır yaralı olarak - Son dakika haberleri. Bunun üzerine sokağı kontrol eden mahalleli yerde kanlar içinde yatan bir şahısla karşılaştı ve durumu 1ve 1ekiplerine bildirdi. Tüm istek, görüş, öneri ve şikayetlerinizi sitemizden bizlere iletebilirsiniz.


Mesajlarınız en kısa zamanda yanıtlanacaktır. K’ye (35) ait bir kuyumcuda meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ramazan İ. Polislerin buraya çok uzak. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber.


Yangına itfaiye aracı müdahale etti. Hırsızlar DF 4plakalı otomobilin kapılarını açarak araç içerisinde bulunan adet lokma takımı, adet şarjlı matkap, adet hilti, adet sunta. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için seferber olurken oradan geçen bazı öğrenciler yanan eski okulun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Patlama sesiyle yataklarından kalkan vatandaşlar dışarıya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar