26 Ekim 2017 Perşembe

Erkek kombin önerileri

Ne kadar iyi bir kombin yaparsan yap ve ne kadar şık bir tercihte bulunursan bulun o kemersiz bir hiçtir. Söz konusu erkek modası olduğunda bazen istediğimiz kadar yaratıcı olamayabiliyoruz. Merhabalar bu videomda ucuz kombin önerileri verdim. Erkek kombinleri verdim.


Kombin önerileri verdim. Daha kaliteli videolar destek. Kışın İşe Giderken Ne Giyeceğim Derdinden Kurtaran Parçalar.


Kışın soğuğun etkisiyle sıkı sıkı giyinirken nasıl göründüğümüzü bir süre erteleyebiliyoruz. Bu nedenle erkekler için hem soğuğa karşı etkili hem de güzel görünmeyi sağlayan kombinleri sizin için araştırma gereği duyduk. Gömleğinizin altına onunla uyumlu renge sahip bir tşört giyerekte kombin yapabilirsiniz.


Erkek kombin önerileri

Tek kural gömlek desenli ise tşört sade olmalı. Eğer gömlek sade ise tşört desenli. Bu sayede göz yormayan ve dikkat çeken bir hal almış olursunuz. Yok kardeşim benim tarzım biraz daha spora yakın, diyorsanız bunları görmelisiniz.


Her ne kadar insanlar kadınların dış görünüşleri için çok vakit harcadığını söylese de günümüzde erkeklerin de “bugün ne giysem” telaşına düştüğünü görüyoruz. Bizler de hazır yaz ayları da gelmişken birkaç erkekler için kombin. Smart casual kombinler hazırlarken önemli parçalardan birisi pantolonlardır. Kot pantolonlar ne kadar şık olsalar da smart casual için fazla spor kalıyorlar. Kanvas pantolonlar ise bu tarza en uygun pantolonlar arasında yer alıyor.


Bence karizma sahibi olmanın i tipten geçiyor yani saç şekli veya traş iyi değilse istediğin kadar stil sahibi ol o stil sana karizma katmıyor kanaatindeyim. Sıra geldi bizim erkek kombin önerimize. Beyaz renkli bir Gant gömlek sadece smart casual tarz için değil her acil durum için gardırobunuzda bulunması gereken bir demirbaş. Yüzde yüz pamuk olması sayesinde ceketinizin altında sizi terletmez ve ceketinizi çıkardığınızda hareketinizi kısıtlamaz. Umarız kombin önerilerimiz ile aklınızdaki soruları giderebilir ve erkek kombin önerileri hakkında az da olsa bilgi sahibi olabilirsiniz.


Yaşam stilinizi ortaya çıkaracak erkek klasik giyim kombin çeşitleriyle tarzınızı yansıtın. Stil sahibi erkekler için kombin önerileri ve erkek modasındaki en yeni trendler. Sakallarınızla fark yaratmaya hazır mısınız: Sakallarınızı güçlendirecek etkili bir öneri. Düzenli bir içerik olması adına haftalık olmasa bile ara ara erkekler için kombin önerileri adı altında kombin önerileri yapmaya çalışacağım. Mümkün olduğunca da herkesin ulaşabileceği markalardan ya da fiyatlardan seçmeye çalışacağım.


Erkek kombin önerileri

Biz de bu yazımızda kendi tarzını keşfetmek isteyen erkeklere, erkek giyim tarzları için önerilerde bulunmak istedik! Pantolon ve taytlar üzerine aynı model yelekler, ceketler ve gömlekler giyerek kızınızla uyum sağlayabilirsiniz. Yaz aylarında tek parça. Mayıs ayını yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde sıcak yüzünü iyiden iyiye göstermeye başladı.


Bununla beraber tabi ki dolabımızı yenileme ve daha yazlık kıyafetlerimizi gün yüzüne çıkarmaya da başladık. Mağazacılık işinde çalıştığımdan biliyorum tabi bu durumu. Bütün erkekler bi hışım şortlara t-shirtlere akın ettiler. Spor giyinen erkekler hafta sonlarında rahat olmayı tercih ederler ve bu rahatlıkta kişiliğe göre değişmektedir. Kışın gelmesiyle birlikte, yazın tercih edilen kolay kombinlerin yerini daha çok parça barındıran kışlık kombin alternatifleri alıyor.


Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Sonbahar mevsimi için kombin yapmak biraz daha sıkıntılı olabilir. Bunun için rahat özelliklere sahip bir stil önerisi işinizi görecektir. Uzun kaban ve diz üstü çizmenizi eşleştirerek şıklık oluşturabilirsiniz.


Bunun yanında temel parçalar etek ve kazak olmalıdır. Ofis içerisinde çalışan erkekler hem tarz hem de rahat edebilecekleri seçimler yapmalıdır. Pantolon seçimlerinde genellikle slim fit kumaş pantolonlar oldukça uygun bir seçimdir. Doğal taşlı yüzükler biraz daha büyük modeller olduğu için çok sık tercih ediliyor.


Son dönemlerde kehribar yüzük modelleri çok tercih ediliyor. Klasik kombinler sizi çok daha iyi gösterecektir. Bazı erkekler kadınlar kadar kıyafete zaman harcamıyorlar ama biz her erkeğin ilgisini çekebilecek ve beğenebileceği kombinleri seçtik Yeni sezonda sizleri kurtaracak en havalı kombinleri inceledik.


Sizin için hayat kurtaran, dolabınızın vazgeçilmezi olacağına inandığımız, herkesin bir bakıp bir daha bakacağı kıyafet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar