26 Ekim 2017 Perşembe

Gümüldür hakkında bilgi

Gümüldür Tabiat Parkı Hakkında. Kapı girişinden itibaren sağ ve sol yanınızı kaplayan kızılçam ağaçları bitki örtüsü ormanlık alanımızı oluşturmakta olup, günübirlikçilerin piknik masaları ile donatılmış bir. S GÜMÜLDÜR MiDiBÜSCÜLER MOTORLU ARAÇ TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ İZMİR - MENDERES - GÜMÜLDÜR: S. Mavi bayraklı plajı, yüzlerce yıllık ulu çam ormanı ve İzmir merkezine dakikalık mesafesiyle tam bir. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Üçyol, Şirinyer, Buca, Gaziemir Servisleri vardır.


Gümüldür hakkında bilgi

Bu sayfada kullanılan görseller veya materyaller kullanıcılara daha doğru ve açıklayıcı bilgi vermek amacı ile çeşitli kaynaklardan sağlanmış olabilir. Bu materyaller hakkında bilgi almak için bize İletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Devlet su işlerinin gümüldürde(izmir) yaz kampı varmışbu kamp hakkında bilgisi olan varmı ? Tatil Köyümüz, kapılarını her yaz sezonunda Mayıs - Ekim ayları arasında yerli ve yabancı turistlerin beğenisine açıyor. Yeşilliklerle bezeli huzur veren bir bahçe ile çevrili olan otelin hemen önünde otel misafirlerine özel olan mavi bayraklı bir kum plaj bulunmaktadır.


Ulaşımı rahat Hilsin Apart. Apart kısmında tüm ev gereçleri mevcuttur. Standart odalarda klima, TV, balkon, internet bağlantısı ve banyo bulunmaktadır. DETAYLI BİLGİ VE YERİ GÖRMEK İÇİN ARAYINIZ. Gayrimenkul Danışmanınız.


Arkadaslar nasil oda ayarlanir ve fiyatlar hakkinda bilgi verseniz. Bu en güzel gününüzde yanınızda olmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Bilgi için irtibat numaralarımızı arayınız. Yönetim Bilgi Sistemleri Giriş Ekranı.


Yazlığımızda duş, mutfak, ocak, buzdolabı, bulaşık mak. Site içerisinde bahçeli toplam villamız mevcuttur. Doğu gps koordinatlarıdır. Orman ve deniz kaynak değerine sahip, 7. Tabiat Parkı içerisinde ve çevresinde doğa yürüyüşü, foto safari, bisiklet gezintisi ve su sporları yapılabilir.


Gümüldür hakkında bilgi

Yorum veya bilgi ekleyebilirsiniz Ad Soyad Yorum veya Bilgi. Siyasi, küfür, hakaret, propaganda, reklam, üçüncü bir şahsı küçültücü sözler içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Gönder Nüfus sitemiz amatör olarak hazırlanmış olup, sitemizde verilen nüfus bilgilerinin doğruluğu garanti edilmemektedir. Bölge No: BÖLGESİ veya ŞUBESİ: ADRESİ: TELEFONU: 1: 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ: Hocaalizade Mah. Yolculuk otobüsle saat dakika sürmektedir.


Keyifli bir tatil ve dinlenme yeri olan otelin sahile uzaklığı sıfırdır. Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve birçok dilde anlamı. Denize sıfır mesafededir.


Her yerde sıra bekliyorsun. Oda temizliği vasat yemekler çok lezzetsiz. Girişte TL araç için para ödedik. Karavanla kamp için günlük TL ödedik.


Ek bilgi: Gitmeden önce hipocampi da aramıştım araç için 2 kişi başı günlük ve çocuk için TL ayrı ayrı ücret aldıklarını söylemişti. Kamp alanında karavan olarak iki karavan vardı. TL, benzinli bir araç için 34. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın!


Hakkımızda Müşteri Hizmetleri İnsan Kaynakları Kullanım Sözleşmesi Bilgi Toplumu Hizmetleri Online Kataloglar Satış Ofislerimiz İletişim. Tesis hakkında daha fazla bilgi edinin. GÜMÜLDÜR EĞİTİM MERKEZİ ŞEFLİĞİNE KAMP MÜRAACATI YAPACAKLARIN DİKKATİNE.


Hatıra Ormanları Bilgi Notu. Tanıtım Videoları ve Yardım Dökümanları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar