26 Kasım 2017 Pazar

Kapalı telefonun yerini bulma

Kullanıcı, takip edilen cihazda hem GPS hem de Wi-Fi sistemine bağlantıyı kesse bile, yer tespit programı cep telefonunun yerini baz istasyonlarından tespit edebilir. GPS ve Wi-Fi yardımıyla cep telefonundan yer tespit ediniz. Merak ettiğiniz kişinin cep numarasını yazıp şu an neredeymiş öğrenebilirsiniz. Evet yanlış duymadınız, bu siteye herhangi bir cep telefonu numarası girdiğinizde, numara sahibinin nerede olduğunu harita üzerinde görebileceksiniz. Birinin telefon numarası ile yerini bulmak için ne yapılabilir?


Telefon numarası ile konum bulma mümkün mü? Numara takibi nasıl yapılır, cevaplarına bakalım. Biz de numara yeri tespit etme ile ilgili merak edilenlere göz atacağımız bir yazı kaleme aldık. Bu SMS içerisinde hırsızın telefon numarası ve telefonun IMEI kodu yer alıyor. Bir genelleme yapacak olursak çok kıskanç bir millet olduğumuzu inkar edemeyiz.


Gelişen Teknoloji ile birlikte bu kıskançlık bizi inanılmaz yerlere sürükleyebilir. Bu özellik muhteşem ötesi artık telefonunuzun veya takip edeceğiniz hedef telefonun yerini biliyor olacaksınız. Uncategorized Etiketler internette gezindiği sayfaları görme, kaybolan telefon nasıl bulunur, kaybolan telefonu bulma, telefonun yerini bulma Yazı dolaşım.


Aslında eğer çalındığını sandığınız telefonunuz, kaybolduysa, telefon sessiz modunda olsa bile bu yöntemlerle telefonunuzu sesli çaldırıp , size yakın bir yerlerde ise yerini bulmanız mümkün olabilir. GPS kapalı olsa da açık kalan bir port ile yerinizin anlık olarak izlenebildiği uzmanlar tarafından doğrulanmıştır. Yani teknolojiden kaçmanız mümkün değil. Yerini tespit etmek istediğiniz kişinin bu uygulamaya üye olması gerekiyor. Eğer yerini tespit etmek istediğiniz kişi bu uygulamaya üye ise, yerini tespit edebilmeniz için olması gereken şart, sizinde bu sisteme üye olmanız ve uygulama içinde yerini tespit etmek istediğiniz kişiyle arkadaş olmanız.


Bu durumda İmei numarasından bir telefonun yerini ve konumunu tespit edebilmek için, savcılık tarafından yapılacak olan işlemler sonucu olur. BTK ve ilgili mobil operatöre iletilmesi durumunda çalınan veya kaybolan telefon İmei numarasından takibe alınarak, yeri tespit edilebilmektedir. Ana sayfa Etiketler Kapalı telefonun yerini bulma. Kaybolan telefonların nasıl bulunacağına dair bilgileri.


Asagidaki siteye girin herhangi bi telefonun o anda nerde oldugunu gosteriyor. Ben onemli bi toplanti icin Istanbul’a gidiyorum deyip dalaverenizle Bodrum’a uzanmak yok. Kayıp bir Windows cihazını bulma ve kilitleme.


Konum ayarının Açık veya Kapalı olarak yapılıp yapılmadığına göre belirleniyordu. Windows kurulumunu tamamladıktan sonra bu ayarı değiştirmek isterseniz: Windows cihazınızda Microsoft hesabınızla oturum açın. Bu seçenekleri seçtikten sonra cihazınız kaybolduğunda yerini tespit edebileceksiniz. Herkese merhabalar, bu yazımda sizlere telefon numarasından istediğiniz kişilerin nerede olduklarını öğrenmek mümkün mü değil mi detaylı bir şekilde anlatacağım. Arkadaşlar böyle bir şey mümkün değildir yani telefon numarasından kişilerin nerede olduklarını tespit etmek(eğer polis tanıdığınız yoksa) imkansız diyebiliriz.


REKLAMLAR Akıllı telefonlar icat edildiğinden beri kullanıcılar yerini uzaktan izleme meselesine odaklanmış durumdalar. Bazıları çocukları ya da eşlerini ne olur ne olmaz şeklinde bulabilme derdinde. Bazılarıysa kayıp cihazın yerini kolayca bulabilme derdinde. Sebep ne olursa olsun yöntemler var.


Bilgi ve ihbar merkezine ulaşarak telefonun çalıntı olduğunu belirterek kullanıma kapattırabilirsiniz. Ancak telefon bu şekilde kapatılırsa bulunması mümkün olmaz! Yurtdışından gelen telefon yurtiçi IMEI numarası kayıtlı olduğu için imei ile yer tespiti programı indir, imei numarasından telefon bulma.


Ancak bunun dışında kaybolan telefonun yer tespiti için farklı yöntemler de vardır. Bu yöntemler İmei numarasından değili, GPS aracılığı ile. Böylece direkt olarak telefonunuzu bulabilirsiniz. Yani etlefonunuzun minimum android sürümünün 4. Samsung Galaxy S S Note ve Ace'i takip edin. Android telefon bulma özelliği Android 4. Plus yazılım yükleme programı?


Bu tespit etme işlemi sırasında icloud. Sonunda buda oldu (Tel numarasına göre adres).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar