16 Ekim 2017 Pazartesi

Kendime not şiiri

Yeni Şiirler Geçen Sene Bugün Popüler Şiirler Uğur Böcekleri Sesli Şiirler Resimli Şiirler Günün Şiiri Popüler Şairler Son Yorumlananlar Rastgele Şiir Şiirler Etkili Yorumlar. Alicengiz Akdeniz adlı şairin tüm popüler şiirlerine buradan ulaşabilirsiniz. Kendime not şiirlerini okumak için tıklayın. Kimse senden değerli değil.


Kendime not şiiri

Görmek istemediğin şeye bakma. Kalp kırmamak için kendini kasma. Salak insanlarla muhattap olupta kendini küçük düşürme. Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. Daha fazlası için kanala abone olmayı unutma.


Kesin Şiiri : Kırda Karanlık Şiiri. Kokmayı Paylaştım Şiiri. Kuş Sürülerinden Bir Duvar Şiiri. Masa Da Masaymış Ha Şiiri. Mendilimde Kan Sesleri Şiiri.


Canım okulum Küsme ama ilk günler Evim burnumda tütüyor… Paydos zili çalınca , Dönüş yolculuğumda Başlıyorum anlatmaya seni. Arkadaşlarımı,heyecanlarımı. Bu sayfada ceylin Gulişa şairi hakkında, ceylin Gulişa kimdir, ceylin Gulişa şiirleri,ceylin Gulişa hakkında bilgi ve ceylin Gulişa isimli üyeye ait tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


I would not smile because of missing Happiness was read from the eyes You were so very cheerful, so many were sweet Cheerful state where they are now, where are you? Longed to memories, to love, to be loved While it is possible that you would not if I With pain, grief alone would together with Volunteers would be miserable moaning. En iyiler Hakkımızda İletişim.


Yaşlılarımız Ülkemizin temeline taş koyanlar, Okuyanlar, çalışanlar, savaşanlar, Gün gelecek kuşkusuz, yaşlanacaklar, Yeni nesiller bayrağı devralacaklar. Unutmalı mı geçmişin emeklerini ? Büyüklerinden yüz çevirenlere ne demeli ? Bugün biz genç isek elbet yaşlanacağız, Bugünün. Yaşlı Ve Mutlu Ben yaşlı ve mutlu bir insanım, Torunum yanımda, busesi yanağımda.


Sağımda komşum, solumda evladım, Yaşlılar mutlu olur hatırlandığında. Kendi kendime yetmeye çalışırım ama, Bazen pazara giderim, bazen de gidemem. Yakınlarım hep ziyaret etsin isterim ama, Gelene sevinir, unutana üzülmem.


Ne vakit sokakta sendeleyecek olsam, Koluma girer, tutar. Başlamadan söyliyim ben böyle harika bir kitabı yorumlayacak yetkinlikte biri değilim ama bu yoğun ve boşluksuz dönemimde bu kitabı okumak için derslerimden de uykumdan da feragat ettiğim saatlerin hatrına ve kendime de not düşmek için birkaç satır bir şeyler yazacağım. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü bitirmiştir. Yaba öykü dergisinde yayımlanmıştır.


Ben Burjuva dolu degilim Yeri gelince Daga bile cikarim sevdam icin Ben Dogustan mertlikle , Drustlukle nisan takmışım Ben Erkekce mertce olumle evlenmisim Senden once be Gülüm. Edip Cansever tarafından yazılmış Kısa Bir Not adındaki şiirin bulunduğu sayfamızdır. Bu şiir tam bir aşk şiiri diyorsan tıkla! Faruk Çinici adlı şairimizin Sevmek başlıklı şiiri Edebiyatla. Bana kendime ve her şeye sevgi ile bakmayı öğrettin Şimdi baktığım her yerde aşkı ve umudu görüyor olmam bundan Sen girince hayatıma, kalem defter yoldaşım oldu.


Kendime not şiiri

Hüznü sildim yüreğimden aşkının şairi oldum Eskiden iki kelimeyi bir araya getiremeyen bu adamın Şimdi mürekkebinden aşk damlıyor sevdalım. Tayyib Atmaca tarafından istanbul için yazılmış İstanbul şiirini bu sayfamızda okuyabilirsiniz. Her gece düşümde gel diyen sendin Geldim ve dayandım kendi kendime Aradığım adresini terk etmiş Kendinden korkan bir korkuluk oldum Gelir geçer yağmur yüklü bulutlar Çatlar dudakları susar. Bundan tam yıl önce yazdığım bu şiiri yaz tatilinde moralimin bozuk olduğu bir günde Fizme – Karapınar Mahallesinde bir mısır tarlasının içersinde yazmıştım. KENDİME ÖĞÜTLERKendim bu yolumuz bir hayli uzak.


Dudağımı sildim bileklerime. Ahmet geçmiyor inan ki saatler Kardeşim bilgisayarın başındaydı. Annem odada sayıklıyordu. Uzandım ve bileklerime baktım tekrar. Tabiy ki oley çünküü pek güzelli çalışıyorum arkadaşlar.


Kendime not şiiri

S, bildiğin mal gibiydim başka kibar bi tanımı yok. Ne çalışabildim ne ayıldım, dedim bu böyle olmaz. Sanki hiçbir şey uyaramaz İçimizdeki sessizliği Ne söz, ne kelime, ne hiçbir şey Gözleri getirin gözleri. Kitabı günde bitirdim.


Tezle birlikte gidince bu kadar olabildi. Ama pek ala 2-güne bitebilecek bir kitap. Okudum okudum anlamadım. Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar? Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni Ben benimle savaşıyorum, Seninle değil?


Sonucu kılıcı kuşananından belli olan bir savaşın, ne kazanabileni ne de kaybedeniyim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar