17 Ekim 2017 Salı

Flörtöz erkek psikolojisi

Flörtöz Erkek, kendini acındırır. Yani sanırım her zaman ki gibi mağdur olma psikolojisi bayağı işe yarıyor. Size kendini öyle bir inandırır ki zannedersiniz hayatta tek aşk acısı çeken o, terk edilen o, kullanıp kaldırılan o. Bir yandan hiç Bir şey yoktur. Kendileri için yeni bir potansiyel var mı, yeni bir av var mı veya yeni bir ilişki var mı araştırırlar.


Buradaki sorunların tamamı erkeklere özgü sorunlar değildir. Ancak bu yazıyı erkeklere özgü planladım. Bütün bunların toplamı flörte delalettir.


Kadın ve erkeğin birbirine aşık olup olmadığını belirleyen yegane dil flörttür. O halde gelin işe en temelden başlayarak flörtöz ne demek diyerek devam edelim. Paylaşımlar, sözel veya davranışsal olarak somut olmadığı sürece aldatmadan sayamayız. Bağlantısı olan erkek, zaten başka bir kadın tarafından iyi bir eş olarak daha önce seçilmiştir. Oysa bekâr olanların kalitesine ilişkin herhangi bir referans yoktur” diyor.


Diğer taraftan erkek atalarımız, diğer erkeklerin ilgisini daha önce çekmiş olan kadınlardan uzak durmaya gayret ederlerdi. Yalniz hissedersin kendini. Aşk İlişkileri konusu altında soruldu. ALDATMA PSİKOLOJİSİ VE TEDAVİSİ.


Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps. Join the leader in rapport services and find a date today.


Rastgele birisi olma statüsü bir erkek için ölümcüldür. Duygusal vampir: Narsist erkek yazısı ve Mesude ERŞAN en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Bir kere, bu adam küstah olduğu için bile sevilmez.


Bedensel bir hastalık çıkacak diye de çok korkar histerik erkek. En sık görülen kalp hastalığı korkusudur. Erkek, kadından farklı olarak bütün bu histeri semptomlarını daha iyi gizler.


Erkeğin histerisi çoğunlukla başka bir tanının arkasına saklanır. Bu nedenle de çoğunlukla teşhis edilmez. Evet, flörtöz davranışlar kaçınanlarda sıklıkla görülür ama her flörtöz erkek kaçınandır ya da her kaçınan flörtözdür demek bir genelleme olur. Hayatınızı paylaşacağınız eşinizi seçerken nelere dikkat ettiniz.


Psikoloji bozukluğu testi sonucu. SSS bölümümüzü ziyaret edin. Erkekler, iyi bir iş çıkardıklarını ve onları desteklediğinizi bilmek isterler. Tabii ki abartmanıza gerek yok ama arada bir ona iltifat etmeniz hoş olacaktır.


Erkeklerin sadakatsizliği farketmekte daha başarılı oldukları belirlendi. Bu sitede bir grup kırmızı hapı yutmuş erkek olarak hem kırmızı hap nedir ne değildir ve genel olarak kadın – erkek ilişkileri üzerinde yazıyoruz hem de öğretinin İngilizce’de biriken ciddi hacimdeki külliyatını, en azından en önemlilerini, Türkçe’ye çeviriyoruz. Erkek aldatıldığını çabuk anlıyor.


Gel zaman git zaman sıkılır bu pasiflikten. Hele orta yaslara gelip yeterine erkek miyim halen kadınlar beni çekici buluyor mu acaba diyip bir ava çıkarlar. Birincisi, eşi ya da sevgilisine gücünü göstermek ve kontrolünde olduğunu hissettirmek. Bir diğeriyse, daha fazla yakınlık talebi ve önemsendiğini anlamak.


Sonuncusu, saygı ve onaylanmayı istemek. Bu saydıklarımız her kültürde yaşayan çiftler için geçerli. Bunu ben demiyorum bu arada. Sayısızca araştırma bu durumu kanıtlamış (bakınız bu link).


Aldatma sayısında pek bir fark yok ama aldatma tipinde fark var. Yazıya ilk önce aldatma tiplerini açıklayarak başlamak istiyorum. Kız çocuklar kıkırdayarak, eteklerini kaldırarak, dans ederek babalarına yönelik flörtöz bir tavır sergileyebilirler.


Anne ve babaya üreme işlevi konusunda meraklı sorular yöneltilir. Böylece karşıt cinsten ebeveynle olan flörtöz ilişki sona erer ve çocuk kendi hemcinsinden olan ebeveynle özdeşim kurar. Elbette annesini seven erkek bir numaradır ama tüm hayatını annesinin istekleri doğrultusunda yürütüyorsa geçmiş olsun, uzaklaşın. Daha siz ne olduğunu anlamadan üstünüze demetlerce çiçek koklanmış olacaktır!


Savaşın İçinde Büyümenin Çocuk Psikolojisi Üzerine Etkisini Anlatan Fotoğraf. Avını yakalamak isteyen erkek çok dikkatli, özenli ve düşünceli olacaktır. Ayrıca vücut dili de onu ele verecektir.


Design is not just what it looks like and feels like. Yaptığı her flörtöz hamlenin ardından benden gelen umursamaz şakalardan sonra bardağı taşıran son damla, şehri tanımadığı için yaptığı saçma bir. Her şey iyi hoş, lafımız yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar