21 Kasım 2017 Salı

Arkadaşlık ilişkileri nasıl olmalı

Arkadaşlık ilişkileri nasıl olmalı

Gündelik hayatta arkadaş seçmek, belli insanlardan uzak durmak mümkün olabilir ama iş hayatında böyle bir durum söz konusu değildir. Nesrin Bayraktar yıl önce. Siz de iş yerinde arkadaşlık ilişkilerinin nasıl olması gerektiğini merak ediyor musunuz? Ama bazen de onlar kadar zarar vereni de yok… Bu nedenle arkadaş seçiminizde çok dikkatli olmalı, iyi ve gerçek dostluğu bulmak için acele etmemelisiniz. Siz iyi bir arkadaş olmak için nasıl davranmalısınız?


Arkadaşlık, dostluk gibisi yok! Kıskançlığın bir diğer göstergesi de arkadaşınızın sadece ikinizin vakit geçirmesini istemesidir. Tehlikeli bir davranış türüdür.


Ancak bu, arkadaşlarımızı belirli bir yaş grubundan veya eğitim düzeyinden insanlarla sınırlamak anlamına gelmez. Farklı yaşlardan, kültürlerden ve milletlerden insanlara ilgi göstermek yaşamımızı zenginleştirebilir. Sizin hayat anlayışınıza ve de rencide niyetinin olmadığınızı anlarsanız o kişiyi hep görmek istersiniz, haberleşirsiniz. Sizi anlayan, size yol gösteren, adabı muaşerette ( toplumsal kurallar) yardımcı olan kişiyi elbet.


Gerçek arkadaş annen gibi olmalı senin hep iyiliğini istemeli karşılıksız sevmeli gurur duymalı ama öyle bir arkadaş olamayacağına göre gerçek arkadaş yoktur. Herkes seni bir gün sırtından vuracak potansiyele sahiptir o yüzden kimseye tam anlamıyla güvenmemek gerekiir. Benim gerçek bir annem var yetmez mi ? Erkek ve kız uzun süredir tanışıyorsa ve çok iyi bir arkadaşlıkları varsa , sarılmayı , yanaktan öpmeyi vs. Yani bir insan sevgiliniz olmadıktan sonra bu şekilde sizinle samimi olmasına nasıl bakarsınız?


Her kentin imarı ayrı olacak. Anne ve babaya asıl görev burada düşmektedir. Etiketler: arkadaş ilişkileri nasıl olmalı çocuğum arkadaşlık kuramıyor çocuk arkadaşlık ilişkisi çocuklarda arkadaşlık. Ancak pek çok kadın için, hayatlarında arkadaşlarına öncelikli bir yer vermek. Doyum ve güven duygusunu çocuklar arkadaşlarıyla olan ilişkilerinden çıkarmakta burada yaşanan sıkıntılar zaman zaman daha büyük problemlere yol açmaktadır.


Arkadaşlık ilişkileri nasıl olmalı

Pek çok çocuk için ise bu devamlı bir problemdir. Bu ihtiyacı, bebeklik dönemine kadar uzanır. Aksi halde iş ortamında tatsız durumlarla karşılaşma olasılığınız yüksek olmakta. Kime mesafe koyacağınızı çok iyi tespit edin. Bu başınızı ağrıtabilecek en büyük sorunlardan biridir.


Sosyal ilişkileri pekiştiren, hayatın daha eğlenceli geçmesini sağlayan ve mutlu paylaşımların yapıldığı arkadaşlık, karakteristik özelliklere göre hızlı sirküle ya da uzun yıllara dayanan dostluklar niteliğinde sağlanır. Ofis ilişkileri: iş mi, arkadaşlık mı …? Ofiste arkadaşlığın sınırları neler olmalı? Ofis arkadaşlıklarında dikkat edilmesi gerekenler!


Arkadaşlık ilişkileri nasıl olmalı

Yani arkadaşlar ile olan açık iletişim çalışanın işten ayrılma eğilimleri azalabilir. Her gün görüşülen iş arkadaşlarıyla araya keskin bir çizgi çekmek mümkün değil. Bu tür konularda yegane kontrol mekanizması ’sağ duyulu, akıllı, iyi’ olmaktan. On yaşına geldiğinde bir kız çocuğu, hem içeride hem dışarıda pek çok şey ile mücadele eder. Bu yaş grubunda kızlar, arkadaşları ile çok iyiler, aynı zamanda talepkar ve kıskanç olabilirler.


Hemcinsi bir arkadaşına, bir başkası ile arkadaş olduğu için ona kızıp konuşmayabilir. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Unutulmuş zamanlarda âdemle badem bile arkadaştı belki de. Bizler gördük ki insanlar en kolay şekilde birbirleriyle arkadaş olarak iletişim kurabiliyorlar.


Güvenmedikleriyle de yakınlaşmıyorlar. Bilgi gizliliğinizi garanti altına alan, seçkin bu evlilik platformunda siz de gönül rahatlığıyla ruh eşinizi arayabilirsiniz. Son dönemlerde teknolojinin hayatımıza girmesiyle nelerin.


Birkaç kişi akşam çıkmamış, çalışıyorduk. Kafam dağılsın diye kenarda duran gazeteyi alıp sudoku çözmeye başladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar