18 Ekim 2017 Çarşamba

Lokmacı çikolata

Lokmacı çikolata

Lokma Çikolata Dolum Makinesi. Sizde müşterilerinize yeni nesil çikolata dolgulu lokma tatlısından sunmak istemez misiz? Son zamanların popüler tatlısını kendi imzanızı atarak yaratmak için tek ihtiyacınız çikolata enjeksiyon makinesi.


Yeni nesil çikolatalı lokma. Bu bizim ilk videolu yazımız. Sizler için gidip bir lokmacıyla röportaj yaptık ve kazançlarını öğrenmeye çalıştık. Aslında şerbetli olarak yapılan bu lokmalar artık çikolata. Memlekette bir lokma çılgınlığıdır almış başını gidiyor.


Neredeyse adım başı bir lokmacı. Bölgede ki en iyi lokmacı, tebrikler. Restoran Cevabı Çok teşekkür ederim ilginize amacımız kaliteli hizmet leziz ürün müşteri memnuniyeti önceliğimizdir hoşçakalın :). Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir” diyen bu lokmacı lokma tatlısına ayrı bir lezzet katıyor.


Jul önce olumsuz oy verildi. Yakın gelecekte her köşe başında bir lokmacı görmeye hazır olun. Son zamanların yeni nesil lokma tezgahı olarak gösterilen çikolata dolgulu lokmalarını üreten firmamız hizmetinizde. Benlik değil ama bunda şaşırılacak bir şey yok.


Klasik şerbetli lokmadan farklı olarak kızartılan, iç dolgu kreması ve çikolata sosu ile tatlandırılan yeni nesil lokma tarifi son zamanlarda sektörde sır gibi saklanıyor. Herrr yere lokmacı açılmış herrr yere lokma hamuruna çikolata sıkıyorlar bi de insanı tatlıdan soğutacaksınıızz ya dükkan duvarına da yazmış ki Dua et ağzımda lokma var vayy. Sizde Organizasyonlarınızda Misafirlerinize Çikolatalı lokma İkram Edebilirsiniz. Ama son yıllarda popülerleşen bir iş modeli haline dönüştü.


Klasik lokma tatlısını çikolata, sos vs ile süsleyerek satış yapan lokmacı dükkanları yıllık bedava lokmayı kazanç kapısı haline getirdi. Genelde her şeyin orijinalini seven biri olmama rağmen geçenlerde merakıma engel olamayarak Ankara’daki bir lokmacıyı ziyaret ettim ve gerçekten bu yeni nesil lokmanın tadını çok beğendim. Bu yazımda sizlere yeni nesil lokmacılar hakkında bilgi vereceğim.


Bir yiyen bir daha yedi. Arkadaşlarına söyledi, fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Ankara ve Antalya gibi illere yayılmış durumda.


Lokmacı çikolata

Klasik lokmanın içine modern çikolata ve eşsiz sunumla yediğinizde aklınızda bombaların patlamasına sebep olacak sizi tatlı komasından kurtaracak yeni nesil lokmacı! Fresh” sevenlere limon krema dolgulu, şifa arayanlara tarçınlı fındıklı tarçınlı, beyaz çikolata sevenlere çıtır çıtır lokmanın içerisine bavyera kreması üzerine beyaz çikolata ve oreo ile sunumu ile. Yoğun çikolata ve daha az şeker tadı elde etmek için mükemmeldir. Bu mükemmel beyaz çikolata, az miktarda kullanıldığında bile güçlü çikolata tadını elde etmek için idealdir. Bayilik alarak lokmacı açmak istiyorsanız aşağıda bulunan bayilik veren firmaları inceleyebilirsiniz.


Bu şekilde ancak İzmir lokma dökümünün bütün inceliklerine hakim olabilirsiniz. Yoksa sıradan bir lokmacı olmanın ötesine geçemezsiniz. Ortalama düzeyde iş yapan bir lokmacı ay sonunda bin ila bin lira arasında gelir sağlıyor. Kira, personel, maliyet ve diğer masraflar göz önüne alındığında net kar olarak bin lira civarını göstermek mümkün.


TL arasında kazandırmaktadır. Dışının daha çıtır olması beni daha çok mutlu ederdi. Beyaz çikolata olmadığı için mutluyum, çünkü beyaz çikolata bana anlamsız geliyor. Ben lokmacı olsaydım, hangi reçeteyi kullanırdım? Nasıl bir hamur hazırlardım?


Daha sonra neyle süslerdim, içini neyle doldururdum? Haberiniz olsun, şimdiden afiyet olsun. Edindiğimiz bilgilere göre lokmacı dükkanı açmadan önce çok iyi. Bu pazarın yaratılması ve bu kadar büyümesinin sebebi Instagram ve Deepturkishweb’dir. Instagram’da yüksek takipçisi olan yerli ve yabancı profillere reklam verdiler.


TL Aylık Ortalama Net Gelir: 10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar