20 Kasım 2017 Pazartesi

Internetten telefona fotoğraf nasıl indirilir

Get without the ads. Skip trial month free. Siz de paylaşımda bulunun! EBA’da yayınlanmasını istediğiniz içerikleri paylaşmak için tıklayın. Telefonunuzla bir usb veri kablosu verilmiştir.


Onun bir ucunu laptopa diğer ucunuda telefona takarak telefonun içindeki veri klasörünü bilgisayarda görüntüleyebilirsiniz. Yani kabloyu telefonla laptopa bağladığınızda Bilgisayarım klasörünün içindeki yedek sürücülerden birisi aktif olur. O sürücüden telefonun klasörünü açıp bilgisayarınızdan herhangi bir veriyi.


Günümüz bilgisayarları son derce gelişmiş donanımlara sahiptir. Bu donanımlar sayesinde resimlerimizi yükleyebilir, internetten şarkılar indirebiliriz. Bu da bize oldukça büyük kolaylıklar sağlar. Bu yazımızda bilgisayara müzik indirme‘nin nasıl yapılacağınız açıklıyoruz.


Hemen arama motorlarına internetten video indirme programları diye yazıp çoğu reklam zararlıları içeren yazılımları yükleyerek sistemimizi hantallaştırmaya hiç gerek yok! Nitekim web tarayıcımıza ilave edeceğimiz küçük bir eklenti ile videoları rahatlıkla indirebiliriz. Genellikle Dijital fotoğraf makinelerinde bulunan bir özellik olan veri aktarım kablosu bazı cep telefonları ile kullanılabiliyor. Tabi cep telefonunuz bu özelliğe uyumlu ise zaten kabloyu takacak bir girişi vardır.


Satın aldığınız akıllı telefonların yanında paket içinde ücretsiz bir USB kablosu hazır olarak verilir. Bu kabloyu bilgisayara takarak bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayara her türlü dosyayı aktarabilirsiniz. USB kablosundan faydalanarak bilgisayardan telefona oyun atmayı kısa ve öz bir şekilde hem de resimlerle anlatıyorum. MPpaylaşımının önüne geçilemiyor. En iyi alternatiflerin bir listesini sizler için hazırladık.


Yalnızca telif hakkı sahibinin iznine sahip olduğunuzda video indirmeniz gerektiğini unutmayın. Programı internetten de bulabilirsin;ama telefona yollaman için aparatını alman şart. Yardım PUBG Mobile bilgisayar sürümü nasıl indirilir?


Video rulosuna kaydedilemiyor). Bunun için Edit yazısına tıklayın. Sol altta Move yazısına tıklayın. Gelen ekranda Documents klasörünü seçin.


Camera Roll yazısına tıklayın. üzerinde istediğiniz videoyu bulup linkini kopyalamanız gerekmektedir. Bilgisayarınızda ’dan programsız video indirmek için kullanacağınız link tarayıcınızın araç çubuğunda bulunur. Aynı şekilde telefonunuzda da program kullanmadan ’dan video indirmek için video linkine ihtiyacınız olacaktır.


Ayrıca telif hakkı bulunan videoların başkaları tarafından ’a yüklenmesi de yasal değil ve evet. Arkadaşlar, Forumda rama yaptım bu konu hakkında bilgiye rastlamadım. Aslında izlenen video otomatik olarak zaten bilgisayara inmiş oluyor. Birçok kişi bunu biliyordur. Bu işlem kullandığınız telefona göre yüklenir.


Whatsapp kullanabilmeniz için gereken tek şey “internet. Nasıl ücretsiz şarkı indirebiliriz? Dünyanın en popüler video izleme sitesi olan milyonlarca video bulunuyor. Ancak maalesef ki bu hikayeler normal fotoğraf ve videolar kadar kolayca indirilemiyor. Bu yüzden başkasının instagram hikayesini telefona indirme konusunda bize yardımcı olan farklı bir araç kullanıyoruz.


Windows işletim sistemi konu olduğunda, internetten radyo kaydetmenin en iyi yolu, Windows’ta bulunan dahili kaydediciyi kullanmaktır. Telefona nasıl dizi indiririm sorusuna Webtekno. Yeni Android kullanıcıları için en çok problem olan şeylerden birisi de telefondaki dosyaları bilgisayara yada bilgisayardaki dosyaları telefona nasıl atacağını bilmemesidir.


Ancak bazı kısıtlamalar, belirli uygulamaları cihazınıza yüklemenizin önüne geçebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar