28 Kasım 2017 Salı

Bir erkek bir kıza neden sırıtır

Bir erkek bi kıza neden sürekli bakarak gülümser? Güncellemeler: Takip Et. Tek tip olmayı neden ister insanlar ben de anlamıyorum. Tanımadığın için doğal olarak Resmi bir selam vermişsin merhaba buna sadece merhaba diye cevap verse bir tarafı aşınmaz, not istersin görüntüyü atar, teşekkür edersin o da muhabbeti devam ettirmek istemezse iyi akşamlar der olay biter, yada birşey sorar muhabbeti devam ettirir.


Bu durumda ne tip bir erkek (!) kendi doğasını bu kadar çabuk çöpe atabilir. Tabii ki çaresiz, aç ve beyni yıkanmış bir erkek. Kadınlar erkeğin opsiyonları olduğu gerçeğini milyonlarca yıldır kabul etmiştir hatta bunun erkek adam olmanın bir özelliği olduğunu bilir.


Bir bayan olarak her zaman ilk adımı karşıdan beklemek mi gerekiyor? Bunun ne olduğunu anlamak için kıza bir süre bakın. Aynı şeyi bir daha yaparsa ya da hiç bakmazsa, şansını kaybetti #128578; NOT : Kızın gözünü yana kaçırması ise sarı ışıktır.


Oğlan tam bir serseriydi, biz, mahallenin bütün kızları, onunla karşılaştığımızda korkup yolumuzu değiştirirdik, çünkü mutlaka sataşır, ya ellemeye çalışır, ya da açık saçık laf atardı. Yasin neden şimdi hata oldu:img-hyste Yani yaşadıkları gece için konuşuyorsak o yaşta kıza yazılması hoş değildi bu tarz bir sahnenin ama en azından bunun farkında hemen geçtiler o sahneyi. Yok yasinle yaşaması hataysa yasin ece için en iyisi bence.


Kız için yapmayacağı şey yok baya aşık bir çocuk. Yani onunla yaşamak bir karakolun kayıt defteriyle yaşamak gibi bir şey. Harry hakkındaki iyi hikayeyi duymak ister misin?


Böyle kızların genellikle bir kafede kız kıza muhabbeti belli bir süre sonra şöyle gelişir. Ya kızım etrafta adam kalmadı. Evet kızım ya hepsi odun mu hepsi öküz mü olur? Kıza hesap felan ödeteyim deme sakın.


Adam Türk lirası uzatır ve oğlunun yüzüne sırıtır ! Genç kız gözyaşlarına hakim olamaz ve aglayarak odasına gider. Bir kız neden kendini onca hata yapmış bir erkek için saklasın ? Bravo:Kardeşinle birlikteyken çok mutlusun galiba neden, Bill? Bill: Onun harika bir gitarist olmasına ve bunun için çok çalışıyor olmasına hayranım. Ayrıca, herkesin isteyeceği gibi bir kardeşim var bunun için mutluyum. Bir Alman Çoban köpek yavrusu almaya karar verdikten sonra, başka bir önemli sorunla uğraşmanız gerekiyor: köpeği kendisi seçmek.


Beyaz bir köpek, kalbin önemli şeyleri olan hoş bir şeydir. Bir hayranı, bir dandy erkek arkadaşı. Neden bir köpeği yeme rüyası. Bir kediyi arkadaş edebilecek ve evlenmemiş bir kıza kötü bir haber bekleyebileceksiniz, yakın sadık bir dostun, kocanın, mutsuzluğu herkesin. Gıcık şey ne olcak acaba karşısındaki ya da baktı her kıza mı böyle sırıtır bu çocuk.


Daha fazla o çocuğu düşünmeden kendimi o sıcacık suyun içine. Kimseyi takmazlar ve çok katı bir görünüme sahip olurlar ama genellikle içlerinde çok duygusal ve yardımsever biri yatar bunu da biraz huyuna giderek görebilirsiniz. Ve en değişmez kurallardan biri de bir kadının en yakın arkadaşı erkekse o erkek genellikle ya kıza aşık olur ya da erkeklerden hoşlanıyor olur. Genetiği, hormonları, iç organları, belki salgıladığı feromon vs, ve hatta vücut hatları ile bir dişiydi.


Erkek olan tek yanı üzerindeki etiketti, kıyafetleriydi o kadar. Yani LSJ aslında erkeklerden de hoşlanabildi tezine hiç ama hiç katılmıyorum. Keza ben erkek kılığına girmiş bir kıza erkek diyemiyorum maalesef. Onun sizi aramasını sağlayacak bir neden bulabilirsiniz.


Birbirinizle iletişim kurmanızı sağlayacak bir konu bulmanız lazım. Eğer aynı okulda okuyorsanız beraber ödev yapmayı veya size bir konuda yardımcı olmasını isteyebilirsiniz, örneğin insanlar benim halledebileceğim şeyleri bilir ve o konularda beni ararlar. Anlatayım da öğrenin o zaman Bir korsan gemisi açıkta.


Pavloviç de biraz şişman ama, pekala gösterişli bir erkek. Söyleyin bana ne yapayım? Baltazar Baltazaroviç de değerli bir adam. Ah ne zor şey bu karar vermek. Hamit, kıza, bir filmde kısa bir rol için 2dolar vereceğini ve kızın bunu yediğini, kabul ettiğini söyler.


Avukat Hamit’e durumu anlamadığını belirten bir ifadeyle “yani? Sana tanıklık edeceğini nereden biliyorsun? Kızı dövüp tecavüz etmişsin. ERKEK iseniz, ilk defa görüyorsanız kız arkadaşınızınkini, korkunç bir heyecan kaplar, penisiniz sertleşebilir hatta bazen korku ve heyecanla yarı sert kalırsınız. Penis dokunulma sürtünme ellenme ihtiyacı duyar.


Yıllarca dergide kitapta videoda gördüğünüz o en kıymetli cinsel organ karşınızdadır. Yazdığım bir kaç sahne var. Kesinlikle senaryo değiller ve o anlamda konu bütünlüğü taşımıyorlar. Burak Aksak gibi bir senaristin senaryosu üzerine güldürü de yazabileceğimi zannetmiyorum,bu yazdıklarım sadece buna benzer konuşmaların geçmesini istediğim birbirinden kopuk sahneler.


Dediğim gibi hiç biri güldürü değil. Benim tatsız tutsuz anlatımım. Yorgan altındaki bir kabarıklık dikkatine çeker. Merakla bu kabarıklığı dürter.


Kabarıklık mırıldanır ve kıpırdar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar