20 Ekim 2017 Cuma

Ankara ulus gezilecek yerler

Ankara ulus gezilecek yerler

Ankara gezilecek yerler. Atamızın ebedi istirahatgahına gidip saygılarını sunmak istersen, Anıtkabir gezisi yazımızı okuyabilirsin. Bölgeye ulaşmak için kullanılacak toplu ulaşım aracı her iki yerden de geçebilmektedir. Merkezinde ve çevresinde gezilecek yerler ile başkentin en güzel parkları, müzeleri, doğal güzellikleri, piknik alanları, eğlence yerleri gibi pek çok gezilecek nokta listede bulunuyor.


Diyenlere Cevap Niteliğinde Mekan. Bunlara eski tarihi camilerimiz de yer almaktadır. Hacı Bayram Cami çok büyük bir avluya da ev sahipliği yapmaktadır. Birçok kişinin ön yargı ile yaklaştığı bu şehirde, bir turist olarak yapılacak birçok aktiviteyi fazlasıyla bulabileceğinize emin olabilirsiniz.


Tarihi şirin evleri ile ön plana çıkan Beypazarı ise merkezin biraz uzağında yer almaktadır. Fakat nostaljik havayı hissetmek için gidebilirsiniz. Galatlar tarafından yapılmıştır.


Ankara ulus gezilecek yerler

Kalecik Gezilecek Yerler. Daha sonraları kale Romalılar tarafından onarılarak kullanılmaya başlanmıştır. Burası “Gençlik Parkı” olarak adlandırılıyor, çünkü yerel gençlik burada vakit geçirmeyi çok seviyor. Park şehrin tarihi yerlerinden biridir ve otuz hektarlık bir alanı kaplamaktadır.


Parkın merkezinde gölün yanı sıra burada farklı rekreasyon. Bu bölgedeki müzelerin birbirine çok uzak olmaması, gezi rehberi hazırlamayı kolaylaştırmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak kullanılmış. Etrafta gezilebilecek çok sayıda mağaza ve gezilecek yerler var. Gece hayatı sevenler için ayrıca bu civarda geceleri açılan çok sayıda mekan var.


Bu yüzden bana tavsiye edilen yerlerin birçoğunu da görme imkanımız olmadı. Güven parkta yorulduğunuzda oturabilirsiniz. Arazisi ODTÜ’ye ait olan Eymir Gölü aynı zamanda ODTÜ Spor Kulübü kürek takımının da antreman alanıdır.


Geniş alana kurulmuş parklarda yeşile doyabilirsiniz. En azından siz sevgili okuyucular için değil. Cumhuriyet tarihimizle ilgili yapı ve müzeler başta olmak üzere birçok gezilecek yer bulunuyor. Müze hakkında detaylı bilgi ve fotoğraflar için tıklayın.


Yapılış tarihi hicri 8yılı olan caminin ilk mimarı Mimar Mehmet Bey hakkında bilgi yoktur. Uzunlamasına dikdörtgen bir plana sahip yapı taş kaideli, tuğla duvarlı ve kiremit çatılıdır. Frigya Tanrıçası Men adına yapılmış olan tapınak zamanla yıkılmış. Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamamıştır. Hizmetler Psikologlar-Yetişkin-Sınav Kaygısı En İyi Teknik Servisler-Trust En İyi Düğün-Gelin Makyajı En İyi Fransızca Kursları En İyi Sinema Kursları En İyi Oto-Yetkili Satıcılar-Hyundai-iCam Balkon En İyi Eğiticinin Eğitimi Kursları En İyi Romantik Yemek Mekanları En İyi Butik.


Gordion Antik Kenti: Gordion Antik Kenti polatlı ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Keçiören Akvaryum – Deniz Dünyası. Augustus Tapınağı Nerede Nasıl Gidilir.


Yan yüzünde stilize edilmiş iki kurt başı vardır. Bunca zamandır blog yazarlığı yapıyorum yaşadığım, büyüdüğüm şehir hariç her yer ile ilgili en az bir adet yazım vardır. Kendimce oturdum aklıma gelen görülmeye değer yerlerin listesini yaptım.


Hizmetler Doktorlar-Tıbbi Biyoloji ve Genetik En İyi SPK Kursları En İyi Oto-Teknik Servisler-Chery En İyi Teknik Servisler-Blackberry En İyi Düğün Fotoğrafçılığı Kursları En İyi Protez Tırnak Salonları En İyi Kalite Yönetimi Sistemi Kursları En İyi Asma Davul Kursları En İyi. Ulus Meydanı’nda yer alır. Barselona Hakkında Bilinmesi Gerekenler Barselona Nerededir? Rasattepe adıyla anılan Anıttepe’de bulunan yapının şekline karar verilmesi için çeşitli ülkelerden projenin katıldığı bir yarışma düzenlenmiş.


Kızılay'da gezilecek yerler ve yapılacak şeyler bu yazımızda. Altındağ Gezilecek Yerler. Gitmeden okumanızı tavsiye ederim.


Ayrıca Seyahat Rehberi kategorisindeki uygun otel nasıl bulunur, hayat kurtaran akıllı telefon uygulamaları blog yazılarım da daha keyifli bir Antalya tatili için yol gösterici olabilir. Buraya da halk otobüsleri ile ulaşmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar