27 Ekim 2017 Cuma

Eymir gölü cafeler

Denizden sofraya, taze balıklar. Bu sayfayı görüntüleyerek Kullanım Koşulları, Cookie Politikası, Gizlilik Politikası ve İçerik Koşullarını kabul etmiş oluyorsunuz. Tüm ticari markalar ilgili sahiplerin mülkiyetidir.


Göle ziyaret saatleri ise 05. Eymir Gölü Ziyaret Saatleri. Daha önce de bir kaç kez gittigim mekana bu hafta sonu yeniden gittim.


Atmosfer gerçekten güzel, göl kenarindaki diger yerlere göre daha bakimli bir mekan. Ancak servis kalitesi, mekanin güzel atmosferine hiç yakismiyor. Ayrıca bir sürü farklı kozalak, dal bulup evde kullanmak üzere toplayabilirsiniz.


Yağmurda ve yağmurdan sonra ise başka bir güzel oluyor. Hele de uygun çizme ve yağmur pantolonu ile çamurlu sularda zıplamayı sevmeyen çocuk yoktur. Bugün de ODTU’nün Ankara’ya kattığı çok güzel bir açıkhava mekanını paylaşıyorum. Ankara da ki beton yığınından kaçmak için. Bisiklet satışı, bisiklet servisi, bisiklet kiralama, cafe ve restoran hizmetlerinin verildiği bir yerdir.


Ankara’da güzel bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız uğrayacağınız tek adres Delta Macera’dır. Ziyaretçi değerlendirmelerini okuyun ve en keyifli mekanı seçin. Göl, bisiklet, cafeler, yeşillik, huzur, doğa. Huzur, sükunet, bisiklet.


Eymir gölü cafeler

Sevdiğim çok şey var burada. Sabah ailenizle lezzetli bir kahvaltı, akşam ise sakin ve nezih bir ortamın keyfini yaşarsınız. EYMİR GÖLÜ: Mogan gölünden ayrılıyoruz.


Mogan Gölü’nde günümüze değin 2kuş türü kaydedilmiştir. Menüleri ve yorumları inceleyebilir, rezervasyon yapabilirsiniz. Mart ayında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Vadi gezmek için Seğmenler Parkı ya da Kuğulu Parkı kadar çok ziyaretçi almasa da yine de yürüyüş, koşu yapanlar için ideal bir yer ve. Dişileri gören tavuskuşu kabarıyor.


Eymir gölü cafeler

Kafelere ait yorumları, resimleri ve menüleri inceleyip, iletişim adreslerine ulaşabilirsiniz. Ulaşımı da artık çok kolay durumda gelmiş. Burada hem balık çeşitlerini hem de kırmızı ve beyaz eti bulmak. Bütün cafeler restoranlar düzenlenmiş herşey yerli yerine oturmuş sadeleşmiş.


Yollar artık köstebek yuvası değil. Bütün yosun kamışlar yavaş yavaş elden geçiyor. Yaz akşamları yürümesi keyifli, peyzajına iyi bakılıyor, cafeler vasat ama idare eder.


Ankara’nın curcunasından kurtularak, huzuru bulmak isteyenlerin aradıklarını bulabileceği bu parkı es geçmeyin derim. Kahve Dükkanları ve Cafeleri burada! Magon gölü etrafında kurulmuş mogan parkını tanıtacağız sizlere.


Ah bi de denizin olsa derken öğrendim ki Ankaralıların çok meşhur bir gölü varmış. Ayvalık Meze Balık Restaurant. Esat Beyzade Restaurant. Köroğlu Mangal Restaurant. Ve İlk uğramanız ve görmeniz geren yerdir.


Ankarada fotoğraf çekilecek cafeler de hamanönü semtinde fazlaca mevcut. Bahşiş isteyen çocuklar bazen hızımızı kesebiliyor. Kapıda düğün fotoğrafı için geldiğimizi söyleyerek girmişliğimiz de var. Sakin olmasını istiyorsan kızılayı tercih etme sakın derim. Sakinlikten yanaysan gölbaşı mogan eymir gölü göksu buralardaki cafeler sakin olur.


Arjantin Caddesinde Cafemiz var, çok keyifli mekanlardır. Altın Kuleler şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor. Marco Pascha’da Kişilik Zengin Serpme Kahvaltı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar