19 Ekim 2017 Perşembe

Kervansaray bursa city hotel yorum

Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Otel ulaşım duraklarına yakın bir.


Merkezi bir konuma sahiptir. Kervansaray Kundu Resort Spa. Otelin terasında açık yüzme havuzu mevcuttur. WIFI erişimi sağlanmaktadır. Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Acentalarımız Ulaşım Üye Girişi FIRSAT OTELLERİ OTEL KIBRIS TUR UÇAK FIRSATLAR.


Bu tesis için genel değerlendirme. Gönlüferah City Hotel Bursa Çekirge - Bursa. Yorum BB Çelik Palace Bursa Mármara, Bursa 1Yorum. Bursa Osmangazi Aktarhüssam Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Kervansaray bursa city hotel yorum

Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim. Gidiş ve dönüş tarihlerinizi seçerek oda fiyatlarını görebilirsiniz. Daha fazla yorum göster Yukarı çık.


Metro durağına dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Yakın zamanda binası yenilenmiştir. Odalarında TV, klima, telefon, gibi olanaklar sunulmaktadır. Odaları son derece şık ve sade bir dekora sahiptir. Teras Keyf veri tabanımıza eklendi.


Sirene Davras Hotel veri tabanımıza eklendi. Hamamın giyinme kısmı o kadar yetersiz ki, soyunma kabini için uzun bir süre sıra beklemek zorunda kaldık. TripAdvisor ile seyahat edenlerin değerlendirmesi. En-suite banyolar standarttır.


Yaptığımız işlerin kalbinde müşteriler var. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Adres : Hacı İlyas, Erikli Bahçe Sk. Fiyatları karşılaştırın, en uygun fiyatı alın.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Seyahat broşürleri doğruyu mu söylüyor? Hayal kırıklığına uğramayın, tatilinizin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanın! Mutlu sona ulaşan bir seyahat - Zoover! Karavansaray offers modern accommodation in central Bursa a 5minute walk from Osmangazi Metro Stop.


The hotel is an entire nonsmoking property and features an outdoor pool. En suite bathrooms are standard. En Uygun Bursa Otel Rezervasyonu için bizi tercih edin. Modern bir şehir otelinden beklendiğiniz ne varsa Grand Bursa Hotel çatısı altında!


Bursa’nın kalbinde yer alan Mercure Hotels Bursa The Plaza, Çekirge Meydanı, Arap Şükrü Sokağı, Kültürpark ve Botanik Park gibi bir çok turistik lokasyona, restoranlara, alışveriş merkezlerine çok yakın olup, şehrin doğusundan batısına ulaşabileceğiniz metro istasyonuna yürüyerek dk mesafede yer alıyor. Adranos Hotel Bursa bünyesinde bulunan odalarımız, siz değerli misafirlerimizin rahatı için her türlü ev konforunu sunmakta ve iş ortamınız için ise her türlü teknik donanımı sağlamaktadır. Holiday Inn Bursa City Centre, Bursa kent meydanına yakın oteller arasında yer alan ve ilk Open Lobby konseptine sahip olan oteldir. Bursa otelleri hakkında gezgin yorumları, şikayetleri ve tavsiyeleri okuyun, en iyi fiyat ile rezervasyon yapın. Umumi thermal havuzlar ücretsizdir, saat sınırlaması yoktur.


HAMPTON INN BURSA SOĞANLI MAH. KERVANSARAY BURSA CİTY HOTEL AKTAR HÜSSAM MA. Yılın ayı hizmet veren otelde termal SPA merkezi yer almaktadır. Pek çok hastalığa iyi gelen şifalı termal suları misafirlerine sunan. Hotel ibis Bursa mekan yorumları, iletişim bilgileri ve nasıl gidileceği hakkında bilgi alabilirsiniz!


Bursa arası mesafe kaç km mesafeyi hesaplamak mı istiyorsunuz? Mesafe hesaplama aracı Mesafe. Detaylı İncele Gold Madi Otel Bursa. Son iki yıl içinde bünyesindeki.


Sedef snack barda hafif atıştırmalıklar ve tatlılar servis edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar