17 Ekim 2017 Salı

Rüyada demir para bulmak

Rüyada Kağıt Para Bulmak. Beklemediği bir anda yaşayacağı bir üzüntü olacağına işaret eder. Ağız tadının kaçmasına neden olacak bazı fikir ayrılıklarının yaşanacağı, insanların arasındaki uyumun, anlayışın ve sohbetin biteceği, düşmanlıkların başlayacağı şeklinde. Gören kişi için uyarı olup, bu dönemde yakınlarına karşı daha hoş görülü olmasına, tartışmalardan kaçınması gerektiğini bildirir. Ailevi bir takım sorunları vardır ve bunlar aile içi huzursuzluk yapar.


Bundan dolayı kişilerin bu dönemde özellikle bu rüyayı gören kişinin sabır göstermesi konusunu ifade eder. Para bulmak velayet, başkanlık, mülk, zenginlik, hüküm, para kazanmak ve nimet demektir. Bozuk para bulduğunu görmek, hayatınızın düzene gireceği anlamındadır. Bu rüya kişinin yaşayacağı sıkıntılara, elde ettiği mala delalet eder. Bu yorumlardan biri de, bu rüyayı gören kişinin hayatında yaşayacağı değişikliklere dairdir.


Bu değişiklikler iki türlü de cereyan edebilir. Kişinin rüyasında yerden kağıt ya da demir para. Bu dönem zarfında özellikle etrafınızdaki insanlar tarafından çalışkanlığınız üzerine iyi sözler duyabilir ve bu sözlerden motive olabilirsiniz. Size ilk olarak genel anlamda rüyada kağıt para görmek nedir, sorusunun cevabını aktaracağımız bu yazımızda aynı zamanda hayatınızın bundan sonraki yılları için son derece önemli olan ilâhî uyarıları da aktaracağız. Eğer rüya sahibi rüya sırasında bozuk para bulduğunu görmüş ise bu durumda evleneceği yorum yapılmaktadır.


Mutlu bir hayata ve evlilik kapıların açılmasına işaret eder. Maddi yönden size yük olan biri yüzünden elinize geçen paradan hayır görmemek anlamına gelir. Bu kişi kazancınıza göz koymuş olabilir.


Onun masraflar yüzünden size sıra gelmiyor. Bu yüzden de hakkınızla kazandığınız parayı kendiniz için harcamak. Lütfen, yazıdaki tüm maddeleri iyice inceleyin ve bu konudaki tavsiyelerimizi dikkate alın.


Rüyada demir para bulmak

Para, alçak söze, dostlarıyla karşılaşıp görüşmeye, feryad etmemeye ve şerre delalet eder. Sarığı içinde görülen para, abdest bozmaya delalet eder. Görülen kağıt paranın miktarı fazlaysa parasal anlamda büyük kayıp yaşanacağına ya da kişinin günlük hayatında cimri biri olduğuna işarettir. Bu rüya gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir ve rüya sahibinin maddi imkanlarının artacağına, kazancının çoğalacağına, yaşamına bolluğun, bereketin ve verimin hakim olacağına rivayet edilir.


Yaninda bir çok para oldugunu gören keder ve sikintiya ugrar. Evinden bu sekilde paralari alip sokaga attigini veya birine verdigini gören sikinti ve kederden kurtulur. Kağıt para saymak, para bulmak, para almak, birine para vermek ve demir para görmek hakkında gerçek rüya tabirlerini yazımızdan okuyabilirsiniz. RÜYADA YERDEN PARA BULMAK 09.


Rüyada demir para bulmak

Sevinç ve mutluluk bulmak anlamına gelmmektedir. Uzun bir süre çalışarak mal. Artık daha kolay yoldan kazanç sağlanabilir. Mahkeme ve davası olanlar da kendi karlarına sonuç alırlar. Genel olarak bu tarz bir rüya kişinin maddi imkanları artacak ve böylece kazancı da ciddi anlamda çoğalacaktır.


Bu nedenle rüyasında yerden bozuk para bulduğunu gören kişi bazı dedikodulara maruz kalır. Yine bu rüya iftiraya, sıkıntı çekmeye fakat sonunda ferahlamaya da işaret olabilmektedir. Kişi rüyasında demir para bulduğunu görürse de, şans ve kısmet anlamına gelir. Görülen demir para oranında dert edinmek, ağır yükümlülüklerin altına girmek, zorunlu ve öncelikli ihtiyaçlarını giderememek, işsiz ve aşsız kalmaktır.


Demir para almak, karşı taraftan ya da düşmandan gelecek bela, demir para toplamak, malından kaybetmek, demir para saymak, şansından ve. Aynı zamanda eşinden ya da sevgilisinden ilgi ve alaka görmemesi olarak da yorumlanır. Gümüş yüzük mutluluğun, güzel haberlerin ve hayırlı bir kısmetin de habercisidir.


Aşk hayatınızda birinin eksikliğini hissediyor olabilirsiniz. Bu rüyayı gören kişi, yeni bir ilişki için kendini hazır hissediyor demektir. Para aynı zamanda kuvvet ve cinsellik için de bir semboldür.


Maviş Kekler Karıştırma kabına yumurtaları alıp şekerle çırpın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar