29 Kasım 2017 Çarşamba

Evlenmek için dua

Evlenmek için dua

Fakat biz bu konuda size Peygamber Efendimizin sahabesine öğrettiği çok güzel ve faydasını görebileceğiniz bir duayı tavsiye edeceğiz. Yüce Mevlamızın izni ile en kısa zaman. Evlilik çağına gelen her kadın veya erkek, karşısına çıkan salih kısmetle mutlu ve huzurlu bir yuva kurma hayali taşır.


Evlenmek için okunacak dualar ve sureler nelerdir? Saliha hoca özellikle cuma günleri duayı ritüelleri ile birlikte yardım isteyen kişi için yapmaktadır. Hazırlanan duayı evlenmek isteyen kişiye de vererek onun da sık sık okumasını istemektedir. Evlilik duası sorunlar yaşanmadan kolay evlenmek isteyenler için son derece faydalı bir duadır.


Acilen evlenmek için dua lar insanların önlerine çıkan tüm sorunların kalkmasına yol açarak kısa süre içinde evlilik işlemin başlamasına yardım olur. Kuran ayetlerinin dua hükmünde okunması ile yapılan niyazlar diğer dualardan çok daha etkili olmaktadır. Pek çok evlenmek için dua örneğine rastlansa da en fazla tercih edilen duanın burada üzerinde durulan dua olmasının sebebi de budur. Yani evlenmek için yapabileceğim evlilik duası varmıdır. Ben evlenmek yuva kurmak istiyorum ama diğer taraftan kaderimde evlilik yoksa buna rağmen dua etsem doğru olur mu diye düşünüyorum.


Bugüne kadar evlilik için dua etmedim, birkaç talibim oldu ama hiçbirinden sonuç alamadım. Ademoğlunun en büyük isteklerinden biri de hayırlı bir eşle evlenip ve mutlu bir yuvaya kavuşmaktır. Bu isteğe dair atılan adımların çoğu da art niyetsiz ve içten adımlardır. Sevdiği kişiyle evlenmek isteyenlerin okuyacağı dua Cuma günü sabah namazından sonra.


YA MUCİB ism-i şerifi zikreder ve her yüz kerede 1defa ALLAHUMME YA CAMİ ANNASİ Lİ YEVMİN LA RAYBE FİHİ İNNALLAHA LA YUHLİFUL MİAD İCMA BEYNİ VE BEYNE FÜLAN OGLU VEYA KIZI FÜLAN. Selamlar Lahutiye okurları bu yazımızda sizlere evlenmek için dua daha doğrusu duaları paylaşacağız. Dua edecek kişi, dualarda asıl önemli olanın içtenlik olduğunu bilerek dua etmeli ve sabırlı davranmalıdır.


Sevdiğinle evlenmek için dua sevdiği bir şahıs olmayan kişiler tarafından da okunabilir. Bu durumda “hayırlı kısmet bulma” duası hükmündedir. Bu hususta herhangi bir kısıtlama yoktur. Allah’a el açıp dua edebilir.


Sadece dikkat edilmesi gereken nokta dua edilen vaktin kişinin kendisini rahat hissedebileceği ve içten dua edebileceği bir zaman olmasıdır. Hayırlı bir evlilik yaşayabilmen için seçeceğin kişi senin adına veya istediğin biri kişi adına dua edecektir. Kısmeti bağlı olduğunu düşünen,evlenmek için bir türlü uygun birini bulamayan bir kimse aşagıdaki dua formülünü gün uygulasın. Bir bardak temiz bir suya 1defa aşağıdaki duayı okuyup her gün içsin.


Evlenmek için dua

Bu okuma ve içme işlemine gün devam etsin. Selam ben burak beyi arkadaşım samet sayesinde tanıdım. Uzun yıllardır bu sektörde çalışmalarını sürdürmüş. Kendisi bir çok havas konusunda artık uzman olmuş ve vergi levhası olması devlet izinli çalıştığı anlamına geliyor. Eğer bir sevgiliniz varsa ve siz de bu sevgilinizle evlenmek istiyorsanız edeceğiniz dua sizin sevdiğinizle evlenmenize yardımcı olacaktır.


Ancak bu evliliğin hakikaten de hayırlı olması, evlenmek istediğiniz kişinin sizi istiyor olması da çok önemlidir. Kısmeti kapalı olan insanlar evlenme hususunda oldukça sıkıntılı bir süreç yaşamaktadır. Ayet-el- Kürsi’nin evlilik için okunur bu tertipte okunma yöntemi diğer okumalara göre farklıdır.


Sadece ve sadece belirtilmiş olan süreçte okunur. Genelde ilk ay okunma arkasında evlenecek bir işi mutlaka. Kuranı kerimden olan bu güzel Furkan suresini okuyarak inşallah hayırlı bir evliliğe kavuşacaksınızdır. Dinimiz de evlenmek hayırlı bir yuva ve çocuk sahibi olmak çok faziletlidir.


Bazen nasip olmaz yada bir türlü kısmetiniz açılmaz. Salli ve Barik okunur Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. Sevdiğiniz bir kişi ile evlenmek için yıllardan beri bir çok müslüman ülkede okunması tavsiye edilen bu dua oldukça etkilidir.


Dua daha önce bir çok sitemizi takip eden kişi tarafından oldukça etkisi görülmüş bir uygulamadır. Her ayetin sonunda sevdiğini ve evlenmek istediğiniz kişinin adı ve. Her gün güneş doğmadan önce (489) kere “Ya Fettah celle celalühü” deyip hakkında hayırlı bir evlilik isteyenler,en kısa zamanda muratlarına ererler.


Bize gözümüzün, gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle ve bizi takva. Evilik için kısmetinizin açılmasın ı istiyorsanız önereceğimiz dua ve ayetleri okumanızı öneriririz. Ayrıca aşağıda verilen evlilik kısmeti açma duaları ve surelerine ek olarak çabuk evlenmek için dua yazımızı da okuyabilirsiniz. Evlilik hacetinin gerçek olması için yapılan yöntemler arasında yer alır.


Kısmeti bağlı veya herhangi birşeyen sorun çıkan ve bir türlü isteğinin olmamasına neden olan durumlarda erkek veya kadın çok sık tercih eder. Destek alınarak veya kendiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar