17 Ekim 2017 Salı

Src ve psikoteknik fiyatları

Src belgesi yük taşımacılığında gerekli olan ve Karayolu Taşıma Kanunu tarafından alınması zorunlu tutulmuş bir belgedir. Güncel haline Ulaştırma Bakanlığından ya da bakanlık tarafından yetki verilen eğitim kurumlarından bakabilirsiniz. Arkadaş önce bir ehliyet vardı başka birşey yoktu sonra src çıkardılar psikoteknik çıkardılar birde şoför kartı çıktı başımıza bu nedır Allah aşkına yaa hep para tuzağı yıldır şoför lük yapıyorum hiç bir çevirmede src ve psikoteknik belgesi soran olmadı ama bunlar olmadanda hiç bir yerde iş bulamıyoruz. Src sınav harçları sınavdan gün önce kurs müdürlüğüne teslim edilir.


Src ve psikoteknik fiyatları

TL olarak belirlenmiştir. Src Belgesi Türüne Göre Src Fiyatları. Src belgeleri niteliklerine göre farklı türü bulunmaktadır. Ehliyette ki sürücü kursu gibi.


Yurt içi taşımacılıklar için geçerli olan saat eğitimi almaları şarttır. Eğer yurt dışı taşımacılık yapacaklar ise, müfredata göre yer alan saatlik eğitimi almaları şarttır. Belirlenen bu rakan taban ücret olmaktadır. Tavan ücret ise bu rakamın fazlası olarak belirlenmiştir.


Ayrıca şoförler psikoteknik raporu almalıdırlar. Src belgesi bilindiği gibi ticari araç kullanıcıları tarafından alınan bir mesleki yeterlilik belgesidir. Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesi almaları şart olarak karşımıza çıkar. SRC BELGESİ ALMA ŞARTLARI. Peki bu belgelendirme ne işe yarıyor buna bir bakalım.


PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME. Yani, sürücüler src belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Bunun yanında aşağıdaki sebepler doğduğunda da psikoteknik belgesi alınmalıdır.


Src ve psikoteknik fiyatları

Alanında uzman kadromuz ve eğitmenlerimizle SRC, ODY ve ÜDY branşlarında eğitim vermekteyiz. Yeni adresimiz Bayraklı Adliyesi Karşısında. Bir eğitim kurumunun hizmet kalitesini yönetebilmesi için hangi kriterlerde hizmet sunacağını mutlaka belirlemesi birinci koşuldur. Peki kimler psikoteknik belgesi alabilir?


Psikoteknik Değerlendirme Merkezi. Kurumsal Kampanya fiyatları için eğitim adetinizi ve iletişim bilgilerinizi müşteri temsilcinize bildiriniz. Kampanya kapsamında taksit sayısı fiyat ve şartların detayı için MÜŞTERİ TEMSİLCİNİZİ ARAYINIZ. Src Kurs merkezimiz Kepez İlçesindedir. Antalya ve civar ilçelere hizmet veren kursumuzda her zaman için en uygun ücretler uygulanmaktadır.


Her ikiside ticari araç sürücülerinin alması gereken belgelerdendir. Sınavsız SRC, Sınavsız ODY ve Sınavsız ÜDY belgelerinde de sizlere kolaylık sağlamaktayız. FATİH MAHALLESİ BASİT SOK. Mavi Mesleki yeterlilik eğitimi merkezimizde SRC SRC SRC SRCve ODY - ÜDY eğitimleri verilmeltedir.


Asıl geçerli olan belge psikoteknik test raporudur. Sağlık il müdürlüğü onayı olmayan kartlar geçersiz ve sahte evrak statüsündedir. Raporu olmayan hiçbir psikoteknik kartını teslim almayınız. DY Belgesi ÜDYBelgesi.


Src ve psikoteknik fiyatları

Hızlı ve kaliteli src belgelerinizi en erken alma şansı yakalayın. Beylikdüzü src belgesi veren kurs olarak ilk ve tek yetkili kurum olma özelliği taşıyoruz. Sizleri sıkmayacak, kısa bir yazı ortaya koymaya çalışacağım. Sağlık bakanlığının denetiminde onaylı kurumlar tarafından kişinin bedensel ve psikolojik durumunun sürücülük yapma.


Her türlü ehliyet sınıfına psikoteknik belgesi. Delta Akademi Mesleki Yeterlilik ve Eğitim Merkezi. Yılı yetki belgesi fiyatları. Bu yazımız psikoteknik ücretleri hakkındadır.


Eğer psikotekniği ticari araç kullanmak için alıyorsanız, Src belgesine de ihtiyacınızın olduğunu unutmayın. Src Fiyatları hakkında bilgi almak için Src Fiyatları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar